BIR KAS GRUBUNU HAFTADA KAC KEZ CALISTIRIYORSUNUZ?

BIR KAS GRUBUNU HAFTADA KAC KEZ CALISTIRIYORSUNUZ?

• Total voters
    2.958
Sadece vücut rutinimde değişiklik yapmak için haftada 1 kereye indirdim tüm kasları. Her kasa 4 hareket verdim.

kasları haftada 2 kez çalıştırıyorum 2 gün gelip 1 gün off tekrar 1 gün gelip yine 1 gün off şeklinde başa dönerek haftada 5 gün çalışıyorum

Kaslar dinlenerek gelişir.

Çalışmadığınız günlerde kaslarım gelişmiyor diye bir düşünce olmasın (tabi iyi beslenme olmazsa)

Haftada 2 kez çalıştırırm. En iyi sonuç budur. Eğer profesyonel sporcular haftada 1 kez yetiyor onlara

grup grup farkeder
bicespsler 3 gün
göğüs 2
mide 3
omuz 1
trisep 2
vs vs

ya arkadaşlar benim felaaaket kafam karıştı walla hiiç bişey anlayamadım şimdi ben
pazartesi:gögüs
salı:dinlenme
çarşamba:sırt, ön bacak
perşembe:dinlenme
cuma: omuz,arka bacak,calf
cumartesi:dinlenme
pazar:komple kol
şimdi ben yanlışmı çalışıorm doğrumu:S lütfen yardımm...duh yeni başladım bu programada bi hocamın taws
yesi üzerine fotoğraftaki halimden biraz daha hacimliyim şu an???

ya arkadaşlar benim felaaaket kafam karıştı walla hiiç bişey anlayamadım şimdi ben
pazartesi:gögüs
salı:dinlenme
çarşamba:sırt, ön bacak
perşembe:dinlenme
cuma: omuz,arka bacak,calf
cumartesi:dinlenme
pazar:komple kol
şimdi ben yanlışmı çalışıorm doğrumu:S lütfen yardımm...duh yeni başladım bu programada bi hocamın taws
yesi üzerine fotoğraftaki halimden biraz daha hacimliyim şu an???

Pazar günü kol yapıp pazartesi göğüsmü yapıyorsun, yoksa her hafta bir gün kayıyormu ? Eğer sabitse pazar günü triceps çalışman pazartesi günkü göğüs idmanında performansı olumsuz etkileyebilir.

Şahsen Göğüs ve Kol haftada 2 kere çalışıyor zaten karşılığınıda alıyorum diyebilirim.

meraba beyler

Ben haftanın 5 günü her gün 1 bölge çalışıyorum malum bir bölge arttıgı ıcın artan gün 2 bölge calısıyorum bir sorum olucak kollarımı biraz daha geliştirmek ıstıyorum Biceps çalıştıgım güne 2 veya 3 hareket fazladan triceps hareketi eklesem Triceps calıstıgım günlerede aynı şekilde biceps hareketleri eklesem ek olarak 2-3 sizce daha cok verim alırmıyım

Göğüs-Biceps,Sırt-Bacak,Omuz-Triceps şeklinde 3'e ayrılmış program kullanıyorum.3 gün gidip 1 gün dinlenip 2 gün gidip 1 gün dinlenme şeklinde uyguluyorum.Sizce kaslar yeterince dinlenme süresini buluyorlar mı ?

kas kalıştıktan sonra 24 saat dinlenmeli, bunu anahtar olarak bellediğinizde ona göre program ayarlanır, örneğin ben 2 gün gidip 1 gün gitmiyorum yani tam gün vücudun her bölgesini dinlendiriyorum

Bende de Lethe552 ile aynı sistemi uygulamaya başladım şu an tek fark haftada 3 gün olmak üzrere 1gün gidip diğer gün dinlenme olacak şekilde salı,perşembe ve cumartesi günleri on diğer günler ise off olarak uyguluyorum programı. Malesef pazartesi salonda bayan seansı olduğundan 1gün kayma yaşıyorum onun dışında bir sıkıntı yok gibi.

eski programım
pazartesi: göğüs biceps ön bacak
sali:off
çarşamba:omuz sırt triceps
perş: off
cuma:göğüs biceps ön bacak
cumartesi: omuz sırt triceps

şimdi bunu denicem

pazartesi : göğüs + biceps
salı : off
çarşamba : sırt + triceps
perşembe : off
cuma :omuz + bacak

programını hiç uygulamadım.deli gibi çalıştım ama beklediğim gelişmeyi yaşayamadım beslenmemdenmi çok çalışmamdanmı kaynaklandı bilemiyorum. bicepsle tricepsi de haftada iki gün çalıştım özellikle kollarımda çok bi gelişme olmadı .artık bu yukardaki programı denicem eskiden 1 kere çalıştırmak az diye düşünüyordum .birde bunu deniyeceğim fikirlenirz önerileriniz nelerdir ?

herkese selam doğru yere yazdığımı umarak derdime çare arıyorum. üç gün havuzda yüzdüm akşamlarıda spor salonun da ağırlık çalışması yaptım. ayrıca barfiks de çektim iyice yüklendim. kol ve omuzlarımda çok şiddetli ağrı var özellikle sabah kalktığımda ağrıdan duramıyorum. üç gün dür dinleniyorum ancak ağrılarım geçmedi önceden de kas ağrım olurdu ama bir günlük dinlenme yetiyordu. acaba kasları çokmu zorladım. ne yapmam gerekiyor. üstadlardan yardım bekliyorum.

Back
Yukarı