Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ölçüler baya iyi , vücut da iyi.. Yarışmalara girmeni öneririm.
bak lahana kapsülü verdiriyomuş 8 kilo,bizimde nisandaki yarışma için o kadar fazlamız var cem
yan etkisi gaz yapıyomuşidare et olur o kadar
![]()
efe destek tam senden eyvallahda en son dedin sadece pilav tavuk yicez ben 88 den 93 e çıktım pilav tavukla:shock: birde resim ekledim güzel karın kaslarım tam müsabık duruyorlar gerçektenbak lahana kapsülü verdiriyomuş 8 kilo,bizimde nisandaki yarışma için o kadar fazlamız var cem
yan etkisi gaz yapıyomuşidare et olur o kadar
![]()
teşekkür ederim gerçi ben trapezlarden memnun değilim hatta hiç sevmiyorum ama yınede saol.. kardio olayına çok giremedim ama ciğerler mutlaka alışıyor tempoya onu biliyorum yani kosu yaptığım dönemlerden sadece biraz daha zaman alıyor sigara mutlaka çok etkili bir tıkayıcı.. bu fotoğraf aslında omuz antremanı sırasında olduğundan biraz omuzlar ve trapezler öne çıkmış.. ben aslında boydan bir fotoğraf koyacktım ama ışık ortamı çok kötü ve sağlıklı bir poz veremedim diye bunu koydum, bir iyi fotoğraf çekmeyi başaramadık ben normal antreman öncesi bir foto koyayım en ıyısı sağlıklı yorumlar için o daha uygun olacak..sadece diyet yapabilmek yada disiplinli antrenmanla müsabık olunabileceğini düşünmüyorum. mesela başka bir başlıkta sigara içtiğini yazmışsın. bu seni kardiyo vs antrenmanlarında çok zorlayacaktır. bende bir tiryaki olarak bırakamasanda azaltmanı öneriyorum.
çok iyi olan kollarında onlardan daha bomba olan trapezlerin yanında mütevazi kalmış. brawo![]()
bende istiyorum aslında nisan 17 olması gerek izmir de yarışma var ama değil hazırlanacak clup ayarlayack vakit bile bulamadım suanki hayat şartları bu hazırlık için bana pek imkan tanımıyor.. maddi değil de zaman olarak çok zorluyor beni! idmanlara bile vakit bulamadığım oluyor hergün farklı saatlere falan denk gelıyor yada hiç gidemiyorum.. diet yapabilsem girerim demiştim ama bu işe hakketen çok ciddi hazırlananlar var çok bi şansım olmaz die düşünüyorum..
yinede yarışmacı olarak bir kariyer hayalim olmadığı için bi boy gösterip ineriz belki aşağı gereken kg ye inebilirsek, bana göre yada söyle diyim benim için tecrübe ile öğrenilmeyen her bilgi geçici.. ilerde daha iyi imkanlar yakalarsak ufak bir tecrübe olabilir![]()
dexterr yanındaki koltuğu boş tut yarışmaya izleyici olarak gireceğimcem yarismaya girecek misin? bence sıkı bir diyet ve dogru takviyeler ile 40 gunde bomba gibi olursun.. zaten bu işin daha boyası var o goruntuyu cok degistirecek ama hangi siklette girecegin cok onemli
aslında başlık eski,,şuan için 7 sene denilebilir...5 senede güzel şeyler başarmışsın inşallah daha da gelişirsin başarılar
benzetmiş olmalısın body ile ilgili üye olduğum tek site bu olması gerek en azından ben öyle hatırlıyorum ama yinede merak ettim bana özelden link atabilirimisin acaba hatırlarsan yada sadece site adı da olur.. bide karın kaslarım çok kötüdür vücudumda belkide en az çalıştığım kaslar.. karın ve bacak.. yinede cevaplıyım karın idmanı yaparsamda 3*20 sekjlınde yerde ayaklar düz ve kırık olarak yapıyorum herhangibi bir alet kullanmadan...sevgili cem yanlış hatırlamıyorsam bundan epey bir zaman önce başka bir vücut geliştirme sitesinde sizin resimlerinizi görmüştüm reklam olmamasi için isim vermiyorum.o zamandan bu zamana gözle görülmeyi bir yana bırakın ekrandan bile hissedilir bir gelişim göstermişsiniz.yalnız bir sorum olacak.karın kaslarınız gayet başarılı görünüyor ne tarz bir çalışma ile bunu elde ettiniz.yolunuz açik olsun