ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 kiloluk paket şeklinde satılıyor, işçilik parası, paketleme parası vs olmadığı için direk hammadde olduğu için kilo fiyatı da 4-5 lira arası.

Yulaf Ezmesi-10 Kg

Daha önce aldım, hatta şuan hala bir kısmı duruyor bitiremedim(diyette olduğum için kullanıma ara verdim). bildiğin yulaf ezmesi lifalif den hiç bir farkı yok.

aynen görüntü aynı fakat en az 10 kilomu alabiliyoruz ?

Maalesef başka seçenek yok.. devamlı kullananlar için iyi. zaten yulaf kolay kolay bozulan bir şey değil. uzun süre saklanabilir.

Maalesef başka seçenek yok.. devamlı kullananlar için iyi. zaten yulaf kolay kolay bozulan bir şey değil. uzun süre saklanabilir.

Acaba değer ve kalite açısından iyimidir ki ? Ambalajlanmış bir ürün değil sonuçda güvenebilinir olursa ben böyle almayı düşünürüm.Her sabah bazen farklı öğünlerde tüketiyorum çünkü haftada 1 kilo civarı gidiyordur hemen hemen.enayi gibi fazla para vermeye hiç gerek yok.

Yulaf ezmesi fabrika üretimi bir ürün değil sonuçta yani yulaf ezmesi yulaf ezmesidir. eti bunu alıp sadece paketliyor yaptığı başka bir işlem yok. kutu üzerinde içerindekiler bölümüne bakarsanız muhtemelen sadece yulaf ezmesi yazıyordur. besin değerleri vs hepsi aynıdır yani.

burdaki konu üzerine gittim kilere aldım 1 tane 3.95 di sanırım fiyatı.. bide herkes kuru üzümle yiyebildiğini söylemiş birde kuru üzüm aldım . yarım yağlıda süt aldım.. şimdi bunu nasıl hazırlıyacağım ? yardımcı olabilcek varmı ?

100 gram koyup üstüne sütü boşaltıyorum yaklaşık 5 dakika bekleyip nutella veya çokokrem ile kaşıklamaca götürüyorum. kuru üzüm yapacaksan da yulaf ve kuru üzümü koy kaba üstüne süt dök kafana göre gir zaten zamanla ağız tadına uygun yaparsın deneye deneye :) ama sakın sade yeme bir daha denemezsin :)

aynı arkadaşın dediği gibi koca bi tabağa 100 gr ( 1 su bardağı ) lifalif , kuru üzümü koydum .. üstüne 1.5 su bardağı yarım yağlı süt ekledim tam 5dk bekledim.. ve hiçde burda yazılan yorumlar kadar kötü bir tat almadım.. cok tereddütteydim alıp almamakla şimdi her sabah afiyetle tüketebilirim.

not : üzümü biraz fazla koymusum galiba içim bayıldı :) birde yanına 2 yumurta soydum fakat beraber kesinlikle gitmiyor :) yumurtayı beklemeye aldım evden cıkarken yiyeceğim :)

Konuyu olabidiğince okumaya çalıştım ama netleştiremediğim bir iki sorum var.
Ben kilo almaya çalışıyorum.Biraz iştah sıkıntım var ama olabildiğince zorluyorum.Yulafın tok tutma özelliği de var anladığım kadarıyla.Ama bu benim istemediğim bir durum.Ne kadar fazla yemek tüketebilirsem o kadar iyi.Salona da gidiyorum 15 gündür.
Kilo almak isteyen biri için ne zaman yemek daha doğru genelde kahvaltı da yeniyor ama ben kahvaltımı iyi yapıyorum.Öğlen falan yesek daha iyi olur mu öğlen yemeklerim biraz daha zayıf çünkü.

Ben kilo almak istiyorum ve vg yapıyorum sizce yulaf ezmesi kullanmalı mıyım yani kilo almamı engeller mi veya kilo almaya yardımcı olur mu?

bende special K,fındık,süt ve kuru üzümle beraber yiyorum.Gecenlerde Migrosta DOĞA marka vardı,ondan da aldım.içeriği etiden çok daha iyi görünmekte,onu da deneyin bence

bende special K,fındık,süt ve kuru üzümle beraber yiyorum.Gecenlerde Migrosta DOĞA marka vardı,ondan da aldım.içeriği etiden çok daha iyi görünmekte,onu da deneyin bence

ben valla öğrenci adamım hem kaliteli hem ucuz bulmam lazım bu yulaf ezmesinin daha ucuza satıldığı bir site var zaten eti sırf dışındaki paket için 1.5 lira zam yaptı :D

Back
Yukarı