Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
arkadaşlar ben gaspari içtim ilk bir ay gayet memnunum (aslında bunu yeni konu açmam gerek ama açamadım yetkim yok falan yazdı sistem ) ama fitnes hocam bir protein tozu tafsiye etti phd diye forum da aradım yok böyle bir konu linkini veriyorum bir inçeleyim bana görüşleriniz sölerseniz çok sevinirim teşekürler

http://www.phd-supplements.com/store...harmaWhey.html

önceki sayfalarda hep sorulmuş ama kimse yanıt vermemiş. antrenman sonrası için &100 whey daha mı uygundur? gaspariyi sadece öğün aralarında kullanıp antrenman sonrası %100 whey kullansak olur mu? yoksa gaspari için zaman farketmez mi ?

Gaspari için fark etmez. İçinde herşey olduğu için:) Ayrıca, çileklisini, muzlusunu, çikolatalısını ve şimdide cookies and creamli olanını tüketiyorum, hepside harika :) Türkiye dışında satın alabilecek olan kesinlikle denemeli :D

An itibari ile kullanmaya başladığım tozdur.ürün hakkındaki fikirlerimi zamanla konuda paylaşacağım.Gnc kullanmıştım daha önce kullanmayın sakın arkadaşlar aklınızın bir köşesinde bulunsun yanından bile geçmeyin.

An itibari ile kullanmaya başladığım tozdur.ürün hakkındaki fikirlerimi zamanla konuda paylaşacağım.Gnc kullanmıştım daha önce kullanmayın sakın arkadaşlar aklınızın bir köşesinde bulunsun yanından bile geçmeyin.

Zaten gnc den uzak durulması gerek fiyat performans oranı rezalet. Gaspari doğru bir tercih ama bence antrenman sonrası olarak değil Uyumadan önce ve uykudan kalkınca güzel bir tercih.

Merhaba arkadaşlar karın bölgemde ciddi bi yaglanma vardı ve ben ilk önce karın bölgemi eritip sonra protein tozu ve iyi beslenmeyle kas kütlemi attırmayı hedefledim spora başlayalı 2,5 ay oldu bu sürecte fazla kardiyo yaptı adelelerimdede kücülmeler oldu ama karın bölgemdeki yaglanma baya azaldı karın kaslarım hafif belirginleşiyor ama genede birazda yaglanma var tabiki . Gecenlerde toz almaya karar verdim ilk whey alcaktım ama sonradan beni myo fusion tozuna yönlendirdiler bende bu ürünü aldım önceden aradada olsa whey kullanıyodum ama bu kadar direnc göstermiyodu bu ürünü kullanalı 2 hafta olcak şimdiden etkilerinide gördüm biraz mide bulantısı ve uyku problemi yapıyor ama bence güzel bi ürün tadıda erimiş cikolatalı dondurma tadında kısaca ben bu ürünü begendim 2. toz tercihimide bu tozdan yana kullanacagım :) ve bi sorum daha olacak karın kaslarını belirginleştirmek icin beslenmemiz nasıl olmalı bana yardımcı olurmusunuz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:25 ----------

Zaten gnc den uzak durulması gerek fiyat performans oranı rezalet. Gaspari doğru bir tercih ama bence antrenman sonrası olarak değil Uyumadan önce ve uykudan kalkınca güzel bir tercih.

antreman sonrası ve uyanınca olarak kullanılabilinir.gece yatmadan önce alınmamalı,ürün israf olur.içeriğin büyük bir kısmı wheyden oluşuyor farkettiysen.içinde casein var diye hemen gece kullanımı demeyin lütfen.ayrıca içeriğindeki şeker miktarıda uykunuzu kaçırabilir veya uyku kalitenizi düşürebilir.gece yatmadan önce sadece casein alın kullanacaksanız.

bu urunu bugun deneme fırsatım oldu :) nasıl oldu yau sen vegan degılmısın aaaa yoksa hayvansal kaynaklı proteın tozları alıyorsunda bızı veganım dıye yıyormusun demeyın hmen :) kırk yılda bır urun denme amaclı sut kaynaklı proteın aldım :)

kız arkadasıma aldım bu urunu oda spor yapıyor ve bazen ısı dolayısıyla gereken gunluk proteını alamıyor beslenme uzmanıda bu tarz karısım bır urunun ıyı olabılcegıbnı solemıs bende bugun bunu aldım kendısne su an burda degıl sehır dısında ama geldgınde aldıgıma sevıncektır :)

urunu actım :) ve 1 olcek denedım aroması cılek :) ve bence oldukca guzel bır aromaya sahıp sanırım ıcınde aspartam yok o yzuden tadlı olması sorun olmaz bence :)

kı kız arkadasım bunu smottıe yaparak ıcıcekmıs :) meyvelı ve yogurtlu sutlu falan ıste :) o yuzden bnce ıdeal gıbı :)

bence urun tad olarak oldukca tatmın edıcı bır urun :)

1 kutuyu bitirmek üzereyim, bende bulantı, kaşıntı olmadı yalnızca 3 günden itibaren yatmadan önce aldığım zaman uyku sorunu yaşıyorum..:(
Yatmadan 1-2 saat öncesine cekmeme ramen henüz uyku problemım devam ediyor, heralde değiştirmek zorunda kalacagım....

Uyku problemini protein tozuna bağlama.Çok komplike bir ürün değil,alt tarafı bir protein tozu.Uyarıcı bir madde içeriğinde görmedim olduğunu da düşünmüyorum.

3 ay önce kullanmıştım ürünü faydasınıda gördüm baya 1 bugün tekrar aldım kutusu falan değişmiş son 3 aydan beri :)

3 aydan beri değil 1 yıl kadar farklı bir kutusu var. İlk aldığınız eski sürüm olabilir. Optimum nutrition hydrowhey proteinini piyasaya sürünce firmalar myofusion gibi komplike protein tozları yani, bunu da içerebilmek için yeni sürüme gittiler. Yeni kutunun farkı hydrolise protein de içermesi.

Danny boy un ikramı ile bir ölçek milk chicolate olanından içtim dün ant.sonrası..

Tad olarak güzel ama sütle daha iyi olucaktır sanırım ...

Karışma çok iyi , hemen karışıyor ..

Etkisi ise süper hemen 1 cm ölçü aldım :D

Danny boy un ikramı ile bir ölçek milk chicolate olanından içtim dün ant.sonrası..

Tad olarak güzel ama sütle daha iyi olucaktır sanırım ...

Karışma çok iyi , hemen karışıyor ..

Etkisi ise süper hemen 1 cm ölçü aldım :D

sahte ürün olmasın en az 2 cm almalıydın :D myofusion ı içemiyorum tadı kötü diyen hiçbir protein tozunu içmesin bence. ben sporu bıraksam gene alır içerim arada bunu.

Ürünü bikaç gün önce aldım.
Antremandan önce sütle antremandan sonra suyla gece yatmadan önce sütle alıyorum. Dogru bi kullanım mı?

Back
Yukarı