Ben de şu anda Optimum kullanıyorum ki uzun süredir sadece aynı markayı kullandım. Şu anda farklı bir markayı denemek istiyorum. Aklımda Syntha-6 ve MyoFusion var. Syntha-6 daha kompleks bir karışım fakat fiyat olarak yüksek tabi. Optimum'un ölçeği 2 TL ye gelirken MyoFusion'un ölçeği 2.5 TL'ye denk geliyor.
Acaba bu farka değecek hissedilir bir farkı var mı Gaspari'nin?
Optimum 160 lira gaspariyi de aynı fiyata bulmak mümkün,gramajları da aynı sanıyorum.Fiyat farkı neden ileri geliyor?
malesef ürünün sıkıntıları vardı bende baya şüphe yarattı.bugün 5kg optimum aldım sırf kafam rahat olsun die gerçi onunda parasını vermedim bir arkadaşımla iddaya girmiştik yoksa fırsatçılara para kaptırmak huyum değildirkarışma sorunu kesinlikle olmaması lazım ben kullandım shaker da hemencecik karışıyor ama kıvamı yoğun. topaklanma falan yapıyorsa ya sahtedir ya bozuk.
Optimum 148 TL
Toplam 2273 gr
Ölçek 30.4 gr
= 75 ölçek
148/75=1.97 TL/ölçek
MyoFusion 160 TL
Toplam 2268 gr
Ölçek 36 gr
= 63 ölçek
157/63=2.49 TL/ölçek
Bahsettiğim fark buradan kaynaklanıyor. Bu farka değer mi diye merak ediyorum yoksa Optimum'a devam edicem yada madem fark veriyorum deyip Syntha-6 alıcam.
MyoFusion'u şiddetle öneren, çok fark var diyen var mı?
dumbelllls
...Şu topraklanma ile ilgili sorum oalcak. Shakerla karıştırıp 1 saat beklesem ürünün kıvamı bozulur mu ? Salon evime uzak salonda içmekten başka çarem yok ta.
Optimum 148 TL
Toplam 2273 gr
Ölçek 30.4 gr
= 75 ölçek
148/75=1.97 TL/ölçek
MyoFusion 160 TL
Toplam 2268 gr
Ölçek 36 gr
= 63 ölçek
157/63=2.49 TL/ölçek
Bahsettiğim fark buradan kaynaklanıyor. Bu farka değer mi diye merak ediyorum yoksa Optimum'a devam edicem yada madem fark veriyorum deyip Syntha-6 alıcam.
MyoFusion'u şiddetle öneren, çok fark var diyen var mı?
dumbelllls