Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Bende Optimum almaya kararlıydım fakat diyolog halinde olduğum bir çok hoca Optimum'u beğenmediğini açıkladı.Myofusion'a ise bomba lakabını takmışlar :) Bügün yarın almayı düşünüyorum.Myofusion + Amino Fx + Creatin şeklinde kombine yapmayı planlıyorum bakalım nasıl 1 etki gösterecek :)

Ben de şu anda Optimum kullanıyorum ki uzun süredir sadece aynı markayı kullandım. Şu anda farklı bir markayı denemek istiyorum. Aklımda Syntha-6 ve MyoFusion var. Syntha-6 daha kompleks bir karışım fakat fiyat olarak yüksek tabi. Optimum'un ölçeği 2 TL ye gelirken MyoFusion'un ölçeği 2.5 TL'ye denk geliyor.

Acaba bu farka değecek hissedilir bir farkı var mı Gaspari'nin?

Ben de şu anda Optimum kullanıyorum ki uzun süredir sadece aynı markayı kullandım. Şu anda farklı bir markayı denemek istiyorum. Aklımda Syntha-6 ve MyoFusion var. Syntha-6 daha kompleks bir karışım fakat fiyat olarak yüksek tabi. Optimum'un ölçeği 2 TL ye gelirken MyoFusion'un ölçeği 2.5 TL'ye denk geliyor.

Acaba bu farka değecek hissedilir bir farkı var mı Gaspari'nin?

Optimum 160 lira gaspariyi de aynı fiyata bulmak mümkün,gramajları da aynı sanıyorum.Fiyat farkı neden ileri geliyor?

ilk kez tattım

optimum'a göre

kıvamı daha yoğun
tadı daha şekerli
biraz daha zor karışıyor

tadı ile ilgili olanlar bunlar

devamı sonra :)

arkadaşlar bende açık arttırma sitesinden aldım 2 adet 135 tl den fakat önceki msjlarımdada söyledim karışmasıyla ilgili problemler var die.aynı ürünü amerikadan getirttim arada bariz farkvar diyebilirim.her ucuza buldugunuz ürüne atlamayın son kullanma tarihiyle oynanmış olma ihtimalleri yüksek ama sahte protein tozu ben dha hayatımda görmedim.kısacası dikkat edin.

Shakera önce suyu veya sütü koyduktan sonra üzerine ekleyin tam tersi dipte yapışmasına sebep oluyor. Aslında bu tüm protein tozlarında oluyor.

Optimum 160 lira gaspariyi de aynı fiyata bulmak mümkün,gramajları da aynı sanıyorum.Fiyat farkı neden ileri geliyor?

Optimum 148 TL

Toplam 2273 gr
Ölçek 30.4 gr
= 75 ölçek
148/75=1.97 TL/ölçek

MyoFusion 160 TL

Toplam 2268 gr
Ölçek 36 gr
= 63 ölçek
157/63=2.49 TL/ölçek

Bahsettiğim fark buradan kaynaklanıyor. Bu farka değer mi diye merak ediyorum yoksa Optimum'a devam edicem yada madem fark veriyorum deyip Syntha-6 alıcam.

MyoFusion'u şiddetle öneren, çok fark var diyen var mı?

dumbelllls

Karıştırma kabınız kuruysa ve proteini içine koyup salona falan goturmemişsseniz topaklanma olması olanaksız gibi. Ben bir kaç kere dibinde bir kaç damla su kalmış shakerın içinde bekletip kullanmama rağmen çok cüzzi miktarda dibinde protein topaklanması oldu onun dışında ; proteini önce veya sora koyup ardından sıvıyı eklemeniz en azından bu protein tozu için fark yaratmayacaktır. Yoğun kıvamlı olmasına rağmen karışımı mükemmel.

karışma sorunu kesinlikle olmaması lazım ben kullandım shaker da hemencecik karışıyor ama kıvamı yoğun. topaklanma falan yapıyorsa ya sahtedir ya bozuk.
malesef ürünün sıkıntıları vardı bende baya şüphe yarattı.bugün 5kg optimum aldım sırf kafam rahat olsun die gerçi onunda parasını vermedim bir arkadaşımla iddaya girmiştik yoksa fırsatçılara para kaptırmak huyum değildir:)

ben kıbrıstan aldırtacam birine yarı fiyatına satılıyo sanırım. ama optimum ile myofusion arasında kararsız kaldım. myofusion daha komplike bir whey sanırım oyüzden myofusion ağır basıyor bana.

Şu topraklanma ile ilgili sorum oalcak. Shakerla karıştırıp 1 saat beklesem ürünün kıvamı bozulur mu ? Salon evime uzak salonda içmekten başka çarem yok ta.

Optimum 148 TL

Toplam 2273 gr
Ölçek 30.4 gr
= 75 ölçek
148/75=1.97 TL/ölçek

MyoFusion 160 TL

Toplam 2268 gr
Ölçek 36 gr
= 63 ölçek
157/63=2.49 TL/ölçek

Bahsettiğim fark buradan kaynaklanıyor. Bu farka değer mi diye merak ediyorum yoksa Optimum'a devam edicem yada madem fark veriyorum deyip Syntha-6 alıcam.

dumbelllls

bıyolojık deger olarak optımumdan daha yukse bır bıyolojık degere sahıptır

bence daha ıdealdır

...Şu topraklanma ile ilgili sorum oalcak. Shakerla karıştırıp 1 saat beklesem ürünün kıvamı bozulur mu ? Salon evime uzak salonda içmekten başka çarem yok ta.

spesifik olarak bu ürün bazında henüz denemedim, ama başka 4 farklı protein tozunu bu şekilde kullanmışlığım vardır. 1-1,5 ölçek toz, 200ml kadar meyve suyu ve üzerine yağsız süt şeklinde çok acayip karışımlar yapıp, 1.5 saat kadar beklettiğim olmuştur. içmeden evvel tekrar karıştırmak yeterli oluyor.

şu ana kadar hiçbirinde problem yaşamadım :)

Optimum 148 TL

Toplam 2273 gr
Ölçek 30.4 gr
= 75 ölçek
148/75=1.97 TL/ölçek

MyoFusion 160 TL

Toplam 2268 gr
Ölçek 36 gr
= 63 ölçek
157/63=2.49 TL/ölçek

dumbelllls

1.si optimum'u kendi distribütörü 160 tl ye satıyor kendi sitesinde. havaleyle 148 olabilir ona bakarsan gaspari'yi de havaleyle 130 civarına alabiliyorsun araştırırsan. bi kere optimum u taban fiyattan yazıp gaspari yi tavan fiyattan yazmışsın.
2.si de ölçek meselesine takılı kalmaman gerekiyor çünkü bunlar ilaç değil altı üstü protein illa ki içinden çıkan ölçekle üzerinde belirtilen şekilde kullanacaksın diye bir kaide yok ikisi de 2.3 kg biri 30 gramlık ölçek koymuş içine biri 36 gramlık ister 10 gram alırsın ister 100 gram alırsın bu sana kalmış birşey o mantıkla içerisine 10 gramlık ölçek koyarlarsa bir ürün 230 servislik falan oluyor o zaman dünyanın en ekonomik ürünü mü oluyor? ikisi de 2.3 kg içerdikleri protein değerleri de birbirlerine yakın.

Son düzenleme:
2268gr olan bu ürünü 168tl ye bir siteden sipariş verdim. acaba kazıkmı yedim . 2kutu 139 tl yr alan varmı yoksa benmi yanlış anladım

145 tl ye satılan yerler var. biraz pahallı almışsınız ama taksitle aldıysanız iyi

savas74 tesekkurler aklımda shakera toz koyup ant sonra ustune sadece su dokup karıstırıp icmek vardı bekleyince problem olmuyorsa evde hazırlayıp götüreyim o halde :)

Back
Yukarı