Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hakan kardeşim: ( bacaklar özellikle calfller konusunda haklısınız yarışmaya girmeyi kısa vadede düşünmüyorum çalışmalar sürecek belki 2-3 sene sonra bacaklarda istediğim gibi olursa gireriz.. )
Demişsin şunu diyebilirmiyiz (kalın bacaklarla yürüyüşü eleştiren ) fikrinden vaz geçtin .. yok ben aşırı kalın bacaklar değil yukarda karasan kardeşin dediği gibi define olmak istiyorum dersen .. O zaman da 8 yıllık bir zaman kaçırılmış malesef...
Birde
Bel ölçün sorulmuş ama senden cevab gelmemiş
hakan abi bence vücudun olması gereken kıvamda ve söylediklerine katılıyorum çünkü gerçekten bu işi profesyonel anlamda yapmıyacaksan bacakları abartı bi hale getirmenin bi anlamı yok..
Yorumlar elbetteki olucaktır çünkü herkesin bakış açısı farklı..
ama sanırım benimkide seninkiyle aynı..
sana bi sorum olucak ? artık vücudunu koruma programlımı çalışıyosun yoksa hala ilerleme amacındamısın? eğer koruma programı yapıyorsan biraz bilgi alabilirmiyim?
Valla yukardakı yazın kıskançlık kokuyor. Duzgun uslupla yazarsan seviniriz..
Hakan'a ise laf soylemek zor çok iyi vücut.
iyi çalışmalar.
slm herkese kuusra bakmayin ama bu ilacin ozelligi once ilaca tsk etmemiz lazim dikkat ettiseniz vucudun cogu bolgesis sivilceli yani streoidler fazla kullanilmis bence
birbirimize kanidrmamiza gerek yok
yabanci sen hakan 79 musun?
Hakan Kardesim Massallahin var fakat HAKAN79 ismli videonu izledim cok etkileyici olmus fakat pozlara iyi calismani tavsiye ederim,..Hee ben kimim ki sana akil veriyorum CELIKTEPE GOLDMAN SPOR KULUBU SULEYMAN SABIR hocanin ogrencisiyim,..Sydneyde yasiyorum eger bir gun istanbul celiktepe'ye Goldman spor kulubune yolun duserse halen resimlerim orda,..yarisma resimlerim Ve RONIE COLEMAN ile roportaj yaptigim resimler,..Arka bacakta eksikler gordum fakat sanirim bu resimler ve video eski oldugundan tahminimce eksiklerini gidermisindir,..Asimetrik olarak cok orantili bir vucudun var surekliligini diler saglik sihhat ve basarilar dilerim. Umarim yurdumuzu temsil icin yarismalara girer ve dereceler alirsin..Saygilarimla Sedat yilmaz