• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fikirlerde değişme yok

Hakan kardeşim: ( bacaklar özellikle calfller konusunda haklısınız yarışmaya girmeyi kısa vadede düşünmüyorum çalışmalar sürecek belki 2-3 sene sonra bacaklarda istediğim gibi olursa gireriz.. )

Demişsin şunu diyebilirmiyiz (kalın bacaklarla yürüyüşü eleştiren ) fikrinden vaz geçtin .. yok ben aşırı kalın bacaklar değil yukarda karasan kardeşin dediği gibi define olmak istiyorum dersen .. O zaman da 8 yıllık bir zaman kaçırılmış malesef...

Birde

Bel ölçün sorulmuş ama senden cevab gelmemiş

kalın bacaklar hakkında görüşüm hala aynı eger body hayatınızda tek şey değil ise ve hayatta başka şeylerde olduğunun farkında iseniz bu bir sorun giydiğiniz kıyafetler yakışmıyor parantez gibi görüntü oluyor kıyafet bulunmuyor daha önceki yazıma gelince birkaç yıl sonra belki bacak yaparım demem yoğun eleştirilerden kaçmak içindi çünkü ciddi sıkmaya başlamıştı 8 yıllık çalışmanın boşa gidip gitmemesi de göreceli bir kavram neye göre boşa gitmiş yada gitmemiş ben 3-4 yıldır istediğim haldeyim ara sıra kafam karışsa da şu an bu halim ile mutluyum işin özüde bu zaten mutlu olunan vucuda sahip olmak hatta bacaklarım biraz daha incelse daha da iyi olur bel ölçümün sorulduğunu hatırlamıyorum hiç ölçmedim ne görüyorsanız ölçü odur bazen rakamlar anlamsız kalır birkaç konu önce mavi kıyafet ile sırt pozu var orada hem sırtımın durumu (sırt konusundaki fikirlerimde yumuşama var bu arada )hemde belim net görünüyor sanırım yined e teşekkür ederim her türlü yoruma hakaret içermediği sürece açığım ve elimden geldiğincede kendi açımdan görüşümü yazarım umarım diğer üyelere nasıl bir vucut istedikleri konusunda bu tartışmalar yardımcı olur
herkesin hayalindeki vucuda kavuşması dileklerimle kolay gelsin

hakan abi bence vücudun olması gereken kıvamda ve söylediklerine katılıyorum çünkü gerçekten bu işi profesyonel anlamda yapmıyacaksan bacakları abartı bi hale getirmenin bi anlamı yok..
Yorumlar elbetteki olucaktır çünkü herkesin bakış açısı farklı..
ama sanırım benimkide seninkiyle aynı..
sana bi sorum olucak ? artık vücudunu koruma programlımı çalışıyosun yoksa hala ilerleme amacındamısın? eğer koruma programı yapıyorsan biraz bilgi alabilirmiyim?

korumak

hakan abi bence vücudun olması gereken kıvamda ve söylediklerine katılıyorum çünkü gerçekten bu işi profesyonel anlamda yapmıyacaksan bacakları abartı bi hale getirmenin bi anlamı yok..
Yorumlar elbetteki olucaktır çünkü herkesin bakış açısı farklı..
ama sanırım benimkide seninkiyle aynı..
sana bi sorum olucak ? artık vücudunu koruma programlımı çalışıyosun yoksa hala ilerleme amacındamısın? eğer koruma programı yapıyorsan biraz bilgi alabilirmiyim?

vucudun bu halini koruma konusunda idman programımda fazla değişiklik yok sadece tekrar sayılarını yüksek tutuyorum haliylede ağır kilolara girmiyorum hatta bu konuda da bu kadar vucut var kaldırdığı kilolara bak denebiliyor farklı hareketler farklı tekniklerle vucudu şaşırtmaya çalışıyorum bacak hariç eksik yerlerime odaklı çalışıyorum üst gögüs sırt omuz gibi koruma denebilecek programım bu beslenmede fazla bir değişme yok çünkü zaten bu seviyede artık büyümek iyice zorlaşıyor ve yavaşlıyor elimden geldiğince 200-250 gr/gün protein almaya çalışıyorum

vucudun genel anlamda cok guzel bence bacakları buyutmek degılde bıraz daga defıne hale getırebılırsın hem defıne oldukları ıcın bu olcuden yukarı cıkmadan daha buyuk gorunurler hemde daha uyumlu bır hal alırlar:o

Valla yukardakı yazın kıskançlık kokuyor. Duzgun uslupla yazarsan seviniriz..

Hakan'a ise laf soylemek zor çok iyi vücut.
iyi çalışmalar.

Hamd olsun biz 8 yıl bu sporu sürdürmeyi başarmış bir kardeşimize ancak gıpta ederiz..Onun tecrübelerinden istifade etmek isteriz..

Hakan .. gösterdigin anlayış için tşk ederim ..

Define halinizin şu andaki pozisyondan çok çok daha hoş duracagına bende katılıyorum..

Şu halde bile karın kaslarının bu kadar belirgin olması çok büyük başarı tebrikler..:)

slm herkese kuusra bakmayin ama bu ilacin ozelligi once ilaca tsk etmemiz lazim dikkat ettiseniz vucudun cogu bolgesis sivilceli yani streoidler fazla kullanilmis bence
birbirimize kanidrmamiza gerek yok

kimsenın avukatı degılım ama sunları da solemeden edemıyecegım....;

gokansahın foruma attıgın ılk mesajından ve uslubundan bu ıste ne kadar acemı oldugun belli burada steroitleri felan tartısmıyoruz vucuda yorum yapıyoruz vucuttakı sıvılceler sadece steroitlerle olmaz.. emınım kı doru duzgun ne forumu okumussundur nede bu topigi ....

msj kırlılıgı yarattıgım ıcın herkesten ozur dılerım ama bole yorumlar canımı sıkmaya basladı gercekten

gokhan sahin uslubunuza dikkat edin!!

slm herkese kuusra bakmayin ama bu ilacin ozelligi once ilaca tsk etmemiz lazim dikkat ettiseniz vucudun cogu bolgesis sivilceli yani streoidler fazla kullanilmis bence
birbirimize kanidrmamiza gerek yok

Sivilcenin ne alakası onu anlayamadım. Ben de hayatımda supplement bile kullanmadım. Ama belimde ve kolumda sivilcelenme oluyor.

Genelde güzel ve orantılı bir vücut. Tebrik ederim. Benim gördüğüm tek eksik bacaklar. Bacaklar o vücuda göre epeyce bir zayıf kalmış. Yarışma ortamında çok puan kaybettirir. Yine de tebrik ederim.

hakan vücut güzel bacaklar hakında yorum yapacaktım ama sanırım sen bacaklardan ziyade üst kısımı önemsiyorsun güzel bir vücut olmuş anatomik olarakta güzel duruyor ama bence ki bece diyorum baçak bölgesine biraz çalışmayı düşünsen fena olmaz gibime geliyor ama genel görüntü olarak güzel bir vucudun var

Hakan79 sıkı çalışmış belli.Bravo gerçekten.
Sivilcenin steroidle ne alakası var?Omuzlarımda sivilce çıkıyor sık sık ama steroid koklamadım bile bugüne kadar.Hatta görmedim bile.Vitamin hapı ve balıkyağı hariç gıda takviyesi de kullanmadım.

arkadaslar siz beni ya yanlis yada anlamadakta zorluk cekiyorsunuz ben ankaraliyim ve ankarada gittigim bir spor salonu var ben 5 senedir bu isle ugrasiyorum ama sunu gordum bu sporlugun nankorlugunu hic streoide kullanmadim ama suplement kullandim 64kg idim suan 82 iyim 3senedir hic yag ve seker un kullanmiyorum anliayacaginiz bu kg zor guc aldim almaya devam ediyorum yalniz benim bir arkadasim var bu spora 1.5 senedir basladi bu sene cakti streoidleri 95 kg geliyor ben 5senedir o 1.5 senedir calsitigi takdirde beni gecti agirlik calismalari ise bende pek te iyi degil o 15kg yapiyorsa ben 30 kg o kadar fark var sozun kisacasi bu spordan tiskindim herseyin basi ve sonu ilaclar streoidler sonuna gelince ankarada bizim spor salonunda iki kisi kalp krizinden oldu

yabancı ben değilim

yabanci sen hakan 79 musun?

yorumlar için herkese teşekkürler gökhan isimli üyeyi ise anlamakta zorlandım amacı nedir o konuların yeri burasımıdır bütün sivilcesi olanları steroid kullanıcısı yapması nedir anlmak mümkün değil ama sanada teşekkürler yorumun için eskiden olsa çok şey yazardım ama gerek yok beni bilen biliyor

Hakan Kardesim Massallahin var fakat HAKAN79 ismli videonu izledim cok etkileyici olmus fakat pozlara iyi calismani tavsiye ederim,..Hee ben kimim ki sana akil veriyorum CELIKTEPE GOLDMAN SPOR KULUBU SULEYMAN SABIR hocanin ogrencisiyim,..Sydneyde yasiyorum eger bir gun istanbul celiktepe'ye Goldman spor kulubune yolun duserse halen resimlerim orda,..yarisma resimlerim Ve RONIE COLEMAN ile roportaj yaptigim resimler,..Arka bacakta eksikler gordum fakat sanirim bu resimler ve video eski oldugundan tahminimce eksiklerini gidermisindir,..Asimetrik olarak cok orantili bir vucudun var surekliligini diler saglik sihhat ve basarilar dilerim. Umarim yurdumuzu temsil icin yarismalara girer ve dereceler alirsin..Saygilarimla Sedat yilmaz

Hakan Kardesim Massallahin var fakat HAKAN79 ismli videonu izledim cok etkileyici olmus fakat pozlara iyi calismani tavsiye ederim,..Hee ben kimim ki sana akil veriyorum CELIKTEPE GOLDMAN SPOR KULUBU SULEYMAN SABIR hocanin ogrencisiyim,..Sydneyde yasiyorum eger bir gun istanbul celiktepe'ye Goldman spor kulubune yolun duserse halen resimlerim orda,..yarisma resimlerim Ve RONIE COLEMAN ile roportaj yaptigim resimler,..Arka bacakta eksikler gordum fakat sanirim bu resimler ve video eski oldugundan tahminimce eksiklerini gidermisindir,..Asimetrik olarak cok orantili bir vucudun var surekliligini diler saglik sihhat ve basarilar dilerim. Umarim yurdumuzu temsil icin yarismalara girer ve dereceler alirsin..Saygilarimla Sedat yilmaz

Resimlerini neden burda paylaşmıyorsun?

Back
Yukarı