bende şu resimdeki ürünleri kullanıyorum, 8 aydır bb yapıyorum ve 4 ay oluyor bunları kullanmaya başladım, kendimde çok bir ilerleme görmüyorum ve sorum şu; ACABA İÇERİSİNDE BUNLARIN OLDUGU BİR PROTEİN ALSAYDIM YETERLİ OLURMUYDU, bu kadar titiz bir başlangıç yaptım ve supplementlerı ayrı ayrı aldım ama yetersiz gibi sanki.
boy:1.98
kilo:103
dumbelllls
Hiçbir şey almasaydın güzel bir beslenmeyle aşağı yukarı aynı sonuçları elde edecektin zaten, 4 aylık bir vücut geliştirme geçmişiyle bu kadar çok supplement kullanmanın hiçbir anlamı yok. Supplementlerden mucize beklemenin zaten hiç anlamı yok, eğer öyle olsaydı etrafındaki herkes çok kaslı ve fit olurdu. Çok belirgin bir gelişme görememenin sebebi kullandığın ürünlerin yanlış olması değil kullandığın ürünlerden çok fazla şey bekliyor olman anlayacağın. Kaslanmak uzun zaman alan ve çok emek isteyen bir iştir, bunun için de doğru bir programla yoğun ağırlık çalışması yapmak, düzenli ve doğru beslenmek ve iyi dinlenebilmek gerekir. Ayrıca anladığım kadarıyla biraz kilo problemin de var kardiyo çalışmasıyla yağlarından kurtulursan vücudun çok daha parçalı ve kaslı görünür.
Saygılar.
8 aydır bodybulding yapıyorum, sadece son 4 aydır bu ilaçları kullanıyorum, benim moralimi bozan şey şu; 1 ay boyunca aniden vucudumda gelişme görüyorum sonra 2-3 ay oldugu yerde sayıyor.... 2-3 hafta ara veriyorum ve tekrar başlıyorum, yine ilerleme farkediyorum sonra 2-3 ay yine oldugum yerde sayıyorum....
saygılar..
Bence iki üç hafta ara vermekten vazgeç öncelikle öyle sık sık uzun aralar veremezsin gelişiyosan beslenmenide geliştir antrenmanınıda belki de hep aynı hareketleri hep aynı teknikleri hep aynı ağırlıkları kullanıyorsun bilemiyorum ama dediğin gibiyse bu işte mutlaka ters giden bi şeyler var.
6-7 ay'dan sonra 3 hafta ara verdim sadece, bu arada aynı hareketleri tekrarlamamak için elimden geleni yapıyorum, her seferinde farklı hareketler deniyorum ama kısmet, görücez bakalım nolacak,protein kullanımımı deiştirdim bu hafta ... 2-3 ay böyle deniycem... çalışma hareketlerimi artırmaya çalışıyorum ama bu sefer son hareketlere gücüm kalmıyor... kreatine kullanıyorum ama nere kadar destekleyecek ki enerjimi... no-xplode alıcam ama diet dönemi almayı dusunuyorum.. şımdıden oyle şeylere girişmem çünkü bu sefer yorulmaycam ve devam edecem sakatlanacam![]()