Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuanda exum mass ve amino fx kullanıyorum 1 Ekimde Muscle Pharm Bcaa yıda alıp Musclepharm kombinasyonuna başlamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
sizce

bende şu resimdeki ürünleri kullanıyorum, 8 aydır bb yapıyorum ve 4 ay oluyor bunları kullanmaya başladım, kendimde çok bir ilerleme görmüyorum ve sorum şu; ACABA İÇERİSİNDE BUNLARIN OLDUGU BİR PROTEİN ALSAYDIM YETERLİ OLURMUYDU, bu kadar titiz bir başlangıç yaptım ve supplementlerı ayrı ayrı aldım ama yetersiz gibi sanki.

boy:1.98
kilo:103

dumbelllls

Eklentiler

• Snapshot_20120925.JPG
    Snapshot_20120925.JPG
    60,7 KB · Görüntüleme: 506
İlk supplement kombinasyonuma başlayalı 1 ay oldu ve 1 ayda sağlam beslenme ile beraber 2 cm kol,2 cm omuz,4 cm göğüs artımı gerçekleşti.Supplementlerim;

Gaspari Myfusion Whey
Gaspari Aminomax 8000
Gaspari Qualitine Creatine
Gaspari Glutamine.

bende şu resimdeki ürünleri kullanıyorum, 8 aydır bb yapıyorum ve 4 ay oluyor bunları kullanmaya başladım, kendimde çok bir ilerleme görmüyorum ve sorum şu; ACABA İÇERİSİNDE BUNLARIN OLDUGU BİR PROTEİN ALSAYDIM YETERLİ OLURMUYDU, bu kadar titiz bir başlangıç yaptım ve supplementlerı ayrı ayrı aldım ama yetersiz gibi sanki.

boy:1.98
kilo:103

dumbelllls

Hiçbir şey almasaydın güzel bir beslenmeyle aşağı yukarı aynı sonuçları elde edecektin zaten, 4 aylık bir vücut geliştirme geçmişiyle bu kadar çok supplement kullanmanın hiçbir anlamı yok. Supplementlerden mucize beklemenin zaten hiç anlamı yok, eğer öyle olsaydı etrafındaki herkes çok kaslı ve fit olurdu. Çok belirgin bir gelişme görememenin sebebi kullandığın ürünlerin yanlış olması değil kullandığın ürünlerden çok fazla şey bekliyor olman anlayacağın. Kaslanmak uzun zaman alan ve çok emek isteyen bir iştir, bunun için de doğru bir programla yoğun ağırlık çalışması yapmak, düzenli ve doğru beslenmek ve iyi dinlenebilmek gerekir. Ayrıca anladığım kadarıyla biraz kilo problemin de var kardiyo çalışmasıyla yağlarından kurtulursan vücudun çok daha parçalı ve kaslı görünür.

Saygılar.

şuan kullandıklarım ;

hardline whey protein
hardline argirine
genrise creatin
universal animal pak
gaspari glutamin
xpro amino 5000
musclepharm assult
muscletech amino fx
omega 3
b vitamini
çinko
500 mg'lık c vitamini

Muscletech Premium Mass Gainer
Muscletech Whey Protein Hardcore
Gaspari AminoMax 8000
Gaspari BCAA 6000
Solgar V 2000

Eklentiler

• TPhoto_00002.jpg
    TPhoto_00002.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 449
Hiçbir şey almasaydın güzel bir beslenmeyle aşağı yukarı aynı sonuçları elde edecektin zaten, 4 aylık bir vücut geliştirme geçmişiyle bu kadar çok supplement kullanmanın hiçbir anlamı yok. Supplementlerden mucize beklemenin zaten hiç anlamı yok, eğer öyle olsaydı etrafındaki herkes çok kaslı ve fit olurdu. Çok belirgin bir gelişme görememenin sebebi kullandığın ürünlerin yanlış olması değil kullandığın ürünlerden çok fazla şey bekliyor olman anlayacağın. Kaslanmak uzun zaman alan ve çok emek isteyen bir iştir, bunun için de doğru bir programla yoğun ağırlık çalışması yapmak, düzenli ve doğru beslenmek ve iyi dinlenebilmek gerekir. Ayrıca anladığım kadarıyla biraz kilo problemin de var kardiyo çalışmasıyla yağlarından kurtulursan vücudun çok daha parçalı ve kaslı görünür.

Saygılar.

8 aydır bodybulding yapıyorum, sadece son 4 aydır bu ilaçları kullanıyorum, benim moralimi bozan şey şu; 1 ay boyunca aniden vucudumda gelişme görüyorum sonra 2-3 ay oldugu yerde sayıyor.... 2-3 hafta ara veriyorum ve tekrar başlıyorum, yine ilerleme farkediyorum sonra 2-3 ay yine oldugum yerde sayıyorum....
saygılar..

8 aydır bodybulding yapıyorum, sadece son 4 aydır bu ilaçları kullanıyorum, benim moralimi bozan şey şu; 1 ay boyunca aniden vucudumda gelişme görüyorum sonra 2-3 ay oldugu yerde sayıyor.... 2-3 hafta ara veriyorum ve tekrar başlıyorum, yine ilerleme farkediyorum sonra 2-3 ay yine oldugum yerde sayıyorum....
saygılar..

Bence iki üç hafta ara vermekten vazgeç öncelikle öyle sık sık uzun aralar veremezsin gelişiyosan beslenmenide geliştir antrenmanınıda belki de hep aynı hareketleri hep aynı teknikleri hep aynı ağırlıkları kullanıyorsun bilemiyorum ama dediğin gibiyse bu işte mutlaka ters giden bi şeyler var.

Arkadaslar suan elımde whey protein tozu super system ultimate nutrition amino energy ve aynı markanın micronized creatine i mevcut. sizde bunları antreman günleri nasıl almalıyım ? ne ile birlikte almalıyım?

şuanda

Hardline Progainer
Genrise Whey İzolat
Gaspari Glutamine
Gaspari AminoMx 8000
GNC Aminoburst 3000 ( içinde 10 tane kaldı bitsede kurtulsam)

Bence iki üç hafta ara vermekten vazgeç öncelikle öyle sık sık uzun aralar veremezsin gelişiyosan beslenmenide geliştir antrenmanınıda belki de hep aynı hareketleri hep aynı teknikleri hep aynı ağırlıkları kullanıyorsun bilemiyorum ama dediğin gibiyse bu işte mutlaka ters giden bi şeyler var.

6-7 ay'dan sonra 3 hafta ara verdim sadece, bu arada aynı hareketleri tekrarlamamak için elimden geleni yapıyorum, her seferinde farklı hareketler deniyorum ama kısmet, görücez bakalım nolacak,protein kullanımımı deiştirdim bu hafta ... 2-3 ay böyle deniycem... çalışma hareketlerimi artırmaya çalışıyorum ama bu sefer son hareketlere gücüm kalmıyor... kreatine kullanıyorum ama nere kadar destekleyecek ki enerjimi... no-xplode alıcam ama diet dönemi almayı dusunuyorum.. şımdıden oyle şeylere girişmem çünkü bu sefer yorulmaycam ve devam edecem sakatlanacam:p

su anda Olimp 6000 gainer ve Gaspari Aminomax var 2 hafta sonrada cyptsport monster mass geliyor

2zoaz3m.jpg

En kötü benim ürünler sanırım. :D

Genrise Whey Protein Complex 700g
Creatine FG 950mg/240 kapsül
Best Body xxl booster 2000gr

6-7 ay'dan sonra 3 hafta ara verdim sadece, bu arada aynı hareketleri tekrarlamamak için elimden geleni yapıyorum, her seferinde farklı hareketler deniyorum ama kısmet, görücez bakalım nolacak,protein kullanımımı deiştirdim bu hafta ... 2-3 ay böyle deniycem... çalışma hareketlerimi artırmaya çalışıyorum ama bu sefer son hareketlere gücüm kalmıyor... kreatine kullanıyorum ama nere kadar destekleyecek ki enerjimi... no-xplode alıcam ama diet dönemi almayı dusunuyorum.. şımdıden oyle şeylere girişmem çünkü bu sefer yorulmaycam ve devam edecem sakatlanacam:p

Bence supplement kullanımı konusunda seçici ol, kolaycı olma, güzelce çalış beslen ve dinlen. Güzel sonuçlar alacaksın eminim. Ben gelişme göremediğimde hareketleri değiştirmek yerine set sayılarını ve çalıştırdığım kas gruplarını değiştirmeyi seviyorum. Sen de deneyebilirsin bunu. Programınla her ay sonunda bilemedin 6 hafta sonunda mutlaka şöyle bir oyna ama, devamlı aynı programla çalışırsan vücudun adapte olur ve dediğin gibi gelişme göremezsin.

Saygılar..

Optimum Whey %100
Olimp CarboNox
Olimp multivtiamin
Olimp omega gold
Olimp Arginine 1250
Activelab ZMA
Activelab amino 3 / Scitec AOL
Activelab Tribuactive B6
BSN no-explode
Universal Beef Amino
Universal Creapure

Stackima:
Trek GABA
Puritans Pride DHEA
Swanson ultra C vitamini 1000mg
Swanson ultra D vitamini 400iu

Katilmistir.

bu resimdeki mavi wheyden başka bişi kullanmıyorum
şansa yürürken eczaneden görüp ayaküstü almıştım hiç araştırmadan :)

antreman öncesi yarım cup
sonrasında da 1 cup su ile götürürüm

daha yeniyim ileride sabah kalkınca falan da içerim ama bir çok şey kullananlar var gördüğüm kadarı ile, ben onla pek uğraşamam gibi geliyor , sanırım zamanla geliştikçe vucut gaza getiriyor, inş olur zamanla...

Ben 4. aydayım ve hemen kendime en güzelinden bir adet MuscleMeds Carnivor Edindim bundan başkada birşey kullanmıyorum...

Merhabalar benim elimde;
ON whey
gaspari aminomax 8000
opti-men
universal creatine
Muscletech nano vapor hardcore
var. Ben bunları en verimli hangi şekilde kullanabilirim. (Antremanları akşam 4-5 gibi yapıyorum)

Öncelikle bende 6-7 aydır yapıyorum boy 1.88 kilo 90 yaş 20 iri kemikli bi yapım var ve yağ oranım %17 falan. Yarın sipariş vereceğim ve elimdeki suplementler şunlar olacak:
Gaspari Myofusion Protein
Gaspari BCAA
Gaspari Glutamine
Scitec Creatine
Proteini daha çok yumurta et peynir falan buralardan alacağım için sadece antreman günleri 1 ölçek alayım diye düşünüyorum. Diğerlerini de konuştuğum bi abi şöyle dedi: BCAA yı her gün 2 tablet al, glutamine i spor yaptığın günler 5 gr al. Creatine hakkında pek bilgim yok.

Sizce bu supplementleri nasıl, ne kadar ve ne zamanlar alayım? İyi bir kombinasyon olduğuna inanıyorum, ziyan olmasın Birde antremanlarımı 3 er gün(Gögüs+biceps, omuz+bacak, sırt+triceps)+ 1 gün dinlenme şeklinde götürüyorum. Sabahlarıda haftada 3-4 gün falan cardio var 40 dk lık koşu şeklinde.

Back
Yukarı