• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iki yıllık değişim

bravo arkadaşım ben bile farkında değilim saat kolumda mı değil mi huy işte saati alınca takarım hiç çıkmaz kolumdan unutmuşum bile sen söleyince fark ettim bazı sorulara cevapta yazayım ilk sene hiç kesmeden yiyebildiğim kadar yedim 95kg yağlı olarak ulaştım tabi sonrası ne olmak istediğinize bağlı ya sağlam diyet yada hayat boyu bulk ama kalın bir görünüm diyetimde 400gr prinç lapası veya makarna yada bulgur kullandım bunun yanında her gün 200gr protein bunun bir kısmını tavuk balık et ile bir kısmını protein tozu ile gerçi çok detay var ama kaba hatları ile böyle hepinize sağlık dolu mutlu idmanlar arkadaşlar

sen güzide öğrencimsin senin azmin gözardı edilemez biz yol gösterebiliriz ancak sonuçlar sizlere ait başarılarının devamını bekliyorum ünv.gidince aksatma idmanları

Her spor salonuna asılacak ben asla başaramam diyenleri motive edici haberlere çıkılası bir değişim.bazı arkadaşlar brad pitt vücudu isterken herkesin vücut yapsı farklı diye heveslerini kıranlar var demekki olabilirmiş.bu arada zaten gençsiniz ama şimdi tam gençleşmişsiniz ..tekrar tebrik ederim ve bir ara müsait olduğunda konuya antrenmanın tekrar sayılarını mekik vb kondüsyona ayırdığın süre dinlenme süresi gibi bilgileri daha ayrıntılı yazarsanız çok kişiye ışık tutmuş olursunuz...herşeyden önce disiplininize saygı duyuyor ve tekrar tebrik ediyorum iyi çalışmalar...

helal olsun sana bende 104 kilo ile başladım 1 senden biraz fazla oldu. şimdi 80 kiloyum seni görünce azmim depreşti mükemmelde bi vücut yapmışsın tebrik edyorum. 1.5 aydırda fittnes ve alet çalşıyorum yapıyorum son 20 gündür aletlerin dozunu arttırdım. inşallah bende fit bi vücuda kavuşurum.

tekrar tekrar söylüyorum arkadaşlar body nankör değildir nankör olan bizleriz biraz bişeyler elde edince istiyoruzki ömür boyu öyle kalsın ama öyle şey olmaz hangi spor dalı olursa olsun bıraktığın anda gerilersin bunlar sonradan kazanılan özellikler diyeceğim şu ki kendinize saygı gösterin bu sporun kıymetini bilin asla ama asla bırakmayın keşke yerine iyiki demek için hepinize saygılar başarılar

diyet döneminde idmanda 30 dk kardio yaptım 15dk idman öncesi 15dk idman sonu günde 190-200gr protein aldım 6-7 öğün beslenme tabiki 4 ölçek protein tozu kalan proteini tavuk ve prinçten karşıladım ort.350gr prinç yada bulgur makarna tercih ettim

Back
Yukarı