Evet,
Dün akşam içip antrenman yaptım. Dediğim gibi, içtikten kısa bir süre sonra, elde yüzde ve sonra tüm vücuda yayılan karıncalanmalar başladı. Hayatımda ilk defa böyle birşey hissettim çok ilginçti. Biraz da panik oldum açıkçası.
Gelelim salona:
Öncelikle belirteyim. Bugüne kadar hiçbir ürünün mucizevi bir etki yaratacağını düşünmedim. Sonuçta supplement yani. Beklentilerim çok da fazla değildi.
- Offf o nasıl bir histir arkadaş. Ne gaza geldim antrenmana başlarken. Salondaki tüm ağırlıkları yan yana koyup, bildiğim tüm hareketleri yapasım vardı ama neyse ki kol günüydü ve sadece kol antrenmanımı yaptım

- Ağırlıklarda ufak bir artış söz konusu oldu ancak bugün kendimi hiç yorgun hissetmediğim için ondan da olabilir. Bu gözlemi daha uzun periyotta tekrar yapacağım.
-Antrenman sonrası yorgunluk yok denecek kadar azdı. Genelde antrenman sonunda araba kullanacak halim bile kalmaz ama bu sefer aynı antrenmanı 3 kere daha çıkaracak mental ve fiziksel duruma sahiptim. Şaşırdım.
-Karıncalanma hissi antrenmanın sonuna doğru bitti.
-Hafif bir bulantı vardı. Boşa yakın bir mideyle içmiştim. Açlık ile birleşti ve bulantı devam etti.
-Whey içip yarım saat sonra akşam öğününü yiyince pek bir bulantı kalmadı.
-Antrenmanı 18.45 - 19.45 arası yaptım ve 22.00'da uyudum. Uyuma konusunda bir sıkıntı yaşamadım,aksine mışıl mışıl uyudum (gerçi hep öyle uyuyorum çok şükür)
Kısaca ilk kullanım için beklediğimden daha fazlasıyla karşılaştım. İlerleyen günlerde tekrar gözlemlerimi yazacağım.