Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
bende kullanmay başladım bu ürünü ancak kullanm talimatına uyarsak günde 120 gram proteini sadece tozdan almış olucaz.Normal besinlere nerdeyse yer kalmıyacak.

Benim kullanım şeklim sabah 1 ölçek, antreman öncesi 2 ölçek , antreman sonrası 2 ölçek , gece 1 ölçek.Yani toplamda 6 ölçek.

Kullanım şeklini nasıl ayarlamalıyım sizce ?

Kullanim seklini bence abartmissiniz.
Gunluk ihtiyacinizi bilmiyorum, özellikle antremandan önce 2 ölcek almanizi anlamiyorum.

Sabah ve spor sonrasi kullanabilirsiniz.
Protein Tozu Nasil Kullanilmali ?

Ve evet mega forte ile o sekilde kombine edebilirsiniz.

Uzerınde yazan kullanım sekıllerı bazı urunlerde daha cok tıcarı amaclı..

Yanı onerılen sekılde fazla mıktarda tuketıldıgınde urun cabuk bıtecegınden ve yenısı daha cabuk alınacagından kar artar..

Sadece orada yazana gore kullanmak yerıne forumumuzdakı bılgılere gore kullanmak daha yerınde olacaktır.. Ayrıca gunde 3-4 öğün sadece toz kullanmakta mantıklı degıldır..

Uzerınde yazan kullanım sekıllerı bazı urunlerde daha cok tıcarı amaclı..

Yanı onerılen sekılde fazla mıktarda tuketıldıgınde urun cabuk bıtecegınden ve yenısı daha cabuk alınacagından kar artar..

Sadece orada yazana gore kullanmak yerıne forumumuzdakı bılgılere gore kullanmak daha yerınde olacaktır.. Ayrıca gunde 3-4 öğün sadece toz kullanmakta mantıklı degıldır..

Aynen öyle.

Diyelim ki kutunun üzerinde yazan talimatlara göre kullanıyoruz.

Günde 3 defa 1-2 ölçek. Çabuk gelişme sağlayalım diye günde 3 defa 2 ölçek içtiğimizde toplam 6 ölçek eder. Yani yaklaşık 180 gr. 30 günde 5.400 gram eder ki bu da 3 tane 1.8 kg lik ürüne tekabül eder.

1 kutuyu 200 TL den aldığımızı düşünürsek -ki daha pahalı- ayda 600 TL eder ve Ülkemizde 2010 yılında asgari ücret 521,89 TL:) Yani tamamen pazarlama stratejisi.

Ben ürünü kullanmaya yeni başlıyorum. Ne kadar ölçek kullanacağım da kendi tercihimdir. Önemli olan fazla protein tozu içmek değil, maksimum verim almak.

nitro yu kutuda belirttiği şekilde kullanırsanız:
paranıza zarar.
artı daha önemlisi böbrek karaciğere zarar.
6 ölçek demek 120gr protein. diyelim 80 kilosunuz. küre de girmedi iseniz 160-200 arası protein lazım. 120 si tozdan olmamalı umur35 in dediği gibi. bence en önemlisi idman sonrası. bir ölçek de öğün imkanı yoksa mesela iş yerinde. ben bir ara günde 4 ölçek kullandım. fayda görmediğim gibi olan hem toza giden paraya hadi onu geçtim böbreğe oluyor (daha sonraki tahlillerde sorun yaşadım, kullanımı azaltınca geçti.)

Ben de 3 gün önce kullanmaya başladım. Servis rakamlarına hiç kulak asmıyorum. Protein tozu bir ana kaynak değil, adı üzerinde takviye. Gün içerisinde beyaz et, vb. gıdalarla kaliteli protein alıp açığı bu ürünlerle 1-2 ölçek alarak kapatmak en doğrusu. Spor günleri öğleden sonra (antremandan 2-3 saat önce) işyerinde açığı kapatmak için sütle bir ölçek ve antremanın hemen sonrasında su ile bir ölçek kullanıyorum. Antreman sonu 8'i geçtiği ve gıda olarak da arkasından protein ağırlıklı iyi beslendiğim için yatmadan önce bir kez daha almıyorum (belki de lazım). Off günlerde ise yatmadan önce sütle bir ölçek alıyorum. Ne yalan söyleyeyim, midem günde 3-4 ölçeği kaldıramaz. Sonuçta doğal bir tat yok ve ürüne inansam da yoğun bir tadı var. Ama kısaca ürüne çok inanıyorum ve etkisini göreceğime inanıyorum.

Arkadaşlar bir yılı geçkin süredir spor yapıyorum. İstediğim kiloları verdim ama halen eritmek istediğim bel çevresinde yağ var. Bu ürünü kullanıyorum düzenli olarak fakat bazı arkadaşlar hem yağ yakmaya çalışıyorsun hem bunu kullanıyorsun olmaz gibi yorumlar yaptılar.

Belki basit bir soru gibi gelebilir size zamanınızı da almak istemiyorum ama kısaca değinirseniz sevinirim.

2 lbs olan ürünü supplementler sitesinden aldım ama içime kurt düştü resmen. Kutunun yarısı boş gibi. Alıp da bu sorunla karşılaşan varsa beni aydınlatsın lütfen. Optımumun 2lbs olanı aynı boyda ve bu kadar boş değil.

supplement.com dan aldım bende, soracağım şey bu ürünü glutamine+creatine le kombine edebilirmiyiz, bide kutunun içinden ölçek çıkmadı 1 ölçeği neye göre belirleyebilirim? İlgilenirseniz sevinirim...

Al tahta yemek kaşığı ile kurcala, altta bir yerlerdedir ölçek. Kendi içinde creatine var zaten ama yeterli mi bilmiyorum. Ben ayrıca optimum whey de aldım. Kullanım şekli içinse antremandan sonra 2 ölçek nıtro, sabah kalkınca 2 ölçek optımum whey. Böyle bir süre denicem verim alırsam devam edıcem.

4 ölçek whey gereksiz fazla bence.
- maliyet açısından. (bunu es geçebiliriz maddi durumunuza göre)
- sağlık açısından. ne de olsa bunlar yüzde yüz doğal şeyler değil, içlerinde kimyasal maddeler, yapay aromalar, tatlandırıcılar var. hemen zararlı demiyorum, sadece çok doğal değilller diyorum. yani 2 ölçek antrenman günleri de en fazla 3 ölçek yeterli bence.
- asıl protein kaynakları doğal kaynaklar olmalı et, süt, yumurta, tavuk. whey antrenman sonrası, kalkar kalkmaz veya gün içinde ara öğün olarak alınabilir. diyelim 75 kilosunuz.
kürde değilseniz protein ihtiyacınız 150gr civari olacak. 4 ölçek whey den alınca 80-90 u whey den oluyor ki doğal kaynaklara yer kalmıyor.
- ben 4 ölçek nitro kullandığım zaman böbreklerde zorlanma yaşadım, whey çabuk bitti ama çok bir fayda görmedim.

slm

iki sorum olucak.
ilki ankaralılara : amerikan pazarında nitrotech için fiyat alan oldumu? ne kadar diyolar?
ikincisi tüm foruma; nitrotech ile optimum whey kıyaslanabilirmi? yani şunu demek istiyorum nitrotechin diğer protein tozlarından gerek içeriği olsun gerekse etkileri olsun bariz farkı var, sizce optimum wheyinde böyle bi farkı varmı?
ben bugün aldım amerikan pazarından nitro-tech hardcore.165 dedi ama 120 ye indi.eve gelip paketi açtım.hani normalde paketin dışındaki ambalaj dışında kapağın altındada koruyucu bişeyler olurya bunda yoktu.çok kıllandım.sahte olabilirmi acaba ???

yeni çıkan hardcore pro aldım. çilekli ve cookies&cream vardı netritionda. çilekliyi almıştım bi de kurabiyelisini deneyim dedim bari kendisini yiyemiyoruz (diyet) protein tozunda aroması kurabiyeli olsun.
Aman diyim, uzak durun. Daha önceki bütün modellerinden uzak ara berbat bir tadı var. Vanilyalı bile daha iyi. Genelde çoğunu denemiş biri olarak diyorum ki, çikolatalıdan veya triple chocolate den şaşmayın.

Back
Yukarı