-Selamlar bende bu ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ilk günlerde herşey güzeldi ancak son 3,4 günden beri midemde sanki gaz sıkışması gibi ama rahatsız edem bir ağrı oluyor!??!?!?!??!?
-Acaba bu ürünmü beni bu hale getirdi yoksa bir başka nedenden dolayımı oldu tespit edemedim çokta severek hevesle alıp kullandığım bir ürün bırakmak istamiyorumda
-Kısaca kullanım şeklimi anlatayım ,, yakaşık 6 aydır BB yapıyorum 38 yaşındayım ve duzenli besleniyorum (lor , yumurta , süt , et , baklagiller , fındık badem vs ) Nitrotech ten onca bir kutu Twinlab ın why proteınını kullandım sürekli sütle karıştırıp sabah kalkar karlkmaz 1 ölçek ( 300 ml sütle) idamandan sonra yine aynı ölçekle içtim midem okadar sağlamdırkı asla rahatsız olmaz ve bu ürünle de bolca gaz oldu ama ayıptır söylemesi gazı arabildiğim için sorun olmamıştı ,, Nitrotech hardcore pro series kullanmaya başladım ( günde 1 ölçek sütle ve idamandan sonra yine aynı şekilde) ikinci haptası zöz ettiğim gazlı ağrı başladı ,, yapı itibariyle çok üzülüyorum bu işe iştahla bir ürün kullanalım dedik ama bu oldu ..
Umarım bu üründen dolayı değildir 3 gündür kestim nitroyu farklı bir marka kullanıyorum herhangıbır sorun yok ..bugun yarın tekrar nitroya başlayacağım bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum ..
Bazı arkadaşlar sütle birlikte içtiğimde acayıp gaz yaptığını söylüyor acaba sizdekide ağrılımı yoksa sadece gaz mı çok merak ediyorum paylaşımda bulunursanız sevinirim...
Şimdiden teşekkürler..