Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Alican 12, öncelikle protein tozundan çok da gözle görülür birşey beklememelisin sonuçta bir ölçek protein tozu almak 100 gram et yemekten pek de farklı birşey değil.
Eğer imkanın varsa 2 ölçek almanı öneririm.Antrenmandan 40 dk öncesi ve hemen antrenman sonrası birçok insanın tercih ettiği alım şekli.

o zaman en iyisi gunde 2 olcek alayım 15 gun boyunca zaten protein tozundan aşırı bi beklentim yoktu ancak bu sayfadakileri okuduktan sonra beklentim arttı..idmandan once almayı dusunmuyorum ama sabah mı akşam yatmadan once mi hala kararsızım..

-Selamlar bende bu ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ilk günlerde herşey güzeldi ancak son 3,4 günden beri midemde sanki gaz sıkışması gibi ama rahatsız edem bir ağrı oluyor!??!?!?!??!?

-Acaba bu ürünmü beni bu hale getirdi yoksa bir başka nedenden dolayımı oldu tespit edemedim çokta severek hevesle alıp kullandığım bir ürün bırakmak istamiyorumda

-Kısaca kullanım şeklimi anlatayım ,, yakaşık 6 aydır BB yapıyorum 38 yaşındayım ve duzenli besleniyorum (lor , yumurta , süt , et , baklagiller , fındık badem vs ) Nitrotech ten onca bir kutu Twinlab ın why proteınını kullandım sürekli sütle karıştırıp sabah kalkar karlkmaz 1 ölçek ( 300 ml sütle) idamandan sonra yine aynı ölçekle içtim midem okadar sağlamdırkı asla rahatsız olmaz ve bu ürünle de bolca gaz oldu ama ayıptır söylemesi gazı arabildiğim için sorun olmamıştı ,, Nitrotech hardcore pro series kullanmaya başladım ( günde 1 ölçek sütle ve idamandan sonra yine aynı şekilde) ikinci haptası zöz ettiğim gazlı ağrı başladı ,, yapı itibariyle çok üzülüyorum bu işe iştahla bir ürün kullanalım dedik ama bu oldu ..

Umarım bu üründen dolayı değildir 3 gündür kestim nitroyu farklı bir marka kullanıyorum herhangıbır sorun yok ..bugun yarın tekrar nitroya başlayacağım bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum ..

Bazı arkadaşlar sütle birlikte içtiğimde acayıp gaz yaptığını söylüyor acaba sizdekide ağrılımı yoksa sadece gaz mı çok merak ediyorum paylaşımda bulunursanız sevinirim...

Şimdiden teşekkürler..

Şu an hala devam ediyorum kullanmaya hiç bir sorunla karşılaşmadım. Zaten whey proteini sütle almayı bırakın yaa. Gidin casein proteini alın gece yatmadan önce için. Gün içerisinde süt içmenin iyi olmadığı da yazılmıştı forumda. O yüzden su, üzüm suyu gibi kana çabuk karışan içeçekler alın wheyi. İnşallah sağlık sorununuz düzelir.
İyi sporlar...

-Selamlar bende bu ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ilk günlerde herşey güzeldi ancak son 3,4 günden beri midemde sanki gaz sıkışması gibi ama rahatsız edem bir ağrı oluyor!??!?!?!??!?

-Acaba bu ürünmü beni bu hale getirdi yoksa bir başka nedenden dolayımı oldu tespit edemedim çokta severek hevesle alıp kullandığım bir ürün bırakmak istamiyorumda

-Kısaca kullanım şeklimi anlatayım ,, yakaşık 6 aydır BB yapıyorum 38 yaşındayım ve duzenli besleniyorum (lor , yumurta , süt , et , baklagiller , fındık badem vs ) Nitrotech ten onca bir kutu Twinlab ın why proteınını kullandım sürekli sütle karıştırıp sabah kalkar karlkmaz 1 ölçek ( 300 ml sütle) idamandan sonra yine aynı ölçekle içtim midem okadar sağlamdırkı asla rahatsız olmaz ve bu ürünle de bolca gaz oldu ama ayıptır söylemesi gazı arabildiğim için sorun olmamıştı ,, Nitrotech hardcore pro series kullanmaya başladım ( günde 1 ölçek sütle ve idamandan sonra yine aynı şekilde) ikinci haptası zöz ettiğim gazlı ağrı başladı ,, yapı itibariyle çok üzülüyorum bu işe iştahla bir ürün kullanalım dedik ama bu oldu ..

Umarım bu üründen dolayı değildir 3 gündür kestim nitroyu farklı bir marka kullanıyorum herhangıbır sorun yok ..bugun yarın tekrar nitroya başlayacağım bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum ..

Bazı arkadaşlar sütle birlikte içtiğimde acayıp gaz yaptığını söylüyor acaba sizdekide ağrılımı yoksa sadece gaz mı çok merak ediyorum paylaşımda bulunursanız sevinirim...

Şimdiden teşekkürler..

Suyla kullanmayı deneyin isterseniz. Süt gaz yapmış olabilir. Yada içtiğiniz sütü laktozsuz olarak kullanmayı deneyin. Bende normal sütle içtiğim zaman gaz sorunu yaşayabiliyorum ara sıra ama laktozsuz sütle içince bu sorunu yaşamıyorum. Ve whey proteini daha çok su ile kullanmayı tercih ederseniz vucudunuza daha çabuk ulaşmış olacak.

-Som yaptığım deneme yanılma yöntemiyle Muscletech Nitrotech hardcore pro dan dolayı değilmiş benim gaz olayı sanırım midemi üşütmüşüm ve gaz sorunlarımı buna bağlamışım sizlerle paylaşmak istedim..

-Artı olarak bir sorum olacak kullanan ve çok yararını gören arkadaşlarımaaa ... günde 3 servis 2 ölçel şeklinde öneriler war Örneğin sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek , idmandan 30 dakika önce 2 ölçek ve idamandan sonra 2 ölçek şeklindemi yapmalıyım yoksa farklı bir metot önerirmisiniz?!?!??!!

Sabah kalkınca ve idmandan hemen sonra alman daha mantıklı idman öncesi alma. Pek tavsiye edilmez

exests e:
o şekilde günde 6 ölçek eder. daha önce de tartışıldı ama gereksiz 6 ölçek whey:
- paranıza yazık hele nitro tech gibi bir üründen günde 6 ölçek alınca para dayanmaz.
- gereği yok zaten, boşuna böbrek karaciğer yorulacak, doğal kaynaklar daha fazla olmalı kilonuzun 2 katı protein alıyor olsanız 80 kilo olsanız 160 lazım, hardcore da 25g protein var 6 ölçek 150 eder bu şekilde olmaz. whey, tavuk balık etten sonra gelmeli. ideali 2 en fazla 3 ölçektir bence.

deathlifter :

-Muscletech kutunun üzerine maximum performans için günde 3 kez 2 şer ölçek 6 hafta kullanılmalı yazmış bu konuda muallakta kaldım yoksa bende günde 2 ölçek sabah bir ölçek idamndan sonra 1 ölçek içiyorum idman olmadığı gün sadece sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek alıyorum.. hani adamlar max performans filan demiş bukadar para verip bu ürünü kullanıyoruz bari adam akıllı performans alayım dedim kendi kendime :) ...

Not: Normal beslenmem çok disiplinlidir sabah 100gram lor peyniri 6 yumurta beyazı günde 1 litre yarım yağlı süt , güde 1adet 160gram ton balığı , bazen balık bazen tevuk ve bazen kırmızı 0 yağlı et , badem fındık ceviz , yoğurdum yeşilliğim anormal derecede plav makarna vs :)

deathlifter :

-Muscletech kutunun üzerine maximum performans için günde 3 kez 2 şer ölçek 6 hafta kullanılmalı yazmış bu konuda muallakta kaldım yoksa bende günde 2 ölçek sabah bir ölçek idamndan sonra 1 ölçek içiyorum idman olmadığı gün sadece sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek alıyorum.. hani adamlar max performans filan demiş bukadar para verip bu ürünü kullanıyoruz bari adam akıllı performans alayım dedim kendi kendime :) ...

Not: Normal beslenmem çok disiplinlidir sabah 100gram lor peyniri 6 yumurta beyazı günde 1 litre yarım yağlı süt , güde 1adet 160gram ton balığı , bazen balık bazen tevuk ve bazen kırmızı 0 yağlı et , badem fındık ceviz , yoğurdum yeşilliğim anormal derecede plav makarna vs :)

Madem bu kadar iyi besleniyorsun, neden protein tozu alıyorsun ???

Nitroctech benim de bağırsaklarımı bozuyordu kullanırken.Özellikle antrenman sonrası 2 ölçek aldığım vakitler daha kötü oluyordu ama tek ölçekle çok da bi problem çıkmıyordu.
Günde 3 kere 2 ölçek kullanmak bence hiç doğru değil.Ürünün kutusunun üzerinde bu şekilde yazıyor ancak bence ürünün çabuk tüketilmesi için teşvik etmekten başka birşey değil.Günde 6 ölçek protein tozu nerden baksan 150 gram protein eder ki sadece toz olarak bu kadar miktar protein almak çok da sağlıklı değil.Bence max 4 ölçek idealdir..

-Som yaptığım deneme yanılma yöntemiyle Muscletech Nitrotech hardcore pro dan dolayı değilmiş benim gaz olayı sanırım midemi üşütmüşüm ve gaz sorunlarımı buna bağlamışım sizlerle paylaşmak istedim..

-Artı olarak bir sorum olacak kullanan ve çok yararını gören arkadaşlarımaaa ... günde 3 servis 2 ölçel şeklinde öneriler war Örneğin sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek , idmandan 30 dakika önce 2 ölçek ve idamandan sonra 2 ölçek şeklindemi yapmalıyım yoksa farklı bir metot önerirmisiniz?!?!??!!

exests e:
, hardcore da 25g protein var 6 ölçek 150 eder QUOTE]

20g değil miydi ?
hardcore pro serisinde 25 e çıkardılar.

protein: 25
leucine: 11
bcaa: 13

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:24 ----------

Nitro-Tech bariz vücud'u bayağı bi şekilde yoruyor sonuçlarını ben beğenmedim açıkçası. Tabi her vücud ta etkisi farklı.
yormadan kastınız nedir? kaç ölçek kullandınız?

Back
Yukarı