Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
herkese selamlar... bu spor gibisi yok!!!! 2000 yılında başladım.2 yıl düzenli yaptım.ondan sonra bıraktım.bıraktık tan sonra epey kilo aldım.baktım olacağı yok 01,04,2010 tarihinde yeniden bu spora başladım.umarım ömür boyuda devam ederim.

Bundan 4 sene önce bir motor kazasinda omuriligimi kirdim. Agrilari azaltmak icin sirt kaslarini ( daha dogrusu bütün vücut kaslarini) gelistirmem gerek. BB bunun tek yolu, simdilerde en sevdigim sey.

Bundan 4 sene önce bir motor kazasinda omuriligimi kirdim. Agrilari azaltmak icin sirt kaslarini ( daha dogrusu bütün vücut kaslarini) gelistirmem gerek. BB bunun tek yolu, simdilerde en sevdigim sey.

Büyük kaza atlatmışsın büyük geçmiş olsun umarım bu spordan beklediğin verimi alırsın ve ağrıların hafifler...

Aslında birçok nedenden ötürü V.G yapıyorum ama illa kesin birşey söylemek gerekirse kendim için.

Sanatla ilgilenmek çok değerli birşeydir, Sanat eseri yaratmak çok daha değerlidir, Sanat eserini bizzat yanında taşımak ise paha biçilemezdir.

Bu sporu neden yapıyorum??

Bana vereceği tüm artılardan yararlanmak için.

Mükemmel olmaya daha fazla yaklaştığım için.

Kendimi daha vahşi ve yırtıcı hissetmek çok hoşuma gittiği için.

Gücümü kat kat yükselttiği için.

Beni daha sağlıklı yaptığı için.

Azmin gücünü gösterdiği için

En önemliside, kendimi aşmamı sağladığı için.

Ayrıca sayısı dışarıda oldukça fazla olan "ters kaplumbağalardan" veya "çöp şişlerden" olmamak için.

15 yasinda bir hevesle basladi sonra sevmeye basladim ve artik bu sporun tutkunu oldum, hayatim boyunca Allah kismet ederde basima bi is gelmezse devam etmek istiyorum.

BodyBuilding sporuna sağlıklı beslenmek için,güçlenmek için,vücudumu geliştirebileceğim son haddine kadar geliştirebilmek için,sağlıksız kilo almak yerine sağlıklı kilo alabilmek için vede belkide benim için en önemlisi kendimi rahatlatmak için ve çalışmalarımın karşlığını alabilmek için bu sporu yapıyorum... Ve herkese de tavsiye ediyorum...:)

Zayıf olmak hoş değil ,ama bu demek değildirki göbekli hantal biri olamalıyım...ben zatn genelde kadınlarda tabir ettiğimiz balık etliyimdir:D ama hedefim fit bir vücut yapmaya çalışmak..ne kız nede dışa güzel görünmek,zaten evliyim beni alan almış;)

2 göğsüm arasındaki açıklığı gidermek için başlamıştım.Tam olmasada artık rahatsız etmiyor.Görüntü avantajı da en büyük artısı.Sonuçta herkes beğenilmek istenir :)

güzel bir soru neden v.g içimden geliyor. hani bir aslan veya dogadaki bir canlı nasıl avlanma iç güdüsü varsa benimde içinden agırlıklarla savaşmak geliyor. öyle günler olduki hasta yatakta yatacak durumdayken spor salonundaydım. benim için önce spor daha sonra iş geliyor. spor salonunda farklı bir boyuta geçiyor insan bilmiyorum sizlerin nasıl tabikide çevremden gelen ilgide hoşuma gitmiyor degil .

Öncelikle Ağustos ayında Hava AHrp Okulu mülakatları var onlara katılacağım,sonra tabii ki de kendim için.17 yaşındayım bi ara 100 kiloya kadar tırmanmıştım şu an 84 kiloyum ve açıkçası ilerki yaşlarda göbekli bi herif olmaktansa fit biri olmak isterim.Aşırı gelişmek istemiyorum Nisan 21 inden beri salonda hocanın verdiği programla yavaş yavaş haftada 4-5 gün beslenme ile destekli çalışıyorum...

Ayrıca spor salonunda kafa dağıtıyorum pek arkadaşım yok ama takılıyoruz işte bu akdar yoğun strese dayanmak zaman zaman pek kolay olmuyordu.

Kiloyu diyetisyen eşliğinde verdim,1,5 senede ağır ağır,sınav geçsin beslenmeye tam uyup 6 güne çıkarmayı planlıyorum antrenmanları...

Saygılar
Tango-1

genetik yapı müsait değilse bu iş yapılmaz lafına katılmıyorum, kendimden biliyorum... önemli olan istemek... yarışmada sıralamada geçtiğim kişilerin bazıları genetik olarak benden üstün adamlardı... azim,istek vs.. faktörü beni onların önüne geçirdi...

Ne alakası var.Genetik yapısı müsait olmayanlar kas yapamaz mı? boşa mı kürek çekiyolar? Hoş bi cümle olmamış.

Yaparlar tabi de çok uğraştırıcı olur. O yüzden kendi adıma konuştum zaten dikkat edersen şu bu demiyorum. Başlığa hitaben nedenini yazdım.

Kim ne yapıyorsa yapsın yani kimseye demedin sen yapma sen yap diye. Artı ben yeni başladım istediğim ilerleme olmazsa bırakırım. Boş yere uğraşmak istemem.

Back
Yukarı