Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
genetik yapısı iyi olan çok az insan yok ki milyonlarca insan var. birde yiyip yiyip obez olmuş insanlar var neymiş efendim benim genetik yapım kötü e yerken iyiydi ama canavar gibi yiyorsun be adam sonra genetik yapı işte napıcaksın diyorsun. yemek yemeden kilo alınmaz dengeli beslenerek ufak yaşlardan bir spora başlanılarak futbol basketbol karete genetik yapıda cidden varsa bi anormallik orada etkisini gösterir.

sırtımı dikleştirmek için pilatesle başlamıştım sonra buna da merak sardım :) elbetteki daha hoş görünmek ve böylece kendimi daha iyi hissetmek için sonuçta beğenilmek hoş ve tatmin edici bir şey :)

Basketbol oynarken Kulübün güçlendirmek için yaptığı ağırlık idmanları şimdi yaşam biçimim oldu. Klasik body'de bir yarışma yüzü görmek için yapıyorum artık. Bakalım laftan ileri gidebilecek mi? Bende merak ediyorum. :)

bir akşam kuzenimle markete gittik.tam marketten çıktık beyaz bi minibüsten bi grup insan yaklaşık 6 kişi kadardı inip üstümüze saldırdılar.şimdi ne yalan söyliyeyim adamlar bizi pert ettiler.e 6 ya 2 pek şansımız yoktu zaten.ogünden beri vücut çalışmaya başladım.gerçi hala bize neden saldırdıklarını anlamadım alkolün etkisiydi herhalde.o gün bugündür ne zaman beyaz minibüs görsem kollarımı sıyırıyorum:D

Bende kız arkadaşımı korumak kollamak için kas yapmaya çalışıyorum birde Astsb fızık yeterlılık sınavında barfıks cekmek gerekıyor onun ıcın kendımı gelıstrmeye calısıyorum

bir akşam kuzenimle markete gittik.tam marketten çıktık beyaz bi minibüsten bi grup insan yaklaşık 6 kişi kadardı inip üstümüze saldırdılar.şimdi ne yalan söyliyeyim adamlar bizi pert ettiler.e 6 ya 2 pek şansımız yoktu zaten.ogünden beri vücut çalışmaya başladım.gerçi hala bize neden saldırdıklarını anlamadım alkolün etkisiydi herhalde.o gün bugündür ne zaman beyaz minibüs görsem kollarımı sıyırıyorum:D

yorumun çok güldürdü beni özellikle ''o gün bugündür ne zaman beyaz minibüs görsem kollarımı sıyırıyorum:D '' tarafına çok güldümm şaka bi yana bende güçlü olmak güçlü görünmek adına yapıyorum bu sporu en çok da severek yapıyorum...malum yolda zayıf görünce artist artist bakıyolar dalacak gibi :D şöyle kaslı olsam hayran hayran bakacaklar abi nası yaptın der gibi :D

kendim + kızlar + erkek arkadaşlarım + ailem + sağlık + seks + dikkat çekmek ve daha birçok nedenim var ama aynaya bakınca memnun kalmak paha biçilemez :D

17 yaşımda göğüslerim arasındaki boşluktan rahatsız olup,kompleks sebebi ile başlamıştım.Çok şükür kalmadı o sıkıntılar :)

Bu işin başındayım 1 aylık ev çalışması yaptım ama dambıl indirip kaldırmaktan başka birşey yapmadığımın farkına vardım...10 gündür salona gidiyorum...
Açıkcası fazla kilolarımı vermek ve vücudumu şekle sokmak..Biraz dikkat çekmek ve güçlü olmak için yapıyorum bu sporu başlarda amaç "ne şekil olucam haa" şeklindeyken şuan salondan çıkınca kendimi rahatlamış dertlerimden arınmış hissediyorum artık hayatımın önemli bir bölümünü kapsıyor..dumbelllls

arnold schwarzenegger hayranı oldugum ve hayatımın bir parçası olduğu için

ben bu sporu kendini daha iyi görmek veya sağlık için yapmayan herkesin bir gün mutlaka bırakacağını düşünüyorum sadece kızlar için yapan arkadaşlarada üzülüyorum çünkü seçim yanlış...

Back
Yukarı