Bugün eskiden tanıdığım biri ziyaretime geldi sağolsun, konuşurken laf arasında askere giderken daha iriceydin zayıflamışsın falan dedi, evet öyle oldu dedim. Sende body yapsana dedim ( zayıf birisi) ben istemiyorum sonra sarkıyo markıyo dedi. Sonra bi nutuk çekecektim vazgeçtim, keyfin bilir dedim kapattım.
Bu chgsk'nin mantığına benzer bir mantık bence, eleştiriyorum bu mantığı. Ayrıca profesyonel vücut geliştirmecilerin sporu kas inşa etmeye dayandığından kas inşası zaruri bir hale geliyor, yani şimdi bir sırıkla atlamacının neden hep daha yükseğe atlamaya çalıştığını merak etmiyorsan bir bodycinin neden kaslanmaya yahut kaslarını korumaya çalıştığını damerak etmemelisin.
Mastürbasyon ve ego tatmini gibi sebepler o kadar asılsız ki bunu sende bir kaç profesyonel vücutçu tanısan biliğrdin. Profesyonel vücutçular çoktan bunları aşmışlardır emin ol.
İstisnai örnekler yerine bir frank zane'ye bak yada genç yaşında müsabıklığı bırakan kevin levroneye bak sağlıklı mı değil mi, bodybuildingde +50 masterlar yarışmalarına bir göz at, Uzaklara gitmeye de gerek yok, bir Ahmet Enünlüye bak.