Please complete
Üye
ben bu urunu 45 tl ye aldım sıte guvenılır ama tadı cok kotu bulanık su gibi bır goruntusu var herkesin boyle mi yoksa bendekinde bir sorun mu var ?
meyvesuyuyla karıştırıp iç
ben bu urunu 45 tl ye aldım sıte guvenılır ama tadı cok kotu bulanık su gibi bır goruntusu var herkesin boyle mi yoksa bendekinde bir sorun mu var ?
bu yararlı bilgiler için çok teşekkürler saydam.bende bu akşam bu ürünü incelemiştim.toz halinde meyve aromalı bir üründü.almakta karasız kaldım.ilerleyen günlerde creatin almayı düşünüyorum, acaba önerir misiniz bunu?
Creatin hacim almanı sağlar güç ve performans artışı sağlar kasları daha çabuk yeniler şuan bende kullanıyorum 73 kilodan 76 kilo oldum yağdan kilo almadım vücudum şişti çok güzel görünüyor ama bu ürünü 1 ay kullanıp 2 ay ara vermelisin sonra tekrar başlayabilirsin.4 aydır fitness yapiyorum haftada 4 gün agirlik antrenmani ve 3km koşu yapiyorum whey kullaniyorum fakat yağlanma var karin bölgemde. Yememe dikkat etmeye basladim ekmek kullanmiyorum yağli seyler yok artik. Kreatin kullanmalimiyim ne faydasi zarari olur
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Creatin hacim almanı sağlar güç ve performans artışı sağlar kasları daha çabuk yeniler şuan bende kullanıyorum 73 kilodan 76 kilo oldum yağdan kilo almadım vücudum şişti çok güzel görünüyor ama bu ürünü 1 ay kullanıp 2 ay ara vermelisin sonra tekrar başlayabilirsin.
NOT:Creatin kullanırken günde 3 lt den fazla su içmelisin ben 4 lt içiyorum.
Tesekkur ederim kreatin yerine bol nescafe iç diyenler de var antrenman öncesiCreatin hacim almanı sağlar güç ve performans artışı sağlar kasları daha çabuk yeniler şuan bende kullanıyorum 73 kilodan 76 kilo oldum yağdan kilo almadım vücudum şişti çok güzel görünüyor ama bu ürünü 1 ay kullanıp 2 ay ara vermelisin sonra tekrar başlayabilirsin.
NOT:Creatin kullanırken günde 3 lt den fazla su içmelisin ben 4 lt içiyorum.
Ozaman kullanabiliriz benim bildigim nescafe fazla kalori oldugundan tuketilmemeliydi yaglanma sorunu olanlardaKafain Kas koordinasyonunu ve gücü artırır. Enerji sarfiyatını yükseltir ve daha fazla kalori yakmaya yardımcı olur creatinle eşdegerdir
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saf kreatin monohidrat tozları arasında pek bir fark yok ve fiyatlarda aşağı yukarı aynıdır. Bahsettiğiniz ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. En ideal kreatindir bence.Arkadaslar, bu urunle
" Optimum Nutrition ON MICRONIZED CREATINE POWDER
300 g"
Arasindaki fark nedir? Kapsul toz ayrimi mi? Yoksa kutusunun barindirdigi dozaj farkliligi mi? Ben tozunu almayi dusunuyorum. Yaklasik 60 lira.
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Saf kreatin monohidrat tozları arasında pek bir fark yok ve fiyatlarda aşağı yukarı aynıdır. Bahsettiğiniz ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. En ideal kreatindir bence.
Antrenmandan 30 dk önce ve antrenman sonrası birer çay kaşığı olarak meyve suyuyla tüketebilirsiniz.
Bu vitamini kullananlar ne gibi sonuc aldınız söylerseniz sevinirim Yada bundan daha iyi tavsiye edebileceğiniz varmı