Optimum Nutrition Creatine 2500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.484
bu yararlı bilgiler için çok teşekkürler saydam.bende bu akşam bu ürünü incelemiştim.toz halinde meyve aromalı bir üründü.almakta karasız kaldım.ilerleyen günlerde creatin almayı düşünüyorum, acaba önerir misiniz bunu?

creatin gerçekten çok güzel tavsiye ederim güç artışı ve kas kütlesinde artış sağlamakta ama ara vermeyi unutmayın karaciğerinize dinlenme fırsatı verin bol su tüketin 2 kat daha fazla su kullanın b12 mümkünse alın karaciğer için sağlıcakla kalın iyi günler dilerim hepinize arkadaşlar :)

Tabi 1 cay kasigi 5 gr denk geliyor,creatinde de yaziyordu,size bir sorum olacakti ben futbol oynuyorum creatin ise yarar mi abiler enerji veya guc artisi?

Yükleme yapmadan kullanmayı düşünüyorum 5 gram her gün alınması gereken miktar mı yoksa sadece antrenman günlerinde mi alınması gerekiyor?

Bu ürünü daha önce kullanmıştım , başarılı olduğunu söyleyebilirim . Fakat işe yarayıp yaramadığını kullanmaya başladığınızda değil , kullanmayı bıraktığınızda anlıyorsunuz . Bir kaç gün ölü gibi dolaşıyorsunuz etrafta : )

creatini haftada 20 gram ı geçmicek şekilde kullanınz genelde profosyoneller icin takım calısmaları yapan sporcular icin yükleme öneriyolar bence haftada 4 gün antreman öncesi bir cay kasıgı yeterli olucaktır sizler için kendimde aynı şekilde kullanyorum aşırısı su toplaması yapma ihtimalinin bulundugu için size kendimce tavsiyem budur.

Arkadaslar, bu urunle
" Optimum Nutrition ON MICRONIZED CREATINE POWDER
300 g"
Arasindaki fark nedir? Kapsul toz ayrimi mi? Yoksa kutusunun barindirdigi dozaj farkliligi mi? Ben tozunu almayi dusunuyorum. Yaklasik 60 lira.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4 aydır fitness yapiyorum haftada 4 gün agirlik antrenmani ve 3km koşu yapiyorum whey kullaniyorum fakat yağlanma var karin bölgemde. Yememe dikkat etmeye basladim ekmek kullanmiyorum yağli seyler yok artik. Kreatin kullanmalimiyim ne faydasi zarari olur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 aydır fitness yapiyorum haftada 4 gün agirlik antrenmani ve 3km koşu yapiyorum whey kullaniyorum fakat yağlanma var karin bölgemde. Yememe dikkat etmeye basladim ekmek kullanmiyorum yağli seyler yok artik. Kreatin kullanmalimiyim ne faydasi zarari olur

Creatin hacim almanı sağlar güç ve performans artışı sağlar kasları daha çabuk yeniler şuan bende kullanıyorum 73 kilodan 76 kilo oldum yağdan kilo almadım vücudum şişti çok güzel görünüyor ama bu ürünü 1 ay kullanıp 2 ay ara vermelisin sonra tekrar başlayabilirsin.
NOT:Creatin kullanırken günde 3 lt den fazla su içmelisin ben 4 lt içiyorum.

Creatin hacim almanı sağlar güç ve performans artışı sağlar kasları daha çabuk yeniler şuan bende kullanıyorum 73 kilodan 76 kilo oldum yağdan kilo almadım vücudum şişti çok güzel görünüyor ama bu ürünü 1 ay kullanıp 2 ay ara vermelisin sonra tekrar başlayabilirsin.

Dostum performans ve guc arttirimi sende agirlik dozaji olarak da yansidi mi? Benchte falan kreatin sonrasi agirlik artirabildin mi?
Bir de, urunu ne kadara tedarik ettigini sorabilir miyim?
Simdiden tesekkurler.

Tesekkur ederim kreatin yerine bol nescafe iç diyenler de var antrenman öncesi

Kafain Kas koordinasyonunu ve gücü artırır. Enerji sarfiyatını yükseltir ve daha fazla kalori yakmaya yardımcı olur creatinle eşdegerdir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafain Kas koordinasyonunu ve gücü artırır. Enerji sarfiyatını yükseltir ve daha fazla kalori yakmaya yardımcı olur creatinle eşdegerdir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozaman kullanabiliriz benim bildigim nescafe fazla kalori oldugundan tuketilmemeliydi yaglanma sorunu olanlarda

Arkadaslar, bu urunle
" Optimum Nutrition ON MICRONIZED CREATINE POWDER
300 g"
Arasindaki fark nedir? Kapsul toz ayrimi mi? Yoksa kutusunun barindirdigi dozaj farkliligi mi? Ben tozunu almayi dusunuyorum. Yaklasik 60 lira.

Saf kreatin monohidrat tozları arasında pek bir fark yok ve fiyatlarda aşağı yukarı aynıdır. Bahsettiğiniz ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. En ideal kreatindir bence.
Antrenmandan 30 dk önce ve antrenman sonrası birer çay kaşığı olarak meyve suyuyla tüketebilirsiniz.

Saf kreatin monohidrat tozları arasında pek bir fark yok ve fiyatlarda aşağı yukarı aynıdır. Bahsettiğiniz ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. En ideal kreatindir bence.
Antrenmandan 30 dk önce ve antrenman sonrası birer çay kaşığı olarak meyve suyuyla tüketebilirsiniz.

yükleme yapmaksızın, 4 gün kullandım şuana kadar dostum. antrenmandan önce ve sonra 2,5 gr bölerek kullandığımda, çok verim alamadım. antrenman öncesi 5 grm aldığımda etkisini hissettim. ant sonrası da kreatin lazım olduğundan, bölerek, 3 litre su içerek kullanıyorum. vücudumda sertleşme dışında bir etkisi yok henüz. 3 ila 5 hafta arasında etkisini göreceksin demişlerdi.
kullanmaya devam, teşekkürler :)

Bu vitamini kullananlar ne gibi sonuc aldınız söylerseniz sevinirim Yada bundan daha iyi tavsiye edebileceğiniz varmı

Ben 7 antrenman gunu yukleme yapmadan kullandim. Antrenman oncesi ve sonraai bir cay kasigi olmak uzere uzum suyuyla aliyorum.
Bu bir haftalik surecte, kaslarimi kaya gibi sert yapti. Su topladigi icin sanirim. 3. Gunden itibaren tempom artti. artik daha yogun calisir hale geldim.
Benchte bes kilo arttirdim. Barbell curl incline press ve pushdown gibi hareketlerde 2,5 kilo artis sagladim.
Etkisi placebo da olabilir. Neyin etkiledigi onemli degil. Sonuc olarak memnunum. Her turlu katki iyidir nihayetinde :)

Back
Yukarı