Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
peki hocam ben daha önce bi çok kişiden okumuştum,antremandan önce ve sonra alıyor sanırım çoğu insan,bana neden böyle tavsiye etmedi hoca ?

antremandan önce yada kahvaltıda almamda gerekmezmi,yani antremandan önce ve sonra alıp off günlerimdede kullanmasam nasıl olur ? birde kullanım şekli neticeyi çok etkilermi ?

purulence aslında çok farklı yorumlar var. eğer iyi beslendiğini düşünüyorsan bence günde 1 defa alman yeterli olur... o da antrenmandan sonra olacaktır... bu konudaki son yorumları iyi incelersen benle aynı sorunu yaşadığını göreceksin, buradan saolsunlar tecrübeli arkadaşların yönlendirmesiyle kendime göre uygun kullanım şeklini bulduğumu söyleyebilirim.

eğer sabah kahvaltısını iyi yapamıyorum diyorsan ki ben bir dilim ekmekten öte bişey yiyemiyorum, o zaman kahvaltıdan sonra da kullanabilirsin... kendini en iyi sen tanıyorsun... off günler de de günde bir dafa olacak şekilde kullansan bence fena olmaz...

aslında bu toza da gerek yok iyi beslendikten sonra... sanırım bizim aceleciliğimizden oluyor... kısa sürede çok yol almak istediğimizden galiba...

valla hocam,sabahları kahvaltı yapıyorum fakat öyle yumurtadır bilmemnedir fazla yüklenemiyorum,zaten küçüklükten yumurtaya alerjim var kokusu dahi içimi bulandırıyor,o yüzden ancak tavuk,balık yiyoyorum protein namına.. ben sırf yumurta falan yiyemiyorum diye,birde herzaman et bulamadığım için öğrencilik halinde bu toza başvurdum açıkcası,eksik kısmı o tamamlasında sakat bi iş çıkmasın diye.. dediğin gibi kahvaltıdan sonrada alsam daha iyi olcak gibi geliyor.. off günlerdede çok az içerim,çünk altın tozu gibi meret..
neyse çok teşekkür herşey için..

merhabalar bende sipariş verdim ürünü. 1-2 gün içinde gelir.
hydroxycut hardcore ile birlikte kullanacağım. bakalım sonuçlar nasıl olcka
bende sabah kalkınca almayı düşünüyorum ilk olarak( kahvaltı düzgün yapamıyorum ) birde normal spordan sonra.. off günlerde ise. yine sabah kalkınca.. alıcam okadar.
umarım uygundur kullanım şekli :D

Yahu protein tozu adı üstünde.

Sabah-akşam diye karar verilmez ki bunu ne zaman kullanılacağına.

Ne zaman eksik kalırsa beslenmeniz o zman kullanırsınız, protein tozunun temel mantığı budur.

Bir alt başlık açıp whey diye devam edersek, whey alındıkan 40-60 dakika sonra kanda maksimum düzeye çıkar.

Whey'in amacı acil protein ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Bu aciliyet ne zaman olur?

Sabah uyanır uyanmaz ve antrenman sonrası! Whey'i bunun dışında kullanmak bence müsrifliktir.

Hee öğün yapamıyorsunuz çok zorda kaldınız atın bir ölçek için.

Protein tozunu gözünüzde bu kadar büyütmeyin artık.

Adı üstünde PROTEİN TOZU.

yemek kaşığı ilemi almalıyız yoksa içinden çıkan kaşık ilemi??
ben içnedne çıkan şey ile sabahları 1 ölçek spordan sonra bir ölçek (1 kaşık) almayı düşünüyorum. olur herhalde böyle değilmi.

bu konunun son birkaç sayfasını incelerseniz, sorularınızın cevabını bulacaksınız. çünkü sizin sorduğunuz soruların aynını ben de sormuştum...
saygılar...

aycan arkadaşım,son 5-6 sayfayı okudum fakat sorumun tam olarak cevaını bulabilmiş değilim.ben tozu salondaki hocamdan satın aldım,yani onda 4700 gr lık torba vardı ordan torbalara bölerek tartarak satıyorda,o yüzden bende ne kendi kaşığı nede şeykır mevcut..
ben 6-7 çay kaşığı ile sütü 500ml lik bi su şişesinde karıştırırak içiyorum,gayet kolay karışıyor.. fakat benim sorum tam olarak,içinden çıkan kaşığı tam olarak kaç yemek kaşığına tekabül ediyor ?

Dostum antrenmandan sonra 1ölçek almalısın buda 2yemek kaşığı yapıyo. sütü de 500ml çok kullanıyorsun, 200 250ml yeterli. Ve protein tozu en iyi sonucu yarım yağlı sütle verir. Bilimsel çalışmalarda en son bu kabul edilmiştir. Bi kaç makalede okudum bunu. Kaç farklı yerden yüzlerce makale okuduğum için Şu anda hatırlamıyorum ve bulamadım makaleleri, bulursam kopyalarım buraya.

Dostum antrenmandan sonra 1ölçek almalısın buda 2yemek kaşığı yapıyo. sütü de 500ml çok kullanıyorsun, 200 250ml yeterli. Ve protein tozu en iyi sonucu yarım yağlı sütle verir. Bilimsel çalışmalarda en son bu kabul edilmiştir. Bi kaç makalede okudum bunu. Kaç farklı yerden yüzlerce makale okuduğum için Şu anda hatırlamıyorum ve bulamadım makaleleri, bulursam kopyalarım buraya.

Whey en iyi sonucu su ile verir.

Süt kana karışmasını geciktirir.

aycan arkadaşım,son 5-6 sayfayı okudum fakat sorumun tam olarak cevaını bulabilmiş değilim.ben tozu salondaki hocamdan satın aldım,yani onda 4700 gr lık torba vardı ordan torbalara bölerek tartarak satıyorda,o yüzden bende ne kendi kaşığı nede şeykır mevcut..
ben 6-7 çay kaşığı ile sütü 500ml lik bi su şişesinde karıştırırak içiyorum,gayet kolay karışıyor.. fakat benim sorum tam olarak,içinden çıkan kaşığı tam olarak kaç yemek kaşığına tekabül ediyor ?

işyerindeyim şuanda ama akşam kaşık ve ölçekli olarak resimlerini çekip izah etmeye çalışırım..

Bir yemek kaşığını kendi ölçeğine doldurdum 4/3 ü doldu ben tam ölçek dolduruyorum buda 1.5 yemek kaşığına tekabül ediyor.
Benim şahsi fikrim şöyle, biz bunu ek gıda olarak alıyoruz bence ölçeğe çok takılmamak lazım yani sabah 3 yumurta ile iki kaşık alınır ama 6 yumurta ile bir kaşık alınsada yeterli olur kanaatindeyim yani protein tozunu eksikleri kapatmak için kullanmak daha iyi olur.Birde sabah sütle alınabilir antreman sonrası ise su tercih edilmesi daha iyi olur gibi geliyor.Bu benim şahsi görüşüm sadece mantık yürütüyorum eksik olabilir:)

hmm teşekkürler arkadaşlar yorumlar için,cexenes o zaman tepeleme 1 yemek kaşığı optimumun bir ölçüsüne denk geliyorda diyebiliriz sanırım.

sleepy adlı arkadaş suyun daha iyi olabileceğinden bahsetmiş fakat süt ile bence çok daha faydalı oluyordur,en azından 2 günde 1 litre süt içmeye zorluyorki zaten süt içmemiz bile artı bir gelişme bence.

hmm teşekkürler arkadaşlar yorumlar için,cexenes o zaman tepeleme 1 yemek kaşığı optimumun bir ölçüsüne denk geliyorda diyebiliriz sanırım.

sleepy adlı arkadaş suyun daha iyi olabileceğinden bahsetmiş fakat süt ile bence çok daha faydalı oluyordur,en azından 2 günde 1 litre süt içmeye zorluyorki zaten süt içmemiz bile artı bir gelişme bence.

Süt protein tozunun asıl işlevi olan acil protein ihtiyacını karşılama işlevini engeller. Daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Süt protein tozunun asıl işlevi olan acil protein ihtiyacını karşılama işlevini engeller. Daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Evet verdiğiniz linki okudum benim yürüttüğüm mantıkla aynı şeyler yazıyor sabah güne başlarken sütle alımının çokta problem yaratmıyacağı aşikar yani çok acil bir protein ihtiyacı söz konusu değil ama antremandan sonra su ile alınması daha faydalı olucaktır.Ayrıca gece yatarkende sütle alınabileceği belirtilmiş.

Sabahleyin çok acil bir protein ihtiyacının söz konusu olmadığı düşüncesine nasıl vardınız ? Bana kalırsa idman sonrasından daha acil bir protein ihtiyacı var sabahleyin.

• Like
Reactions: MT
Bağırsağın içersinde jel oluşturma kısmı heralde whey ile casein proteinini (süt), eğer amaç idman sonrası minimum sürede emilimi gerçekleştirmekse, neden beraber tüketmemek gerektiğini açıklamıştır..

Kısacası casein proteini bağırsakta yarattığı değişim ile whey proteininin vücut tarafından emilimini yavaşlatır..
O nedenle idmandan hemen sonra meyva suyu veya suyla whey protein tozunu tüketmek idealidir..

Casein-whey karışımı ise güne başlarken, ara öğünlerde ve yatmadan önce tüketim için uygundur ve protein emilim süresini uzun vadeye yayarak gün içersinde veya bütün gece boyunca kasların protein ihtiyacını kademeli olarak giderir ve yıkıcı etkileri minimuma indirir..
MT'nin verdiği linkte böyle yazıyor sanırım okuduklarımızdan başka sonuçlar çıkartıyoruz.Benim kesin kanaatlerim yok sadece burdan bilgi edinerek kendi mantık çerçeveme oturtuyorum, herkeste öyle yapıyor sanırım daha iki gündür protein tozu kullanıyorum, onuda doğru kullanmak bütün çabam.

ben de antrenman sonrası su ile alınması taraftarıyım ve de öyle yapıyorum... meyve suyu da kullanılabilir. süt ile karıştırmanın emilimini yavaşlattığını ben de defalarca okudum... sabahları kahvaltıdan sonra sütle alınması daha doğru olacaktır... saygılar...

Back
Yukarı