Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
sitenin sponsoru zaten heryerde reklam bannerı var benim gidip alırken ki görüşlerim ordan almayı düşünen arkadaşlara bir fikir olur diye söledim burdan kaçıyor değiliz kullanıp deneyimimide gene yorumlarım ... üye olduğum için hertürlü yorum hakkım var bunu demek sana düşmez arkadaşım ;)

evet adam haklı kimsenin kimsenin mesajına karışmaya hakkı yok konu dışı konuşuyorsa zaten moderatörler mesajını siler. balık baştan kokar demişler ülkenin başbakanı bile böyle bir üslüp kullanıyor vatandaşta etkileniyor işte. herkes ayrı kabadayı oldu bu devirde.

sitenin sponsoru zaten heryerde reklam bannerı var benim gidip alırken ki görüşlerim ordan almayı düşünen arkadaşlara bir fikir olur diye söledim burdan kaçıyor değiliz kullanıp deneyimimide gene yorumlarım ... üye olduğum için hertürlü yorum hakkım var bunu demek sana düşmez arkadaşım ;)

Üye olduğun için her mesaja yorum yazma hakkına sahip değilsin.

İçeriği bakımından insanlara birşey katıyorsa mesajın yaz.

Boş bir forum değil burası.

Madem o kadar banner varsa alacaklara fikir vermek sana mı düştü.

Kullan, üründen beklentin neydi, sonuç ne oldu, fiyatı ne kadardı... bunları birlikte paylaş.

Şu forumu dolaş biraz, her mesaja yorum yazma hakkına sahip olduğunu düşünen o kadar insan var ki, çoğu konuyu okumadan geçiyorum.

Eşantiyon gelen havluya kadar bilmeye kimsenin ihtiyacı yok.

Sadece reklam yapmışsın, 10 gün bekleyip, SABREDİP; ürün hakkındaki görüşlerinle yazsan sesimi çıkarmayacağım da bu kadarı da insanın sinirini bozuyor.

Yaz, her mesaja yorum yaz.

Mantık bu ya, bir hak geçti eline, dibine kadar sömür.

Hay bu mantığın... 2 adet ABB AQUA FORCE SPORCU İÇECEĞİ BERRY BLAST (532ml.) ve havlusu batsın!

Sleepy, sen de öyle bir gürlemişsin ki gören de rakip firmadan sanacak yahu :)
Hadi sakinleşin. Bu başlık güzel bir başlık, çoğumuzun kullandığı bir ürünü burda güzel güzel faydalarını konuşarak tartışalım. Şu sanal alemin samimiyetsizliğine kapılmayalım.
Selamlar herkese ;)

Lutfen konuya donun aksi takdirde mesajlariniz silinecek!

• Like
Reactions: MT
benim arkadas cilek muz aldi,tadi muthis diyor,bendeki bitince bende deniycem.

Bugün aldım, off günüm olmasına rağmen (üstelik yemeğimden sonra ulaştı elime) dayanamadım denedim, ve her an 2.3 kg'lık kutuyu bitirme potansiyeli ile karşı karşıyayım kafa_ ...

Diğerleri nasıl bilmiyorum ama çilek-muz mükemmel. Zevki-rengi olamaz, benzeri tatları insanoğlu(istisnalar olabilir) hayranlıkla deli gibi tüketiyor.

Vallahi vg dumbelllls yapmasam bile kullanırım bunu o derece yani hyper_. Puding olanı yokmudur bunların :badgrin:

evet kullandım ilk gözlemlerim rocky road aldım tadı çikolatadan biraz uzak ekşimsi bi tat var sanki light süt ve suyla denedim pek beyendim diyemem çikolata seven biri olarak tadı bana tuhaf geldi etkisi üzerine bişey diyemiycem yeni başladım sonuçta , dudaklarda kuruluk oluyor bende biraz daha kullanım etkilerinden bahsetcem burda ;)

yağsız sütle içince tadı dahada fena oluyor :) kana çabuk karışan bir toz diye biliyorum zaten çok rahat çözülüyor bu + bi özelliği

Bende almayı düşünüyorum fakat öğrencilik haliyle nasıl alacağım bilmiyorum acaba bunun yerine serious mass alsam biraz da olsa bu ürün gibi olmaz mı?

arkadaşlar bunu en iyi nasıl kullanırız antremandan 45 dk önce mi hemen sonrasında mı , off günlerinde sabah kalkınca falan alsak mı nasıl tavsiye edersiniz

Sevgili toretto58, konu içinde özellikle hocalar ara ara sayısız kere tekrarladırlar kullanım şeklini.

Antremandan sonraki 1 saat içinde su veya meyve suyu ile al. Yatmadan önce alacaksan veya sabahları süt ile al, emilimin uzun sürmesi açısından. Off günlerinde tercih sana kalmış. Ben protein alımı yapamadığım ara öğünlerde tercih ediyorum.

protein tozu alirken ilk basta cok kararsizdim.cünkü piyasadaki ürünler hakkinda hicbir fikrim yoktu daha önce kullanmadigim icin.foruma üye oldugum yillarda,forumun bu kismini iyice inceledim ve tüm yazilanlari okudum bütün ürünlerin.sonuc olarak Optimum Whey Gold Standart karar kildim.1 yil oldu kullanali.herhangi bir sikayet yada problem olmadi.gayet memnunum...

Back
Yukarı