Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Kliwaj sana katilmiyorum , oncelikle bu ise yeni baslamis veya 2 senelik olan bir sporcuya supplement tavsiye etmek veya etmemek icin o insanin beslenme seklini bilmek gerekir , arkadas 3 ogun duzenli yiyordur belki fakat yaptigimiz sporun gelisimi icin temel olan proteinden uzak bir beslenmesi var ise bu arkadas isterse 1 aylik sporcu olsun isterse 6 aylik degisen hic birsey olmayacaktir ...

Bir ikincisi ise antreman sistemi ile protein ihtiyacinin ne ilgisi var ben anlamadim ? Eger bu protein ihtiyaci kiloya gore belirleniyorsa ki oyle deniyor ... vucut agirligi x 2 seklinde = gr protein , o zaman arkadas ortalama cikarticak kendi beslenmesini de isin icine katarak ne kadara ihtiyaci varsa alicak veya almiycak ...

Kaldiki bu ihtiyaci antremana baglarsak yanlis yonlendiririz insanlari , o zaman ben gunde 1 saat traning yapiyorum ihtiyacim 60 gr sen 3 saat traning yapiyorsun senin ihtiyacin 180 gr derdik ,

Ve son olarak bence sen 1,5 2 senedir bu sporu yapiyorsan ve etkisinin guclu oldugunu hissetmissen bence bu senin bu sporda 2 senelik oldugundan degil simdiye kadar vucudan yeterli proteini vermedigini gosterir , hep ihtiyacindan az alinan protein karsisinda birden istedigini alan metabolizma daha duzgun bir gelisme saglamistir ...

merhaba whatismatrix;benim aslında tam olarak sormak istediğim proetin tozu alıp almamak değildi sen demişsin ki arkadaın beslenme düzenini bilmiyoruz sana şöle söleyeyim dostum benim yemek düzenim son zamanlarda oldukça bozuk yani fazlasıyla düzensiz ve yetersizkimi zaman 3 öğün bile dğeil kısacası çok kötü.benim kafama takılan bu spora başlayınca hemen protein tozu alıp almamak değil benim sorum protein tozu ile amino asiti aynı anda kullanmanın faydası yada kullanılabilirlik önemi?ayrıca diğer arkadaşta demiş ki gerek yok hemen bu spora başlayınca diye ben bile bu sporla hala uğraşmadğım halde biliyorum ki antrenmandan önce ve sonrasın da protein almak ki kaldı ki ben ve bi çoğumuzda antrenmann öncesi gerekli proteini almak için karnımızı tıka basa dolduramayız hele ki aç karnına olması gerekirken aynı şey antrenmandan sonrası içinde geçerli o kadar proteini sırf yemekten alamayız sanırım tabi ki almamız gereken o şekilde ama beni,m demek istediğim hemen ihtiyaç duyulan proteini yemek olarak almak..umarım demek istediğmi anlatabilmişimdir.ve benim soruma hala tatmin edici bi yanıt verebilecek arkadaşalara teşekkürler
SAYGILAR...

ayrıca diğer arkadaşta demiş ki gerek yok hemen bu spora başlayınca diye ben bile bu sporla hala uğraşmadğım halde biliyorum ki antrenmandan önce ve sonrasın da protein almak ki kaldı ki ben ve bi çoğumuzda antrenmann öncesi gerekli proteini almak için karnımızı tıka basa dolduramayız hele ki aç karnına olması gerekirken aynı şey antrenmandan sonrası içinde geçerli o kadar proteini sırf yemekten alamayız sanırım tabi ki almamız gereken o şekilde ama beni,m demek istediğim hemen ihtiyaç duyulan proteini yemek olarak almak..umarım demek istediğmi anlatabilmişimdir.ve benim soruma hala tatmin edici bi yanıt verebilecek arkadaşalara teşekkürler
SAYGILAR...

Bu nasıl bir gaflettir yahu! Bu nasıl bir üşengeçlik, nasıl bir sporcu mantığıdır?

Sen spor öncesi ve sonrası toplam 60- 65 gram protein içeren yemek hazırlayıp tüketemeyeceksen...

Lütfen yukarıda yazanları dikkate almayın spora başlangıç evresinde olan arkadaşlar.

Gayet mümkündür ki tüm beslenme doğal olarak karşılanabilir.

Herkes eminim ki bir gece önceden en azından 1 sandviç hazırlayıp acil durumlar için çantasına atabilir.

Özveri budur.

Fakat illâ ki bazı zamanlar olacaktır, gerçekten vaktiniz yoktur ve ekstra protein tozuna ihtiyaç duyarsınız.

Bu ürünler böyle zamanlar içindir zaten.

Maddi durumunuz elveriyorsa o zamanlarda kullanınız.

"Spordan önce ve sonra protein tozu amino şart" gibi bir mantık yoktur.

Antrenmanla öğün arasında 2 saat bırakın diye bas bas bağırıyoruz zaten, neden tok karnına antrenmana giriliyor ki?

Tıka basa dediğiniz 100-150 gram tavuk göğüs ve 100 gram pirinçten başka birşey değil.

Antrenmandan 2 saat önce yenen yemek antrenman süresince vücudu besleyecektir zaten.

İlerki seviyelerde, yetersiz kaldığınızda başka takviyeler kullanılabilir gelişimi aynı hızda devam ettirebilmek için, ama asla ve asla şart değildir.

Son düzenleme:
ben bugün denedim ilk defa....öncesinde gnc bitirmiştim 1 kutu ve gnc bariz tatlı...gold standart ona göre çok çok tatsız...yukarıdaki arkadaşlar çikolata tadında diyorlar ama...benimkindemi bir yanlışlık var acaba?
sitenin sponsorundan aldım geçen gün....

Sitenin sponsoru supplementler.com dan aldıysanız kesinlikle bir sorun olacagını sanmıyorum.Belli başlı sitelerden aldıgınız sürece öyle bir sorun ile karsılasmassınız.Tat konusuda kişiden kişiye degişebilir sanırım .Ayrıca hangi aromalı olanı almıştınız ?

Supplementler.com dan aldıysan sorun yoktur doğru.

Sorun içinden çıkan ölçeği yarım doldurmandan veya çok süt ile karıştırmandan kaynaklanıyor olabilir benim kişisel tercihim yatmadan evvel 500 gr süte 2 ölçek whey gold

GNC bariz tatlıdır doğru sonuçta tatlandırıcıya para vermediğini kanıtlamış oluyo bu olay,piyasada alınabilecek whey ürünleri arasında avantajı en yüksek seviyedeki ürün optimumdur fiyat, kg ve etki açısından:)

ben bugün denedim ilk defa....öncesinde gnc bitirmiştim 1 kutu ve gnc bariz tatlı...gold standart ona göre çok çok tatsız...yukarıdaki arkadaşlar çikolata tadında diyorlar ama...benimkindemi bir yanlışlık var acaba?
sitenin sponsorundan aldım geçen gün....

Double Rich mi? Bende aynısını kullanıyorum ve pek bir tat alamıyorum. Hani bir bardağın dibinde biraz bira ya da ne bileyim şalgam falan kalırda, yeni bardak getirmeye üşenip o barğada su doldurulup içilince olan tat gibi. Hafif bir tad var ama ağırlıklı olarak suyun tadını alıyorsun. Yani benimkinde böyle oluyor.

ben 3-4 aydır kullanıyorumda,sadece antreman sonrası bir ölçek kullanıyordum.bugün hocaya sordum oda dedi sabah kalkınca aç karnına birde antreman sonrası bir ölçek dedi,sabah içtiğimde ağırlık kaldırmamda herhangi bir etkisi olurmu artı yönde ?

Protein tozunun ve proteinin, performansa etkisi dolaylıdır, aminoasitlerin de öyle.

Proteinler kasların tamiratında rol alır. Dolaylı etkisi ise şöyledir:

İyi tamir edilmiş kas tabiki daha güçlüdür.

Dinlenmek için yeterli zamanınız varsa ve zaten iyi besleniyorsanız protein tozunun performansa katkısı olmayacaktır, sabah ve antrenman sonrası dahil.

İyi uyumak, iyi beslenmek bu yüzden önemli.

8-9 saat diyorum ben uyku için.

Yanlız şu da çok önemli.

2 çeşit uyku var. Birisi vücut, diğeri ise beyin uykusu.

Bir yerde okumuştum beyin her 1 saatte 1 uyanıryormuş veya o tarz birşeydi.

Şöyle açıklamaya çalışayım durumu.

Bazen 3-4 saat uyursunuz; ama kalktığınızda çok dinçsinizdir.

İşte uyanacağınız zamanlarda beyinin de uyanık olması çok önemli.

Bazen 8-9 saat uyusanız bile baş ağrısıyla uyanırsınız.

Böyle durumlarda beyin uykuda oluyormuş.

Ben genelde 8-9 saat uyurum ve ilginç bir nokta ama, uyumadan önce biraz su içerim.

Kendi kendimi inceledim ve tuvalet için uyandığım durumlarda baş ağrısı çekmiyorum, belki beyin uyanık oluyordur.

İçeceğiniz su miktarına göre uyku süresi de değişiyor tabi :)

Ben bunu ayarlıyorum ve 8-9 saatlik uyku sonunda tuvalet ihtiyacıyla uyanıyorum, tabiki baş ağrısı çekmeden tamamen dinlenmiş vaziyette.

Bende işe yarayan bir durum, belki size de yardımcı olur. :)

hmm ayrıntılı bildi için teşekkürler,bende yaklaşık 8-9 saat uyuyorum,ama tabi gece uykusu çok önemli ben genelde 4-5 gibi yatıp öğleden sonra kalkıyorum buda haliyle iyi bir uyku olmuyor ve antremanda esnememe yol açıyor :)

SAYDAM casein proteini cidden pahalı bu nedenle şiddetli antrenmanlardan sonra gece uyurken süt ile 70 -100 gr lor peynirini mikserde çekip içiyorum casein için.

uyumadan 1 saat öncede 3 yumurta yiyorum bi sıkıntı yok beslenme programımda en azından ben sonuçtan memnunum daha iyi olmazmı tabiki çok daha iyi olabilir ,eger elime para geçersede önerdiğin optimum caseini alıcam sürekli optimum whey gold kullanıyorum bu nedenle maddi olarak biraz sıkıntı oluyo 1.5 ayda bir 300 lira:D

acaba of günlerindede kullansak mı haftanın 4 günü idman zamanlarında kullanıyorum sabah ve sonrası off günlerindede kullansam mı

ben off günlerde alınmasını biraz gereksiz buluyorum,whey pahalı bişey bişiyosunuz.onun yerine off günlerde beslenmenize dikkat etmeniz daha mantıklı olacaktır bence.

Bu tercih meselsi aslinda , bir porsiyon wheyin maliyetini hesaplamadim , ben yurtdisinda yasadigim icin yemek yapmaktan bikmis durumdayim bu yuzden de isten cikip eve gidip ordan antreman sonrada yemek yap , bazen bikkinlik geldigi icin off gunde basit pratik bisiler yeyip protein eksigi icin whey aliyorum , dedigim gibi bu sadece benim tercihim , sonuca bakarsaniz protein ihtiyacinizi karsiladiktan sonra sorun yok ...

Az Önce Kargom Geldi 5lbs Duble Rich.Hemen Tadına baktım Shakera 400 Ml yarım yaglı süt ile bir ölçek Denedim.Tadı Çok güzel.Dayanamayıp bi 300 Ml daha yaptım:))Gerçekten Çok kolay Karışıyor.topaklanma diye bir şey yok.Shakerı 10-15 Sallamayla süper karıştı..Etkisini Ürün bitmeye yakın sizlerle paylaşırım arkadaşlar.

Back
Yukarı