• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

playertr

şimdi herseyden once ben sana yalan soyluyorsun demiyorum.basarken bır arkadasın arkanda azdaolsa yardım edıyordur yada ne bılım bastıgın andakı kas kutlen hacmın defınasyonun fotograftakılerden iyidir.bunu sen bılıyorsun.ben fotolara gore kendı düşüncemi soyluyorum.naime gelince.naim 190 kıloyu bası üstüne kaldırıyordu ama muazzam bacaklara omuzlara ve arka kollara sahıptı.ve boyuda kısaydı.şimdi obacaklardan omuzlardan arka kollardan daha hacımlı defıne bırını getırsek daha ıyısını yapabılırmı.buyuk ihtımalle hayır.bu işin matematık olmadıgının farkındayım ama yınede 120 gıbı cıddı bır kıloda ınsan gogus ve arka kol gormek ıstıyor.

player_tr güzel biceps yapmıssın belkı 3-4 sene sonra b.b müsabakalarında beraber yarısırızz diycem ama kilolar cok farklı ben 64 sen 89 basarıların devamını dilerimm bu arada clenbuterol kullanmaya basladın mı yada baslamayı dusunuyormusun benımde kafamda var kullanmak

Karasan dedi:
16 yaşında 120 kilo basılmaz diye bir düşüncem yok yanlış anlaşılmasın, çok yetenekli bazı insanlar bu gücü oluşturabilir.
Ancak bu basılan 120 kilo hiç mi göğsü etkilemez ben bunu anlamadım...

Bu sporun kilo basmak olduğundan ibaret olduğunu düşünenlerin kaybettiği nokta burası bence önemli olan kaç kilo bastığın değil hallıyla basılan kilodur bence , yani basılan kilo göğse değilde omuz destekli olunca ve yarım basılınca göğüs olmaz tabi :)) başarılar...

caner gündeşlioğlu dedi:
hocam kusura bakma ama gordüğüm trıcepsler ve goguslerle 120 bench basman mümkün degıl.bır set(8-10)mi yoksa bır defamı kastedıyorsun anlamadım ama 120 benchı bır defada olsa basman zor gozüküyor.fotolarını net bır sekılde cıplak tekrar yollarsan bu kadar insanın merakını gıdermıs olursun.

mümkün olduğunu ispatlicam size :D bidahaki antremana video çekecem sizin için ;)

dogus55 dedi:
player_tr güzel biceps yapmıssın belkı 3-4 sene sonra b.b müsabakalarında beraber yarısırızz diycem ama kilolar cok farklı ben 64 sen 89 basarıların devamını dilerimm bu arada clenbuterol kullanmaya basladın mı yada baslamayı dusunuyormusun benımde kafamda var kullanmak

şuan 96,5 kg yum clenbuterol kullanmayı düşünüyorum daha başlamadsım ama. ilk fırsatta kullanmaya başlayacam

Re: kol

asrin78 dedi:
valla bütün sayfalara baktım, arkadaşın profilden kolundan başka hiçbişi göremedim ben yorum yapılacak bir şey bile yok bu bakımdan neyin yorumunu yapıcazki biz!
be mide gördük ne kanat ne göğüs ne trapez!
bence arkadaş biraz kompleksli net fotolarını koyda tecrübeli arkdaşlar sana tavsiyede bulunsun eleştirilmek o kadar kötü bir şey değil!
kollar gerçekten 40 dan fazla olduğu belli sadece kol 120 benche yetermi ben bilmiyorum!
o zaman ya devamlı kol çalışıyorsun göğüs programın zayıf yada vücudun çok değişik bir reaksiyon gösteriyor antremanına ilginç doğrusu!!

ilk fırsatta solariuma girip yeni resimler çekicem ve farklı açılardan

player_tr dedi:
dogus55 dedi:

şuan 96,5 kg yum clenbuterol kullanmayı düşünüyorum daha başlamadsım ama. ilk fırsatta kullanmaya başlayacam

Maşşallah,100 kg olmuşsun nerdeyse :) Evet,resimlerini merakla bekliyoruz..

burda sadece 2 tekrar gördüm ben.onun dışında 120 kg bench press fazla abartılmış partnerli son tekrarlarda bağıra çağıra yapılıyo be abartılı bir kg değil bence :D heleki ısınıp program başında görüntü için 2 3 tekrar indirip kaldıracaksak 120 den fazlası rahat yapılır...

gurgula dedi:
burda sadece 2 tekrar gördüm ben.onun dışında 120 kg bench press fazla abartılmış partnerli son tekrarlarda bağıra çağıra yapılıyo be abartılı bir kg değil bence :D heleki ısınıp program başında görüntü için 2 3 tekrar indirip kaldıracaksak 120 den fazlası rahat yapılır...

bana 120 de tek basamazsın falan denildiği için koydum bu video yu.
sana göre hafif bi ağırlık olabilir ,herkes farklı.

pkiii sen kaç basıyorusn max. 1-2 tekrar???

eivalla seni tebrik ediyorum sakın yanlış anlama bu küçümseme falan değil haa sadece dallanıp budaklandı konu bende öle bişey yazdım bana gelince hiç denemedim ama geçen gün programımın 12-10-8-8-6 tekrarlı bench press bölümünde son 6 da 120 kg bastım partnerim yanımdaydı ama ısınıp direk video için girsem baya çıkarım herhalde böle şeyler önemli değil.bence hareketi düzügn yapmak en önemlisi 50kg çalış tam çalış

Back
Yukarı