• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

playertr

player_tr dedi:
evet yani sonuçta yarım efedrin kullanıyorum antreman öncesinde 2-3 tane alsam hadi neyse haklısın da bunun neresi ağır olacak
Ben yanlış biliyomuşum demekki :!: :!: sonucu görelim yeni resimlerle

Kolları güzel yapmışsın da günlük hayatda kollarını vücuduna yapıştırarak ve kasarakmı yürüyosun :?: :?:

slm beyler aşağıdaki resimlere düşüncelerinizi yazarmısınız. şunuda belirtmek istiyorum daha önceki rersimlerde 85-86 kg daydım şuan ise 78-79 yani kilo vermiş halim bu ona göre yorum yaparsanız sevinirim.doğal olarak kaslarsa küçülme oldu

*kendi yorumumu yapim göbek ve bel erimesi gerekiyo :D:D:D:d

slm playertr vücutun güzel başarılar buzamana kadar bir ürün kullandınmı kullandıysan neler bunlarıda yazarsan sevinirimn ve ne zamandır bu sporu yapon

2fast2furıous dedi:
slm playertr vücutun güzel başarılar buzamana kadar bir ürün kullandınmı kullandıysan neler bunlarıda yazarsan sevinirimn ve ne zamandır bu sporu yapon

şuan kullandığım bişi yok kışın kullanacam ramazandan sonra. bu sporuda 20 aydır yapıyorum

Eyvallah vücut iyi güzel hoş ama bana göre tek eksik olan yer var gördüğüm kadarıyla, o da göğüs, biraz daha olsaydı, 10 numara bir görüntü olurdu bence. Ama yine de tebrik ederim seni ,uper

Şunu söyliyim O kadar suplement kullandıkdan sonra ki bunların arasında sustanon ve prımo var ve bunlar gene 1 2 3 erli rakamlar olmamasına ragmen vücut 0.Göğüs yok denecek kadar az 20 ay olmana rağmen kollar az var gerisi fıs.Yalan yanlış şeyler diyerek arkadaşı yanlışa sürüklemeyin,Çok daha sıkı çalışman lazım.Kendimle kıyaslıom 8 ay olmama rağmen 42 cm kol var ve ÇOK ÇOK daha iyi gelişme kaydetmışım ben.

Motive amaçlı algıla yazdıklarımı daha sıkı sarıl çalışmalarına.

Zuul dedi:
Şunu söyliyim O kadar suplement kullandıkdan sonra ki bunların arasında sustanon ve prımo var ve bunlar gene 1 2 3 erli rakamlar olmamasına ragmen vücut 0.Göğüs yok denecek kadar az 20 ay olmana rağmen kollar az var gerisi fıs.Yalan yanlış şeyler diyerek arkadaşı yanlışa sürüklemeyin,Çok daha sıkı çalışman lazım.Kendimle kıyaslıom 8 ay olmama rağmen 42 cm kol var ve ÇOK ÇOK daha iyi gelişme kaydetmışım ben.

iyide kardeşim ben ne primo ne de sustanon kullandım . normal bildiğin supplementler harici bişe kullanmadım. kür falan yok yani nerdenmn çıkartıyosun bilmiyorum. ama genede sağol yorumun için

Zuul dedi:

böyle kıyaslamalar yaparsan asıl senin sıfır oldugun ortaya çıkar.bende askerden geldıgımde 39cm kol vardı ama 3 ayda 45cm yaptım.demekki sen boşa çalışıyorsun.resmi incelerken kişinin yaşam standartlarınıda goz onunde bulundurmanı tavsıye ederım.

yukarıdaki resimlere yorum yaparmısınız demişsin resme göre sadece sağ kolunun yorumunu yapabiliriz neden hep sağdan
profil verdin anlamadım 3 adet birbirine benzer resimler koymuşsun farklı açılardan olsa daha iyi olurdu ve yorumlara
daha açık olurdu bence.

Belki onun da sol kolu benimki gibi orantısız ve diğerine göre daha hacimsizdir. Bir sakatlık var benim sol kolumda malesef :(

vücut gzl olmush.. ama ndn bu kdr çalı$maya göğüs yok anlamadım yaw

Back
Yukarı