Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
player_tr dedi:thx. ayrıca daha 3 haftadır yapıyorum ben gene spor. (ameliyattan sonra)
ve sıkı diet+cardio yapıyorum 85,5-86 kg den 80,5 kg ya düştüm. amacım karındaki yağları da eritmek.
belimde 4,5-5 cm inceldi
Pump Forever dedi:player_tr dedi:thx. ayrıca daha 3 haftadır yapıyorum ben gene spor. (ameliyattan sonra)
ve sıkı diet+cardio yapıyorum 85,5-86 kg den 80,5 kg ya düştüm. amacım karındaki yağları da eritmek.
belimde 4,5-5 cm inceldi
hepimizin büyük bi hatası war aslında, bi anda suoplement küre yukleneioruz kilo almaya su tutmaya baslıoruz, kas kütlesitde artıor, sonra aynaya bakıoruz, mide şiş, yanlar förtlemiş, " bana neoluooo nereye gidiorum bennn" dioruz, moral bozuluor, baslıoruz sıkı sacma bi diyete, alınan kas klütlesinide aniden heba eedioruz.. biraz sabretmeyi bakalım ogrenebilecekmiyiz ozellikle kıs aylarında
KinGpAsCaL dedi:Diyette yok denecek kadar az karbonhidrat alırsan adele kaybedersin , ve daha yavaş yağ yakarsın. Çünkü az karbonhidrat metabolizmanında yavaşlamasını sağlar farkında olmadan gün içineki aktivitelerin azalır. Diyet yapaken bile karbonhidrat almak zorundasın. Vucudun yaşamak ve hareket etmek için gerekli enerjiyi karbonhidratlara karşılar.
Adam efedrini bile kullanacak sen biliyormuydun böyle bir ilaç.kadox dedi:sağlam vücud yapmışsın dicek bişi yok ben 21 yaşındayım yanında çocuk gibi kalırım..maşallah
player_tr dedi:Adam efedrini bile kullanacak sen biliyormuydun böyle bir ilaç.
Ama her şeye rahmen güzel vücudu var yaşına göre umarım sağlık da yerindedir
Neden o zaman bütün forum DİNAMİC'in üstüne gitdi :?: ,neden herkes çocuğu yerden yere vurdu :?: ,neden 2 ayda çok güzel gelişme sağlamışsın helal olsun demedi :?: :?:KinGpAsCaL dedi:Cortes Bence nasıl yaptığına değilde ne yağtığına bakalım , ona göre yorumlayalım![]()
Efedrin benim bildiğim kadarıyla kalbi zorlayan bir ilaç.Bu riski göze aldığına göre baya bir şey kullanmışsındır demek istemişdim :lol: :lol:[/quote]cortes dedi:player_tr dedi:Adam efedrini bile kullanacak sen biliyormuydun böyle bir ilaç.
sence efedrinle gelişimin bir alakası varmı???? bence yok çünkü 1 aydır kullanıyorum daha ve güçten ziyade yağ yakımı için kullanıyorum. gelişimi etkilediğini de hiç sanmıyorum hatta fazla kullanımında vücut küçülüyo. bizim salonda adamın teki var hayvan gibiydi efedrini kullana kullana küçüldü kas kütlesi falan kaybetti. ama genede sağol
player_tr dedi:cortes dedi:Efedrin benim bildiğim kadarıyla kalbi zorlayan bir ilaç.Bu riski göze aldığına göre baya bir şey kullanmışsındır demek istemişdim :lol: :lol:player_tr dedi:cortes dedi:Adam efedrini bile kullanacak sen biliyormuydun böyle bir ilaç.
sence efedrinle gelişimin bir alakası varmı???? bence yok çünkü 1 aydır kullanıyorum daha ve güçten ziyade yağ yakımı için kullanıyorum. gelişimi etkilediğini de hiç sanmıyorum hatta fazla kullanımında vücut küçülüyo. bizim salonda adamın teki var hayvan gibiydi efedrini kullana kullana küçüldü kas kütlesi falan kaybetti. ama genede sağol
yok ağır şeyler kullanmadım sadece işte yazdığım supplementler we efedrin.
şuan ama sadece protein ve creatin
yağ yakımı için de efedrin+karnetin+kahve
çok ağır olduğunu sanmıyorum
Dinamic "2 ay önce 2 ay sonra anapolon ve sustanol farkı" başlığı olan arkadaş.Sen ne anlatmak istedin bilmiyorum ama ben öyle anladım kusura bakma :!: :!:KinGpAsCaL dedi:cortes atışmak gibi olmasın ama ben Dinamic kim onu bile bilmiyorum. bide önceki yazımda yazdığım gibi benim düşünceme göre nasıl yapıldığı değilde ne yapıldığı önemlidir demiştim. ewet aynen öyle düşünüyorum ama dedim ya bu benim düşüncem dinamic denen arkadaşı eleştirenlerin düşüncesi farklı olabilir.
Birde Benim bu dediğim laf BB e başlar başlamaz ilaç kullanılmalı anlamına gelmezki.