• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

playertr

üst çıplak karşıdan bol ışıklı vede sırttan koyarsan iyi olur bir kaç ay sonra tekrar koyarsın aynı şekilde
aradaki fark daha iyi tesbit edilir ve sana eksiklerini herkes daha sağlıklı yorumlar bence.başarılar.

Fazla yoruma gerek yok bence herşey ortada 16 yaşında 120 kg çok güzel birşey illa basıyorsun diye cıkacak birşey yok sağlam vücüdun var ileride daha başarılı olacağını düşünüyorum başarılar.

Despo dedi:
player_tr dedi:

Cekmisken Tshirt´i cikarsaydin.

bb literatüründe kolu vücuda yapıştırarak verilen bir poz olsa açık ara 1. olurdun. sürekli böyle resimler yolluyorsun, amacın kolunu olduğundan büyük göstermekse, ne yazık ki herşey belli oluyor.

vücut fena değil.fakat herhalde yaşından kaynaklanıyor artistik pozlar vermeye çalışıyorsun.ayrıca daffy e de katılıyorum.ışıklar falan.burası fotomodel seçme sitesi değil vücut geliştirme sitesi.o zaman resimleri vücut için yorum yapabilecek şekilde açık net aydınlık ve tüm kasların görünür şekilde yolla da ona göre yorum yapalım.bir resimde kol var.öbüründe omuz var.aç lambayı.ver karşıdan eller belde kanat pozu.dön sırtı ver pozu.bir de göğüs pozu tamamdır.20 tane resim yollamaya da gerek kalmaz. :) yaşına göre vücut doğal olarak güzele genziyor.ama dediğim gibi açık net pozlar olmadığı sürece resimler gibi yorumlarında bir kısmı karanlıkta kalacaktır.

arkadasım sen kolları dogru olctugune emınmısın???** hani 42 cm kol cok fazla ama ben sende 42 kolu resimlerden goremıyorum belkı yanılıyorum belkı resımlerın azizligi benim tahminim yani resimlerden gördügüm kadarıyla en fazla 37 bu benim şahsi yorumum tabi

.

37 mi :D valla bende bilmiorum fakat bu aralar patlama yaşıyorumö kolumu daha dün ölçtük ve 44,5-45 çıktı antremandan sonra

44-45 çok sağlam bi ölçü,bi de define olursa yarışma falan düşünmeyen bi insana yeter bence.Ama Goldtrapperin da dediği gibi resimlerden kolların daha küçük görünüyo..

demek 44-45 kolun eger mumkunse arkadasım onden kol pozu verirmisin merak ettim bicepslerini cok merak ettim hiç oyle bir resmin yokda

kol

valla bütün sayfalara baktım, arkadaşın profilden kolundan başka hiçbişi göremedim ben yorum yapılacak bir şey bile yok bu bakımdan neyin yorumunu yapıcazki biz!
be mide gördük ne kanat ne göğüs ne trapez!
bence arkadaş biraz kompleksli net fotolarını koyda tecrübeli arkdaşlar sana tavsiyede bulunsun eleştirilmek o kadar kötü bir şey değil!
kollar gerçekten 40 dan fazla olduğu belli sadece kol 120 benche yetermi ben bilmiyorum!
o zaman ya devamlı kol çalışıyorsun göğüs programın zayıf yada vücudun çok değişik bir reaksiyon gösteriyor antremanına ilginç doğrusu!!

Playertr;16 yaşındayken senin yarın kadar bi insandım.Tebrik ediyorum tamam,yaşına göre çook sağlam vücut yapmışsın.Ama bak herkesin dediğini bi de Robbie Williams'ın aydınlık-karanlık resimleriyle örneklemek istiyorum.Bak idman görmemiş bi adam bile karanlık,loş bi foto ortamında gayet iri ve atletik durabilir,sana da dolayısıyla bi yorum yapamayız,çıkar üstünü geç lambanın altına tak tak çektir gitsin oke :?: :)

45CM KOL gerçekten çok merak ettim.yeni foto ekleyebilir misin..

hocam kusura bakma ama gordüğüm trıcepsler ve goguslerle 120 bench basman mümkün degıl.bır set(8-10)mi yoksa bır defamı kastedıyorsun anlamadım ama 120 benchı bır defada olsa basman zor gozüküyor.fotolarını net bır sekılde cıplak tekrar yollarsan bu kadar insanın merakını gıdermıs olursun.

caner gündeşlioğlu dedi:
hocam kusura bakma ama gordüğüm trıcepsler ve goguslerle 120 bench basman mümkün degıl.bır set(8-10)mi yoksa bır defamı kastedıyorsun anlamadım ama 120 benchı bır defada olsa basman zor gozüküyor.fotolarını net bır sekılde cıplak tekrar yollarsan bu kadar insanın merakını gıdermıs olursun.

Güç ile görüntü arasında paralellik olmak zorunda değil, arkadaşın gerçekten o kiloyu basıp basamadığını resimlerine bakarak söyleyemeyiz.
Şurası kesin, bu kadar kası olmadan o kiloyu basan insanlar var, Naim Süleymanoğlu'nda kaç kilo kas vardı da 190 kiloyu başının üzerine kaldırıyordu?
Tahmin ediyorum 300 kilonun üzerinde deadlift yapabilirdi Süleymanoğlu, ki en azından yüzde 10 civarında yağ oranına sahipti, 54 kiloluk kemik ve kas kütlesiyle bunu yapabiliyorsa, teorik olarak Playertr arkadaşımız 120 değil 150 kilo bile basabilir :D

Back
Yukarı