Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Efet sen de kür yapmadan önce de hemen hemen aynı kiloları bastığını sölemiştin amaomer41 dedi:Neden mi inanmıyorum .. Bu adam kür yapmadıda ondanADRENALINSHOT
duracak demedim yalnız doğal yollardan uzaklaşacak..Belki anlamasakta kötü etkileri olacak.İnternetten edindiğim bilgiler deil bunlar aynı zamanda biraz araştırırsan ve biyoloji derslerini iyi dinlersen gayet bilinen bişey bunlar.Arkadaşımda zararsız türden olan guatr var mesela aynısı biyoloji hocamda da var kullandıkları hormonlar yüzünden kilolarıyla başları belada.Üstelik arkadaşım voleybolcu sporla sürekli iç içe.Bence konunun dışına çok fazla çıktık herkesten özür diliyorum.Anlatmak istediğim sadece çok iyi araştırıp kendinide iyi tartmalısın.Benim şahsi fikrim 22yaşından önce kür uygulama.Ama iyi araştır derim ben yine de.Herşey gönlünce olsun arkadaşım...omer41 dedi:peki diyorsun şimdi vücuduma ben testesterone aldım dielim..atıyorum 1 tane oldum şimdi kemik gelişimim duracakmı?ßence cok komik fazla testesterone olanlarda bu dediklerin gerçekleşmektedir..Madem öle 7 yasındaki cocuğa testes verdiimizde kemikleri boylamasına hiç uzamayacakmı)) internetteki ne üdü belirsiz bilgilere inanıpta bu tip konusmayın ben hormon karaciğer vs kontrolundeyim doktorlada görüsüyorum bu dediklerinizin olabilmesi için aşırı dozaj kullanmanız gerek..Saygılarr.Ama genede küre girin demiyorum..
extensor dedi:omuzlarına tek kelimeyle bayıldım dostum yan ve ön omuz harika duruyor göğüs tartışmaları
içinse koyduğun fotolar göğüs fotoları değil ve bu fotolardan göğüsün hakkında
böyle yorumlar yapılmaması gerektiğini düşünüyorum ayrıca bu omuzlar böyleyken
göğüslerin dümdüz olamaz zaten bence kaldırabilirsin
ayrıca bu sitedeki benim gibi genç ve başarılı arkadaşların arasına sende eklendin
sen aderanalinshot ömer hepinize sonsuz saygılarımı sunuyorum azminizi hırsınızı tebrik ediyorum
arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim
cango1983 dedi:geçmiş olsun...
valla o kütleyi sende yap kolunu göğsüne daya koy resmini sana da iyi diyeyim...Yarışma pozları herzaman en iri gözükmek için çeşitli püf noktaları vardır ozaman göğüs kafesini de şişirmeyesin müsabıklar yanılmasın juri...extensor dedi:bicepsleri iyi mi????? yapma arkadaşım fotoda öyle gözüküyor kolunu vücuduna dayadığı için... kaç cm şu an 36 dan fazla değildir die tahmin ediyorum