bonatschi
Özel Üye
Sporcuların sigara içmesi, ve kimilerinin çok sigara içmelerine rağmen uzun ömür sürmeleri sigaranın zararlarını örtbas edemez.bende 1 paket içiyodum azalttım günde 3-5 tane en fazla içiyorum ama öldürmeyen allah öldürmüyo gibi bi lafta vardır 60ına kadar fosur fosur içip hala içende insanlar vardır sapa sağlam hiç içmeyipte kanser olan insanlarda vardır bide olayın " saf tütün " boyutu var saf tütünde + kimyasal olmuyo kanser yapıcı vs.. arada bi püro içenlerde var oda saf tütün + bağımlılık yapmiyo paket sigaralara tıkıyolar maddeleri bağımlılık yapsın tad değişsin odur budur şudur patlıcandada nikotin var ama o bağımlılık yapmiyo mesela =) günümüze baktığında bi arkadaşın dediğide doğru bütün sporcular içiyo artık nerdeyse futbolcusundan bodycisine kadar ama adamlar yapıyo sporlarını gene =) yani kişisine ve psikolojisine göre değişir bütün olay diyorum ben...
Olay çok nadir olarak kişiden kişiye etki bazında değişebilir, ancak istisnalar kaideyi bozmaz.
Sigaranın zararları ortada ve kanserojen etkisi birçok defa ciddi deneylerle kanıtlanmışken böyle soru işaretleri ile dolu yorumunuza hiç katılmıyorum.
Bu konuyu sorgulamanın bile yanlış olduğu kanısındayım.