Ucuz Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ne oldu bu ucuz protein işi? Başlıktaki son mesajlar bahar başından ve son parti toz alındı mı alınmadı mı belli değil. Acaba hala bu tozdan edinme imkanımız var mı? eğer varsa bir organizasyon daha düzenleyelim.

Hay Allah kayıt tarihlerine bakmış mesaj tarihleri yerine :) Edit de yok galiba forumda neyse kusura bakmayın bir sonraki sefere ben de katılmak istiyorum.

evet aldık proteini 4 kişi lajolla ve 1 kişide diez adına ben aldım ilk diez yollamıştı parayı öncelik onundu şimdi yeni grup lazım bende 2 kişinin daha parası var 1.freeozgür ve kenanc şimdi 3 kişi daha lazım evet adaylar bu cumartesi için

conanthebarbarian dedi:
Pardon bende almak istiyorum ne yapmam gerekli acaba :?:

istanbuldaysan gel yok değilsen özelden msj at hesap vereyim sora kargo ile yollatırım osman beye ve alıncada buraya yazarsın başlığı oku yeterli gelir anlarsın almak için ne yapacağını

diez dedi:
valla whey proteinim biteli 1 ay oldu..proteine açım :D krize girecem yakında..bu 5kg beni baya sakinleştirecek..:D

diez teslim aldınmı alınca buraya yaz güven tazelensin sevgiler hsd herşey sırf bu sporum maliyetini düşürmek için o da sadece bu forum üyelerine isteyenler adres var telefon var gidip kendileride alabilirler ama en az 25 kg bu yüzden 5 kişiye böldük

Hsd, sana cuma cepten mesaj attım. Cevap vermedin. İlk partide beni es geçmişsiniz. Neyse. Hentai ile biz 10 kilo toplam alıyoruz. Geri kalan 15 kilo tamamsa bu hafta artık bağladık demektir.

HSD

Beyler sonunda ladık tozumuzu cok ıı de foto cektık ama bi turlu ekleyemedım . HSD arkadasımızlada tanıstık bu sayede iyi ki tanısmısız valla..

Prolacta 80

Evet arkadaşlar...tozları mideye indirmeye başladık....Valla ben beğendim açıkçası...Süte karıştırıp içiorum... Aynı süt tadında...Fakat bugün blender ın içine yarım muz aatıp karıştırdım sütle...Süpper oldu...Güzel bir operasyonda...Operasyonda emeği geçen başta HSD, Lajolla ve Mete kardeşime burdan sevgilerimi iletiyorum...Fotoğrafları yükleyeyim dedim ama hata veriyor... Yarın tekrar denerim...

Muckz!

HSD eline sağlık..

hsd dedi:
diez dedi:
valla whey proteinim biteli 1 ay oldu..proteine açım :D krize girecem yakında..bu 5kg beni baya sakinleştirecek..:D

diez teslim aldınmı alınca buraya yaz güven tazelensin sevgiler hsd herşey sırf bu sporum maliyetini düşürmek için o da sadece bu forum üyelerine isteyenler adres var telefon var gidip kendileride alabilirler ama en az 25 kg bu yüzden 5 kişiye böldük

Herşey için teşekkürler HSD..evdeki interneti kapattırdığım için işyerine gelmeyi beklemek zorunda kaldım.Ürün gayet güzel paketlenmişti.tadı , kokusu gayet güzel..ellerinize ve emeğinize sağlık..5 kg.dan da 1 gr eksik değil..HSD'ye gözü kapalı emanet edebilirsiniz paranızı..
gelir gelmez kutulara bölmeden önce foto.sunu çektim.2,5kg x 2 poşet..güzel paketlemişti..tekrar teşekkürler dostum.

3.grupta tamam

SCHWARZXXL dedi:
Hsd, sana cuma cepten mesaj attım. Cevap vermedin. İlk partide beni es geçmişsiniz. Neyse. Hentai ile biz 10 kilo toplam alıyoruz. Geri kalan 15 kilo tamamsa bu hafta artık bağladık demektir.

o zaman bugün wolvare2 de eft yapmış toplam 5 olduk arkadaşlar cuma günü beni arayın ve c.tesi öğleden sonra gidip alalım

diez ulaştığına sevindim resimleri koyman ve güven yazısı içinde ayrıca teşekkür ederim sadece benim emeğim yok tüm yönetici arkadaşlarımda bunu istiyor inanın bir karımız yok sadece bu sporun maliyetini düşürmeye çalışıyoruz biz elimizden geleni yapıyoruz istanbulda değil tr de nerde olursa olsun üyelerimizin ayrıcalığı var hepinize sevgiler hsd

tanıştık ve gayet sempatik iyi niyetli arkadaşlar resimleride eklediğiniz için teşekkürler o gün mutluluktan uçuyordunuz bu bizim en büyük karımız unutmayın sadece bodyforumtr üyelerine bu indirimli fiyat tarifesi başlatacak osman beyin sözü var

3.grup için sayı tamam

3.grup arkadaşların isimleri

1.SCHWARZXXL
2.SCHWARZXXL
3.wolvaren2
4.kenanc
5.freeozgur

arkadaşlar istanbul dışındaki arkadaşlar lütfen bana cuma akşamı adreslerini msj atsınlar aras kargoyla yolluyorum sevgiler hsd

Bodyforumtr üyelerine yapılacak indirim için de söz almanız çok güzel bi hadise..organizasyonların devamı dileğiyle..emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum..kilosu 60-70 ytl ye protein tozu alma sıkıntısından kurtulduğumuza seviniyorum gerçekten..

Arkadaslar buradan elimden gelen her destegi HSD arkadasıma vermeye hazırım. HSD eger yardıma ihtiyac olursa bana bi tel ac yeter...Tozu icerken mutlaka muz atın içine..

allah kahretsin sona kalan dona kalıyor ..

4. grup olabilecekse ben 1. oluyorum.hsd bana pm den hesap numaralarını filan atabilirmisin ...

bu arada yazmayı unutmuşum arkadaslar hayırlı uğurlu olsun yarasın hepinize..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı