Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
değerli abilerim amino 3001 aldım ancak problem şu ben 165 boy 50 kiloyum acaba bu içindeki carnitine fazla şekilde yağ yakımı yaparmı? zaten yağ yok gibi bişey vucudumda.antrenman günleri 2 tane alsam fazla mı olur? teşekkür ederim

en azlık 7 aylık bi spor geçmişi mi ? genel kanı sıkı çalışan biri için 3 ay sonrasında supplement kullanılabileceği yönünde diye biliyorum.

ayrıca 2 artı 2 de yetersiz olur bence.

herkes vücudunu dinleyerek ve beslenme tarzını inceleyerek kendi kararını kendi vermelidir.

kimseyi yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: uzk
Bildiğimiz gibi amino acidi vicudumuzun kullanması için 3 aydan fazla zaman gerekiyor. Kişi kendi kilosuna göre alım miktarını ayarlayabilir mantıken o kiloya 2 tane düşüyor.

ağır çalışan kişiler için üç ay gibi bi zamandan sonra alınabilir diye biliyorum. hatta hemen bile başlanabilir diyor kimileri. sonuçta amino asit. mucizevi bişey değil. maksat kaslara acil bi takviye sağlamak. 3 ay sınırlaması şundandır ki ilk başta zaten o sürede kas yok ve ağır da çalışılmıyor diye kaliteli beslenme sayesinde kas yıkımı ile başa çıkılabilir deniyor. ama ağır çalışan kişilerde illa üç ay diye bi sınırlama yapılmamalı çünkü herkesin vücudu ve genetiği aynı değil.

alım sayısı da kiloya, günlük beslenmeye ve çalışmanın ağırlığına göre ayarlanmalı. illa iki tane yeter diyemeyiz. sonuçta maksat antrenman sonrası yıkımı engelleme amaçlı yeterli dozajın alınması. bu 8 tanede olabilir 10 tanede. kişinin kendi seçimleridir bunlar. limiti çalışan kişi anlamalı, hissetmeli ve ayarlamalı. antrenman sonrası 2 tane bana göre yeterli değil. bazen az dozaj kullanmak hiç kullanmamakla aynı olabilir.

kimsenin seçimini ve dozajını biz belirleyemeyiz. kişisel olaylar bunlar.

saygılarımla.

• Like
Reactions: uzk
Bence orta karar bir aminoasit. Verdiğiniz paraya değiyor mu derseniz 98 tl şuan. Bence uygun.

yemeklerden once demissinizde onu anlamadim bu urunden bende aldim antraman oncesi yemek yemeden mi gidicez biraz daha aciklamali bilgi verimisiniz

Back
Yukarı