Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iherbten soyledigim 5 lb whey, creatin ve glutamin simdi elime gecti. cok hizli geldi carsamba gecesi soyledim iki bucuk gunde izmire geldi ve elime gecti. gonul rahatliyla soyleyebilrsiniz. toplam kilo 7.7 lb tutar 88 dolar

bodybuilding.com türkiye ye ürün getiriyordu dimi arkadaşlar birde hangi kargo seçeneğini seçmem gerek
international express courier mi yoksa canada fedex express mi..

iherbten verdıgım twınlab 5 lbs whey proteın elıme gectı kutuyu actım hersey guzel ama urun sankı boyle nem cekmıs gıbı toz lar boyle bıraz yapısık gıbı sankı kutuya nem gırmıs bırbırlerını yapısmıslar gıbı cokta yapısmıs gıbı deıl ama acaba twınlab whey alan arkadaslar aynı seyler sızdede oldumu bırazdan ıherb ın operatoruyle konuscam

Bana gelen twınlab whey 5 lbs proteının arkasında uretıcı fırma olarak su yazıyor

MANUFACTURED BY : ISI BRANDS INC
AMERICAN FORK, UT 84003, 1-800-645-5626 SON KULLANIM TARIHI 11/11

arkadaslar twınlab 5lbs proteını olan ve ıherbten sıparıs eden arkadasların kutularının arkasındada bu uretıcı fırmamı gecıyor ıherb operatoru uretıcı tek bır fırmadan aldık dedı acaba benım kı ucakta nem mı kaptı yada bana mı oyle gelıyor elımde dymatıze whey var onun proteın tozu boyle cok ınce kum ama bunun kı ona gore bıraz daha katı umarım ben yanılıyorumdurr

arkadaşlar ilk defa netrutiondan sipariş verdim. umarım sorun çıkmaz çıkarsa babam başımın etini yer bilmediğn iişlere bulaşıyon senide sporunuda.....:p

optimum 100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate 2.07lb
optimum Superior Amino 2222 Softgels 300 softgel
universal Creatine Powder, Micronized 500 gr

şimdi takip numarasını giriyorum fedex in sitesinde böyle bi kayıt yok diyor. mail geldi netrition dan
You will receive another email notice when your order is processed.
This is generally within 1 business day.
yani şuan birşey yok glb. neyse bakalım inşallah hayırlısıyla gelir.

millet ya şimdi mail geldi babamın kartının limiti aşıyomuş siparişler. sonra netten limiti yükselttik hemen. diyor ki mailde. 3 iş günü içinde işleme sokulcak diyor. of kötü oldu bu. gecikicek boş yere.

ben kendim şuan tekrardan aynı kartla işlem yaparsam 2 kere mi sipariş vermiş olurum ?? yoksa onların işlem yapmalarını mı bekliyim?
ard arda oldu böyle ama acil durum gibi biraz ilk defa veriyorum çünkü sipariş

peki bunu ingilizce nasıl dicem :lol:

OKAY. I've solved my problem with bank, now! You may try again. böyle mi

direk yanıtlaya bastım ve bunu yazdım. olmuştur sanırım

peki tekrar işleme sokunca bana mail gelir mi haberim olur mu yani tekrar işleme sokulduğundan.

Son düzenleme:
Bana gelen twınlab whey 5 lbs proteının arkasında uretıcı fırma olarak su yazıyor

MANUFACTURED BY : ISI BRANDS INC
AMERICAN FORK, UT 84003, 1-800-645-5626 SON KULLANIM TARIHI 11/11

arkadaslar twınlab 5lbs proteını olan ve ıherbten sıparıs eden arkadasların kutularının arkasındada bu uretıcı fırmamı gecıyor ıherb operatoru uretıcı tek bır fırmadan aldık dedı acaba benım kı ucakta nem mı kaptı yada bana mı oyle gelıyor elımde dymatıze whey var onun proteın tozu boyle cok ınce kum ama bunun kı ona gore bıraz daha katı umarım ben yanılıyorumdurr
bosuna tribe giriyon bi cok degisik marka kullandim optimum dahil ufak tefek topaklanma hepsinde vardi. zaten suda hemen cozulmesi onemli. amerikada boyle sahtekarlik yapmak sikar yasalardan, adam bi daha gun yuzu goremez. bosuna endiselenme. daha once kullandiysan wheyin tadini az buxuk biliyorsundur

bosuna tribe giriyon bi cok degisik marka kullandim optimum dahil ufak tefek topaklanma hepsinde vardi. zaten suda hemen cozulmesi onemli. amerikada boyle sahtekarlik yapmak sikar yasalardan, adam bi daha gun yuzu goremez. bosuna endiselenme. daha once kullandiysan wheyin tadini az buxuk biliyorsundur

dstm tadı guzel ben blenderın ıcerısınde karıstırıyorum tadı harıka ve cok guzel cozunuyor ama ıste benım suphelendıgım nokta kutunun ıcerısınde boyle hafıf topaklanma olmus gıbı duruordu sanırım dedıgın gıbı belkıde ben kuruntu yapıyorumdurr

peki bunu ingilizce nasıl dicem :lol:

OKAY. I've solved my problem with bank, now! You may try again. böyle mi

direk yanıtlaya bastım ve bunu yazdım. olmuştur sanırım

peki tekrar işleme sokunca bana mail gelir mi haberim olur mu yani tekrar işleme sokulduğundan.
onlar sana mail atıyo merak etme ne demek istediğini anlamışlardır

Netrition`dan 22sinde bir urun satin aldim. Airmail secenegi ile almistim, haliyle tracking yapamiyorum. Dun mail attim 25`inde urunu gonderdiklerini, adresimi kontrol etmemi soylediler. Adreste herhangi bir sIkinti yok. Sonucta uzun zamandir kullaniyorum ayni bilgiler ile. Ilk defa bu kadar zaman aldi gelmesi. Sizce normal midir bu sure? Acaba urun mu gumrukten gecemedi diye icime kurt dustu. (http://www26.netrition.com/kaizen_rejuve_page.html)

Netrition`dan 22sinde bir urun satin aldim. Airmail secenegi ile almistim, haliyle tracking yapamiyorum. Dun mail attim 25`inde urunu gonderdiklerini, adresimi kontrol etmemi soylediler. Adreste herhangi bir sIkinti yok. Sonucta uzun zamandir kullaniyorum ayni bilgiler ile. Ilk defa bu kadar zaman aldi gelmesi. Sizce normal midir bu sure? Acaba urun mu gumrukten gecemedi diye icime kurt dustu. (http://www26.netrition.com/kaizen_rejuve_page.html)

dstm keske 30 tl fazla verıp fedexle getırtseydın ısallah paketın gumrukten gecer paketın buyuklugu agırlıgı nasıldı

dstm keske 30 tl fazla verıp fedexle getırtseydın ısallah paketın gumrukten gecer paketın buyuklugu agırlıgı nasıldı
Paket ufak bir paket olmali, zira icerigi 30 ml`lik bir sprey. Daha tam iki haftasini doldurmadi gerci ama daha once airmail ile istedigimde 8 ila 10 gun arasinda geliyordu. Cokta aciliyeti olan bir sey degildi o yuzden airmaili secmistim. Neyse artik beklicez..

Arkadaşlar bir şey soracağım iherb ten alışveriş yapmayı düşünüyorum kaç günde gelir ayrıca ne kdr kargo ücreti ödüyoruz?11 inde ayrılacağım istten ayrılmadan isteteym ona göre?

phobiabenjamin
muhtemelen ilk siparişin
çok fazla heyecan yapmıssın sorun yok rahat ol olur öyle
netrition dan aldığım whey de öyle geldi kutuyu uzunca bir süre çalkala sorun çözülür
aurıca öyle olmasının da bir zararı yok boşver .)

merhaba beyler, daha önce yazdıklarımı araştırırsanız, BB.com'dan alışveriş yaptığımı ancak kartım en başta kabul edilmediği halde 250 ytl çekildiğini bana bu paranın BB.com tarafından geri iade edildiğini söylediğimi görebilirsiniz. 5 gün içinde görülmesi gereken bu mebla hala hesabımda görülmeyerek beni tedirgin etti. BB.com yetkilileri ayın 2 sinde geri ödemeyi yaptıklarını söylediler. Ben bankayı aradığımda paranın açık provizyonda olduğunu ve 7 gün sonunda işleme sokulmazsa düşüleceğini yani temin edemeyeceğim açıklandı.

Biraz bu açık provizyon vs konularında zayıfım. Bana bir yön verebilir misiniz beyler. Ne yapmam gerekiyor, 2 gün kaldı ve ben halen paramı geri alamadım.

This functionality requires JavaScript. Please enable JavaScript and try again. To read the LivePerson accessibility policy, please go to the Liveperson accessibility policy page.
chatinfo.gif
Please wait for a site operator to respond.
chatinfo.gif
You are now chatting with 'Addictive Andrew'
Addictive Andrew: Thanks for visiting Bodybuilding.com. My name is Addictive Andrew. How can I help you today?
Levent Polater: hi there
Addictive Andrew: Hey
Levent Polater: i had some problems about credit card witt BB.com
Addictive Andrew: Okay
Levent Polater: at 02.10 my money was refunded
Levent Polater: but as u know it should appear
Levent Polater: in 5 days
Levent Polater: but still nothing about it
Addictive Andrew: What is your order number?
Levent Polater: 11945452
Addictive Andrew: Thanks
Addictive Andrew: So our system never approved that charge
Addictive Andrew: So it should have only shown up as a pending charge and nothing more
Addictive Andrew: The charge was voided right after you made it
Levent Polater: won't i have my refund?
Addictive Andrew: It never went through
Levent Polater: what the hell
Levent Polater: i paid 163 dolar
Levent Polater: that can't be
Addictive Andrew: But it never came out sir
Addictive Andrew: It was voided Instantly
Levent Polater: so what happened to my money
Addictive Andrew: We can't refund something that never went through
Levent Polater: that's so ridicilious
Levent Polater: my money has gone for nothing
Addictive Andrew: Why Sir?
Addictive Andrew: You can even ask your bank
Levent Polater: no they say
Addictive Andrew: the charge might show up as pending
Addictive Andrew: but it never came out
Levent Polater: my money doesn't seem
Addictive Andrew: I apologize Sir
Levent Polater: it's really frustrating
Levent Polater: whenever
Levent Polater: i talk another of u h
Levent Polater: guys
Levent Polater: u always said something different about me
Addictive Andrew: I understand that it is frustrating
Addictive Andrew: but we can't refund something we never got
Levent Polater: what can i do about it
Levent Polater: give me some advice
Levent Polater: then
Addictive Andrew: Contact your bank
Addictive Andrew: They will confirm that the funds are still there
Addictive Andrew: the Pending notice will disapper after a couple of days
Levent Polater: well i contacted
Levent Polater: they said to contact u
Levent Polater: i don't know what to do
Addictive Andrew: Well I can send a notice to our account ing department
Addictive Andrew: If you want
Levent Polater: please man
Levent Polater: do it
Addictive Andrew: No problem
Levent Polater: so i can get some info what is going on
Levent Polater: well i am gonna call the bank again thx

Gerçekten çok sinir bozucu beyler, adamlar bankayı arayın diyor, banka ise BB.com ile görüş diyor. Param uçuyor yani. Böyle bir şey olamaz ya, sinir katsayım hopladı. Bu arada banka Garanti bankası...

merhaba beyler, daha önce yazdıklarımı araştırırsanız, BB.com'dan alışveriş yaptığımı ancak kartım en başta kabul edilmediği halde 250 ytl çekildiğini bana bu paranın BB.com tarafından geri iade edildiğini söylediğimi görebilirsiniz. 5 gün içinde görülmesi gereken bu mebla hala hesabımda görülmeyerek beni tedirgin etti. BB.com yetkilileri ayın 2 sinde geri ödemeyi yaptıklarını söylediler. Ben bankayı aradığımda paranın açık provizyonda olduğunu ve 7 gün sonunda işleme sokulmazsa düşüleceğini yani temin edemeyeceğim açıklandı.

Biraz bu açık provizyon vs konularında zayıfım. Bana bir yön verebilir misiniz beyler. Ne yapmam gerekiyor, 2 gün kaldı ve ben halen paramı geri alamadım.

dstm bodybuıldıng.com u bende dusundum paypal la odeme yapmayı aslında eger urun cesıtlılıgı ıstıyorsan bodybuıldıng.com yoksa netrıtıonu secmenı tavsıye ederım ver max 20 dolar fazla pasalar gıbı gelsın umarım sorunun cozulur ve bızımle paylasırsın yoksa senın derdın hepımızın stresı olcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı