Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger ki BB'den sipariş vermeyi düşünüyorsan unut derim. Çünkü BB, siparişini iptal edecek ve senden billing adresini onaylamanı isteyecek. Vereceğin adres Almanya adresi olacak ama senin kartının adresi Türkiye'den bir adres olduğu için sorun çıkacak ve dolandırıcı listesine alınacaktır bütük ihtimal. Kısacası Billing adresi ile kartın adresi aynı olmalı!

Almanya'da da vardır sanal mağazalar. Arkadaşın gidince sorsun. Benim bildiğim sadece www.ebay.de var. Ordan sipariş verirsin, en kötü ihtimal. Fiyatlar nasıldır bilmiyorum.

Evet bb'den vericem. Peki Bu işlemleri Almanyadan akrabalarından birinin kartı ile yapsalar ? sonuçta aynı yere gelicek o zaman olur mu ve kargo ne kadar tutar ? global express'e mi giriyor ?

Son düzenleme:
Uluslararası gönderi olduğu için kargo farketmez.

Yardımın için sağol. Arkadaş diye yazdığım kişi babam yaşında biri ve internet alışverişiyle pek alakası yok malesef. Şu adres teyidi sorun çıkartmasa süper olacaktı. mecburen 2-3 minik suplement alırım artık. Gümrük korkusuyla :D

netrition'ın kargosu pahallı

Bodybuilding ile netrition kargo fiyatlarının farklı olma sebebi şu netrition 2 ila 3 günde yolluyor kargoyu çünki class 1 geliyor kargo ama bb de class 2 geliyor gönderim süreside daha uzun zaten.

major24 sen paypal ile siparişini ver iptal edilcek billing adress i türkiye deki adresin olacak şekilde göster paypalda aynı şekilde shipping ise almanya herhangi bir sorun çıkmaz vede kargo türkiye ile aynı fedex ground dediği usa içi

senin için sadece gümrük problemi olmayacak

benim aldığım 10lbs lik protein + universal gh max gümrüğü sorunsuzca geçip iç dolaşıma verilmiş, gümrükten çıkalı 24 saatten fazla oldu bu akşam eve gidicem bakalım gelmişmi, gelmediyse de heral halde yarın gelir

millet iherb siteye türkiye siparişleri için uyarı koymuş

Feedback from Current iHerb Turkish Customers (February 2010 Survey)

Orders over 100 Euros (including shipping) will be held by customs. (based on 4/6 comments)

Limit your order to 9 items and do not order 3 of the same items. (based on 1/6 comments)

100 euro sınırını hatırlatmış ve limitin 9 ürün olduğunu ve 3 ten fazla ürünün aynı olamayacağını söylemiş. 9 ürün sembolik ama glb genede dikkatli olmak lazım.

Orders over 100 Euros (including shipping) will be held by customs. (based on 4/6 comments)

Limit your order to 9 items and do not order 3 of the same items. (based on 1/6 comments)

100 euro sınırını hatırlatmış ve limitin 9 ürün olduğunu ve 3 ten fazla ürünün aynı olamayacağını söylemiş. 9 ürün sembolik ama glb genede dikkatli olmak lazım.

Zaten bilindik şeyler, herhalde sipariş veripte bunların aksini yapan yoktur. 3 aynı ürün olayı bile fazla bence, aynı üründen 2 adetten fazlası risk taşır. Şans işinden bağımsız düşünürsek.

ben 100 dolar diye biliyordum, 100 euro 150 dolar civarı bir şeyler yapar. bb ve netrition için de 100 dolar mı yoksa euro mu?
bir de nasıl bir sistemimiz war ya bizim. hadi ülkede ateş pahası her şey, gümrük niye bu kadar sorunlu. gerçekten allah katında yerimiz yüksek olacak türkiyede yaşamak diğer ülkelere göre zor. tabi afrikada aç kalan insanlarımız da war yine de şükür diyelim.

Beyler bende yurt dışından 5 kiloluk whey protein tozu alıyım diyorum ama siz hangi siteden alıyorsunuz acaba ? İherb demişsiniz açılımı nedir bu sitenin ve özel bir ayar varmı ?

Bu amerikalılar varya gerçekten çok akıllılar orda ufak bir ayrıntı var 9 üründen fazla sipariş vermeyin diye ben size acıklayayım neden 9 üründen fazla sipariş verilmeyecegini çünkü kutunun içinden bi A4 kağıt çıkıyor(i herbten sipariş verenler bilirler)o kağıdın üzerinde her bir ürünün kodları yazan 9 adet satır var (10 nuncu sığmaz zaten ) bizim millet biraz aç oldugu için ordaki free ürünlere asılıyolarda asılıyorlar beleş ya ee tabi sipariş verilen ürün sayısıyla beleş ürünlerin toplamı 9 u geçtiği zaman ekstra bir kağıt fazladan kullanmak zorunda kalıyorlar.olay bu yani.

Bide bu uyarıyı biz yaptırdık i herb e .yaklasık iki ay önce bir anket gönderdiler gümrük kurallarıyla ilgili ama bu 9 olayı yoktu ankette.

Aynı üründen 3 adet sipariş verilmemesi gerektiğini bende duymustum.2 tane geciyormuş yani ama ben hiç denemedim.Diğerleride herkesin bildiği şeyler.

Bu amerikalılar varya gerçekten çok akıllılar orda ufak bir ayrıntı var 9 üründen fazla sipariş vermeyin diye ben size acıklayayım neden 9 üründen fazla sipariş verilmeyecegini çünkü kutunun içinden bi A4 kağıt çıkıyor(i herbten sipariş verenler bilirler)o kağıdın üzerinde her bir ürünün kodları yazan 9 adet satır var (10 nuncu sığmaz zaten ) bizim millet biraz aç oldugu için ordaki free ürünlere asılıyolarda asılıyorlar beleş ya ee tabi sipariş verilen ürün sayısıyla beleş ürünlerin toplamı 9 u geçtiği zaman ekstra bir kağıt fazladan kullanmak zorunda kalıyorlar.olay bu yani.

Bide bu uyarıyı biz yaptırdık i herb e .yaklasık iki ay önce bir anket gönderdiler gümrük kurallarıyla ilgili ama bu 9 olayı yoktu ankette.

Aynı üründen 3 adet sipariş verilmemesi gerektiğini bende duymustum.2 tane geciyormuş yani ama ben hiç denemedim.Diğerleride herkesin bildiği şeyler.

En temizi bilmeyen arkadaslarin benimde ilk siparisimden once yapmis oldugum gibi bir guzel bastan sona okumak bu konuyu. Goz ucu gereksiz bilgileri eleyerek 1 saati gecmeyecek surede zaten bu konular hakkinda donanimli hale gelecek bilgiye sahip olunabiliyor, soyledigin gibi iherb'in de belirttigi seyler bilinen kılişe bilgilerin bir derli toplu hali.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:21 ----------

Beyler bende yurt dışından 5 kiloluk whey protein tozu alıyım diyorum ama siz hangi siteden alıyorsunuz acaba ? İherb demişsiniz açılımı nedir bu sitenin ve özel bir ayar varmı ?

Whey Protein tozları ağırlığından ötürü ucuza gelmiyor. Örneğin Netrition.com'dan yapacağın 10.37 LB ( 4.7 kg ) bir ON %100 Whey Gold Standart alışverişi sana kargo dahil 159.00 USD'ye gelecek. 159.10 USD ise yaklaşık olarak 244.50 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor. Bir açık arttırma sitesinde bu ürünü 255 TL olarak gördüm. Yani 11 TL için 10 LB. sipariş verip üstüne riske girmeye değmez diye düşünüyorum. Ayrıca bu FedEx ile kargo fiyatı idi. UPS seçeneğini tercih edersen fiyat 23.50 USD kadar artacak. Buda astarı yüzünden pahalıya gelir. Türkiye'de satılan fiyatı geçer.

Eğer standart posta yani Airmail'i tercih edersen fiyat 20.10 USD düşüyor ama bu sefer ürününü takip edemiyorsun ve süre çok uzuyor, sancılı iş.

Optimum Nutrition Pro Complex 4.6 lb. çok daha ucuza geliyor, tercih ederseniz.( Türkiye distribütörlerine göre )

Netrition'dan aşağıdaki ürünleri sipariş ettim;

1.000 Gr, MHP glutamine-sr
AST 4500,500 kapsül
Universal Amino 2700, 700 tablet

Toplam ağırlık; 3 kg, 6 lbs falan ediyor.
Fed-ex Kargo; 80 dolar
Ürünlerin maliyeti; 106 dolar
Toplam: 186 dolar.

Ne dersiniz arkadaşlar geçer mi gümrükten?

Ürünlerim geldi

bende arkdasım için cumartesi günü iherbden sipariş verdim mrm whey protein 5 lbs idi digerleri ise glutamine ve creatine 3 lbs yani toplamda 8 lbs lik ürünler cumartesi günü sipariş verildi çarşamba elimize ulaştı iherbde alış veriş gerçekten çok kolay

bodybuilding.com dan gelen kutun üstüne faturayı koymuşlar(kutudunun dışına naylon yapıştırmışlar içine de faturayı koymuşlar
kargo fiyatını yazmadıklarından gayet düşük bir fiyat çıkıyor ortaya gümrük de sorun olma ihtimali çok düşün
bb.com öncekinde kargoyu da yazmıştı şimdi böyle olunca 10lbs whey ve universal gh max siparişim gümrükte sadece 80dolar göründü adamlar açmaya dtenezzül bile etmemişler
bb.com da ağılrığı artırarak siparişe devam birdahaki siparişim 15lbs whey

Animal pump almayı düşünüyorum 2 adet bb.com dan sorun çıkarmaz heralde? daha önce 2 kutu animal serisinden bişey alan oldu mu :)

İllaki yasak getirmeye mi çalışacağız? Forumdaki bu işi bilen üyeler fazla ağır olmasın veya aynı üründen 2 tane getirmeyin yazıyor. Siz hala 2 adetten bahsediyorsunuz. Takılmaya başlamış zaten bu aralar. Komple mi yasaklansın yani? Bence biraz daha dikkat edelim.

arkadaşlar bir sorun olacağını zannetmiyorum benim 10lbs lik whey ile 160 tane mi ne kapsül içeren paketim geldi
şimdi hemavol diğe bir ürün deneyeceğim bb.com un promosyon sitesinden 39 dolar yerine 21 dolara buldum baktım ki bb.com da 9.9 puan vermişler bu ürüne bir deneyeyim

IF060

I Force Hemavol, 160 Capsules
$43.98

Subtotal:
$43.98
Shipping cost:
$14.99
Total:
$58.97
şeklinde bir sipariş verdim maksat dhl i de denemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.