eskilerden serge nubret bu sporun en iyi anatomisine ve göğüs yapısına sahip adamlarından biridir...
benchte 90 kilonun çok nadir üzerine çıktığını söyler.
önemli olan ağırlığın size ne yaptığı sizin ağırlığa değil...
eskilerden serge nubret bu sporun en iyi anatomisine ve göğüs yapısına sahip adamlarından biridir...
benchte 90 kilonun çok nadir üzerine çıktığını söyler.
önemli olan ağırlığın size ne yaptığı sizin ağırlığa değil...
mandrill konudan sapmayalim lütfen konumuz kac kilo bench basabiliyoruz suplementsiz. biz bunu tartisiyoruz kac kilo ile calisirsak daha iyi etki yapar bunu tartismiyoruz
ben arkadaslarin yalan söyledigini zannedmiyorum aslinda sizin anlattiginiz kilolar 40, 50 60 bunlar sasilacak kilolar masa basi is yapmis bir adamla insaatta calisan adami spor salonuna getirseniz sizce hangisi benchde daha iyi basar turkbodycem 10 yildir bb yapiyorum demis 115 kiloyu basamiyorum diyor bunda sasilacak bir sey yok demekki genetik yapisi müsaid deil dier yandan 3,5 ayda 100 kiloyu rahat basan arkadaslar var bunada sasmamak lazim genetik yapidan kaynaklaniyor
enwer-34 estağfurullah kardeşim tartışmak değilde görüş alışverişi diyelim.vücudun başarılı görünüyor.ölçü,boy ve kilonu, kaç yıldır bb yaptığını falan merak ettim.beslenme ve antreman programın hakkında bilgi verebilirsen memnun olurum.iyi bayramlar...
enwer-34 sizin yazılarınızı uzun süredir ilgiyle takip ediyorum.Tebrik ederim,formunuz gayet başarılı.Arnold da ağır kilolara girerken onları küçümsediğini,kiloyla irtibata geçip 'Seni fırlatıp atacağım.'şeklinde sözler söylediğini ifade eder.Ben de acizane ağır girerken falan üstadımız Arnold'un takdiğini denedim ama sonunda korkan gene ben oldum:lol:.iste bu yüzden bu sporu yapmak istemiyorum bazen (hormon kullanmis)gibi
fakat kullanmadim kullansam arkadaslara tavsiyelerdede bulunurum iyi yada kötü yönleriyle ilgili genetikle alakali allah vergisi birde kilolari ne kadar gözünüzde büyütürseniz okadar gec yüksek kilolara erisirsiniz benchde ekledigin kilolar senden korksun
,
bastigim kilolar ise en iyi zamanimda
bench 150
squat 195 200 6 tekrar
omuz press 80 6 tekrar
enwer kardeş bu kilolar 20 sene önce yani 18 yaşında bastığınız kilolarmı?
gerçekten olağanüstü...
profesyonel boğazına kadar ilaçlı sporcularda anca bu kadar yapıyor tebrikler...
,
hasbihall mesela...
Salona başlayalı 1.5 ay olmuş. Profil fotoğrafına bakın. Bicepsleri, omuzu, her yeri dikkatlice inceleyin. Bench'te 80kg. ' la 5 tekrar yapıyormuş...
Gülsem mi ağlasam mı...![]()
bench preste 5 set gırıyorum kılolar
1.set:60kg*10
2.set:80kg*8
3.set:100kg*6
4.set:115kg*6
5.set:60KG*15
bu arada kılom 95 ve bulk donemındeyım bu sporu 1 yıldır yapıyorum
bastıgım kılolar degıstı bende yenıleyım dedım
1.set:60kg*12
2.set:80kg*10
3.set:90kg*8
4.set:110kg*6
5.set:130kg*4
kıloda degıstı su anda kılom 100 spordada 15.ayım
ve hala bulkum![]()
Tebrikler güzel ağırlıklar.Hiç tek tekrar denedinmi?1.set:70kg*10
2.set:80kg*10
3.set:90kg*8
4.set:100kg*6
5.set:110kg*4
En son gögüs idmanımda bu ağırlıklarla çalıştım ama tekrar sayıları 3. setten sonra bazen değişiklik gösterebiliyor.
Maskimum ağırlık tek tekrar hiç denemedim.
İyi çalışmalar dilerim.