Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

Smltncr tesekkür ederim kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte.

Ama yukarda yazdığım gibi hiç maksimum ağırlık tek tekrar denemedim yani yakın zaman da denemedim ama ağırlığı arttırmak için bunu denemek lazım aslında.

Ama aralık ayında 5 bucuk aylığına askerlık dolayısıyla ara vermek zorundayım o nedenle şu an cok kasmadan devam ediyorum.

Ben gelene kadar sizler beni koyar geçersiniz.:=)

İyi çalışmalar dilerim.

Valla yalanım yok..
Boyum 194 cm kilom 94 kg..
Göğüs idmanına 3x10 Dips ile başlıyorum..
Ardından Bench Press'e geçiyorum 4x8 olmak üzere..
Her sete tekabul eden ağırlıklar : 50 - 60 - 65 - 70 (Barsız net)

Dips girmesem ilk olarak, belki son set net 80 kg görürüm..Ama 3 aylık geçmişle ancak bu kadar çıkıyor şimdilik..

Şimdi ise ;

Bench Press 3. hareket
(1. hareket Incline Bench Press, 2. hareket Incline Dumbell Reverse Press)

50 kg 12 tekrar
60 kg 10 tekrar
70 kg 8 tekrar
80 kg 6 tekrar

(Net ağırlıklar)

Zorlasam 100 kg ile 3-4 tekrar çıkartırım..Ancak bir kere 5. sete girmek istedim, antrenörüm farketti, azarı işittim..:)

50 kg ile 4x10 yapıyorum birinci seti 20 kg ile ısınma sporda 1. ay bitti bu hafta 2. aya giriyorum ağırlıklara barın ağırlığı dahil değildir yaş 2010 martta 15 olacak.Amacım yaşım tam 15 olana kadar 100 kg ı geçmek.

Son düzenleme:
sağ 27,5+sol 27,5 + 20 kilo bar = 75 kg 5 tekrar
bu arada 15 yaşında 100 kg ya ulaşıcak arkadaşa şimdiden başarılar

50 kg ile 4x10 yapıyorum birinci seti 20 kg ile ısınma sporda 1. ay bitti bu hafta 2. aya giriyorum ağırlıklara barın ağırlığı dahil değildir yaş 2010 martta 15 olacak.Amacım yaşım tam 15 olana kadar 100 kg ı geçmek.
Bir video koy da görelim.
Yaş 15,1 ay,bar+50 kg ile 4x10
Dabi dabi.

amerikada çok ünlü bir çalıştırıcının öğrenci,leri 100 kg. 28 tekrar yapıyorlar(men's healt dergisinde bu ay sayısında vardı adını tam hatırlayamadım)

adamların göğüs kütlesini tahmin edemiyorum...

ve birkez daha hacimden çok,kütle daha önemlidir.

neyse bende göğüs presste yaptığım tekrar ve ağırlığı yazıyım,

2009 şubatında başladım,1,87 boy, 79 kg.

15 tekrar ve 4 set yapıyorum 80 kiloyu.

Sayın salih61
Evet bir body builder için bench presste 50 kg hiç birşeydir ama bence bu 1 ayda kaldırılacak bir ağırlık değil.
Ayrıca bar dahil değil demişsiniz ki,bu bana imkansız geliyor.
Neyse,kolay gelsin.;)

70kg yim (boy 178-181)
barın ağırlığını bilmiyorum
40+bar 8 tekrar 2 st
50 + bar 8 tekrar
55+bar6
60+bar 3 tekrar yaptım en fazla

1-)bu benc presin en doğrusu nasıl olmalı?
2-)kilomun %kaçını kaldırmalıyım? nasıl artar bu ağırık takıldım.
3-)bu açık tutuş kapalı tutuğ ideal tutuş şekli nedir? ben açığı hafifte ve ideali ağırda yapıyorum. bunun ayrıntıları nerede yazıo gören var mı.
şimdiden sağolun,teşekkürler

Fitness yapıyorum.Bu sporda sporda 5.ay içerisindeyim.40 kg ile 4 set her sette 20 tekrar.Çok az olduğunun farkındayım napalım yavaş yavaş artacak:D50 ler 60 lar 100 ler görüyorum maşallah yazmışsınız.Bende haziranda inşallah 4 set 20 tekrarda barsız 50 kiloyu görürüm.

Son düzenleme:
Back
Yukarı