clubberfree
Üye
alla alla yalancılıkla suçlanıyorum arkadaşlar ist de bakırköyde ahmet okumuş spor salonuna gidiyorum ve yarın gene orda olacam 14 civarı gelirseniz yarın forumdan herhangi bir şahit gelebilir 70 kg basabiliyormuyum basamıyormuyum orda belli olur ve bence dediğim gibi 70 kg pek ağır bir kg değil ben bu kg de kaldırıyorsam benim kg daki çoğu sporcu kaldırır dediğim gibi bu koskaca forumda illaki bakırköyde oturan biri vardır haftada 4 gün gidiyorum birisinde gelsin şahidim olsun ben yalan söylemiyorum böyle kg olayları ilede gururlanmam zaten bence ben az basıyorum beslenmemi çok iyi yapmadığımdan kaynaklanıyor oda bu ay itibari ile beslenme olayınıda düzeltiyorum kg leride arttıracam inşallah
bu arada bende zaten son setimde yani 6 tekrar yapıyorum dedim bench presi öyle 1 tekrarla işim olmaz kolay kolay anca denerim çok yüklü bi kg yi partnerimle onun kontrolünde sakatlanma riski vermiyecek şekilde
bu arada bende zaten son setimde yani 6 tekrar yapıyorum dedim bench presi öyle 1 tekrarla işim olmaz kolay kolay anca denerim çok yüklü bi kg yi partnerimle onun kontrolünde sakatlanma riski vermiyecek şekilde
Son düzenleme: