Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

Güzel bir konu açılmış ama konuyu açan arkadaş takip etmemiş sanırım. İlk sayfaya kullanıcı adlarını, yaşlarını bastıkları kg'ları v.s halinde liste olsaymış çok iyi olurmuş. Hangi arkadaşın kaç kg bastığını görebilirdik...

Benchte Maksimum gördüğüm ağırlık 75 kg'de 6 tekrar.Yaklaşık 1 ay oldu barbell bench press yapmayalı.Bilmiyorum şuan ne kadar yapabilirim.

1 ay boyunca göğüsleri şaşırtmak için hep dumbell ile çalıştım ve olumlu sonuc aldım diyebilirim.dumbell bench press'tede bastığım ağırlığı söyliyeyim. 25 kg + 25 kg totalde 50 kg.

Zorunlu olarak ve sakatlıklarla gelen aralıklarla beraber bu sporda 7. ayım.

P.tesi'den itibaren videolarımı paylaşacağım bilginize...:)

Boy = 1.79
Kilom = 83
60KG basiyom maxsi 3 tekrar.
sporda 4'ncu ayım
ilk aylar zayıflama diyet yaptığım için fazla ağırlıkla uğraşamadım son 1 aydır ağırlığı artırmaya çalışıyorum.zor ama inş. üstüsinden gelecem

Ferdi inanıyor musun 120 130kg diyenlere . Herhalde kaldırıp indiriyorlar bastık zannediyorlar.
60kg nizami bastıktan sonra senden iyisi yok . 80kg+basıyoz diyenler birde video eklerse ne güzel olur

Oku oku moral bozukluğu.Düşük yapanlarda yazsın kardeşim
60 kg kaldırıcam diye gözlerim yuvalarından fırlıcak

moral bozmana gerek yok...senin kaldırabildiğin ağırlık doğru....bırak 120-130 u 70-80 diyenler bile doğruyu söylemiyor...geçen salonda hoca 120 kg çalıştı..adamın 14 senelik geçmişi var olsun o kadar....

kolay değildir bench te ağıra girmek....

:) 3-4-5. ayım deyipte 80-90-100 ler havalarda uçuşuyor.. Hey maşallah analar neler doğuruyor demekki. Sorun bende sanırım. 4.5 aylığım 45kg 3x8 çalışabiliyorum. boy 180 kilo 76 . amino+whey kullanıyorum.

sporda 1.5 ay kadar oldu boy 175cm yaş 17ye az kaldı kilom 55 40kg ile 3x10 tekrar yapıyorum
ama max olarak 60kg 1-2 kere kaldırım diye düşünüyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 7 .ayım 40 kg basıyorum siz neymişsiniz falan diyorsunuz ben 3.ayımda 70 kg basıyorum dedim ve yalan sölemiyorum zaten 70 kgde bence çok düşük bir kg sonuçta ben 75 kg geliyorum zaten 70 i basabilmem çok doğal 3 ayda
ve 93 kg olan bi arkadaşın bi ay sonunda 75 kg basmasıda doğal zaten herkes kendi ağırlığının yarısını hiç zorlanmadan basar sonuçta adamın kg si ağır ona göre basıyor ben bir hürafe olcağnı sanmıyorum

arkadaşlar ben 7 .ayım 40 kg basıyorum siz neymişsiniz falan diyorsunuz ben 3.ayımda 70 kg basıyorum dedim ve yalan sölemiyorum zaten 70 kgde bence çok düşük bir kg sonuçta ben 75 kg geliyorum zaten 70 i basabilmem çok doğal 3 ayda
ve 93 kg olan bi arkadaşın bi ay sonunda 75 kg basmasıda doğal zaten herkes kendi ağırlığının yarısını hiç zorlanmadan basar sonuçta adamın kg si ağır ona göre basıyor ben bir hürafe olcağnı sanmıyorum

şunu iddia edebilirim ki bu işin normali şu şekil de olur ve olmalıdır...bu işi adabı ile 12 ay süresince yapan bir sporcu bu 1 yılın sonunda bench'te,military press'te ve bacak çalışmalarında vücut ağırlığın da çalışabilmesi iyi bir gelişimi ifade eder...

küçümseme yani 50-60 kiloyu !!!hele hele 75 kilodasın ve 3 ayda 70 çok çok zor...bana inandırıcı gelmiyor..haa 1 kere kaldırıp indiriyorsan bilemem..benim anlattığım set ve tekrar sayılarını tam çıkaracak şekilde....

Back
Yukarı