ne kadar süredir vg ile iç içesiniz?bence 5O nin üstünde yapmak başarıdır! ben güçlü bir insanım ve bench presstte 10 tekrar 30 kg yapabiliyorum... zorlasam 40 kg yaparım... o yüzden kendisini küçümsemesin 50kg ve daha fazlasını yapanlar! ayrıca 2 defa 120 kg yapanları kastetmiyorum ben de yaparım 90 kg yi 2 defa kaldırmayı... en az 8 defa ve 2 set yapabiliyorsanız büyük olaydır 90 100 kg yapmak bence...
herkez basabileceği rakamı yazmış bence bastığı değil rakamlar cok uçuk yada hiç kimse nizami yapmıyor sanırım :S 80-90-100-110 kg gercekten cok büyük rakamlar ama ne kadar doğru yapıyor bu insanlar ? 2-3 tekrar 1 set mi yapıyor napıyor :S
ne kadar süredir vg ile iç içesiniz?
ben 4set giriyorum 30la baslıyorum 70 e cıkıyorum tekrar sayılarınıda yazdım vücut yoruluyor tabi hafif agırlık cok setten düşerken basılmayacak ağırlık değil 80-90-100 sıkı bi çalısma ve beslenmeyle girilecek agırlıklar bunlar tabi son set olarak giriliyor bu agırlıklara ve 4tekrar yada 3 tekrar bile cıkartsan kasları yordugun için gelişme oluyor zaten