10 kg bar toplam 100 kg 3-4 tekrar kendim basabiliyorum 2.ayım barla beraber 90 kg de ise 5-6 tekrar anca kendim :S[/QUOTE
aslansın sen 1 ay sonra 200 basarsın hedef ne olympıamı akşam akşam güleceğim yokdu 2 senedir çalışıyoruz 130 kılo 4 tekrar bıryerlerımızden ter gelıyor. 2. ayda 100 kılo halen daha sallama bitmiyor ya. nası bir kompleksdir bizim milletimizdeki çoğunlukla gülüp geçerdim bu kadarda olmaz ama. fazla kilo basınca ne oluyor ben onu anlamıyorum düşün düşün. hep diyorum 50 kilo ile gelişdirebilsem boşuna neden yüksek kiloya çıkayımki. keşke düşük kiloda uyarabilsekde basmasak. ama iştahlı toplumumuz yine hayal dünyasında.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:30 ----------
diez ben oldum senden önce yukarıyı okumadın herhalde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:32 ----------
bide şu ancalar yokmu bunlarada bitiyorum. 100 kiloyuda anca bu kadar basabiliyorum oda zor zar

( zorlandığımı da belirteyimde inandırıcı olsun)