Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

2. ayda 90kg'ı 8 tekrar, üst göğüs 70kg 8 tekrar basan var.

1. ayda 16 yaşında 100 kilo basan aranıyor :)

Memleket hercul dolu mübarek...

Şu 17 yaşında incline bench presste 70kilo 8 tekrar basan arkadaş bi foto.sunu koysa da vücut görsek. ;)

bişi yazmıyım diyodum da dayanamadım :). 2. ayında 90 kilo bench 8 tekrar yapan war ve 17 yaşında bakalım daha neler çıkacak. Burda sıkıyonuzda noluyo yani onu anlamıyom.

flavus profil resmindeki fotoşop cok kötü duruyor yapamamışsın:D yaşına görede maşallah iyi rakamlar söylemişsin

Evet usta farkındayım dur onu karartayım biraz :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:59 ----------

2. ayda 90kg'ı 8 tekrar, üst göğüs 70kg 8 tekrar basan var.

1. ayda 16 yaşında 100 kilo basan aranıyor :)

Memleket hercul dolu mübarek...
Ben şehir insanı değilim.Benim kadar bağ kazsanız benim kadar yük taşısanız benim kadar yük çekseniz ne demek istediğimi anlardınız.Dalga geçilecek bişey göremiyorum...

Ben şehir insanı değilim.Benim kadar bağ kazsanız benim kadar yük taşısanız benim kadar yük çekseniz ne demek istediğimi anlardınız.Dalga geçilecek bişey göremiyorum...

Video koy izleyelim. thums:

40 kg + bar(20yada25kg bar) 4 tekrar

25 kg.lık bardan bizim spor salonuna da lazım. Yeni gelen arkadaşları boş bar ile çalıştırırız, gayet iyi olur. :)

12 yaşımdayım 145 kg 4 set yapıyorum. sizler ne yapmışsınız. bizim salonda deli gibi supplement alanlar bile 100 civarında. senelerce yapan adam en fazla 120 yapıyor. amma sallamış bazıları. pipileri de kesin 25 cm'dir. bu arkadaşlar anketlerin vazgeçilmezleri.

Arkadaşım neyin videosunu koyacam.Sormussunuz bastığımız ağırlığı yazmışız.Kimseye kanıtlama amacım yok ben sizi ne tanırım ne ederim.Videoyu koysam elinize ne geçecek yada benim elime ne geçecek inanırsın inanmazsın o senin bileceğin iş bende çok iyi vücut yoktur belki ama çok iyi kuvvet vardır...

İnanılmaz kilo kaybı yaşadığım için kaldırdığım kilolarda anormal derecede düştü 14-15 yaşında yüzücüyken kaldırdığım kiloların yanına bile yanaşamam şuanda , ama toparlanacam zamanla şuan 3x8 nizamı olimpik barla toplam 60 kilo ancak basabiliyorum 2-3 ay sonra bu rakam çok daha yukarlarda olacak ama eminim ...

Benç programım 5 set üzerinden ancak Göğüsün 3.hareketi yani biz önce üst göğüs daha sonra üst göğüs açış ve bench olarak çalışıyoruz bundan önceki iki programımda böyleydi
Boyum 1.91 kilom 104 spordaki 3.yılım 4.sette 6 tekrar 90 kiloda 5.sette 4 tekrar 100 kiloda şu an için böyle göğüste ilk hareket olarak bench girsem sanırım ağırlık biraz daha artar diye düşünüyorum.

JohnnyTog, 3 senelik geçmiş, 104 kilo için bench değerleri biraz az geldi, ya kilo fazlanız var ya da bench press iniz düşük. Bende de aynı durum var sorun tricepslerin zayıf kalmasındandı, biceps - triceps güç farkı 5.sene bitince iyice fark iyice açıldı. Zamanında müdahele edin derim. Sizde de bench i engelleyen bir durum olabilir triceps veya sırt zayıflığı bunu zaman geçmeden gösterge olarak ele alabilirsiniz. Boyunuz uzun olduğuna göre bu kiloda daha ağır bench girmek için çalışın bence.

Yorumlarınız için teşekkürler. Peki sizce kaç kiloda basmam normaldir. Boyuma ve Kiloma göre bu arada kilo bulk döneminde olduğum için kilo fazlam var 10-12 kilo kadar olması lazım. Dediğiniz gibi Triceps veya Sırt kaynaklıda olabilir bunların üzerinde durucam. Ama ben Göğüste ilk hareket olarak Bench Press girsem biraz daha arttırabilirim diye düşünüyorum. Dediğim gibi önce üst göğüs basıp ondan sonra orta göğüse geçiyorum. üst göğüsüm vakti zamanında çok zayıftı çünkü birde ben o kadar kuvvetli bir adam değilim bu spora 22 yaşında başladım ve 191 boya 64 kiloydum. Yani besili bir çocuk değildim o yüzden bu spora başladım zaten :)

ille şu kiloyu basın demek doğru olmaz, ben 80 kiloyum 176 boya, 105 kilo için düşük deniyor 5. seneyi bitirdiğim için. 1-2 sene evvel 98 kilo iken daha da düşüktü bench değerleri, beslenme ve antrenmanı uzun vadede düzeltince toparlanma oldu, güç kaybı da olmadı.

Back
Yukarı