Carmelo114 Resimli Günlük

yanılıyorsun bence çünkü bazılarına göre triceps glöğüs idmanında ısınıyor ve tam verim - bitiş- anca bundan sonra sağlanıyor eğer gerçekten triceps idmanında verim sağlanbiliyorsa en iyisi göğüs+ triceps ben daha o kadar enerji çıkaramadım ortaya o nedenle olmuyor :)

Benim dediğimi anlamamışssın. Göğüste zaten triceps çalışıyor. Bi kas çalıştıktan sonra 2 gün dinlenmeli oyüzden ertesi gün triceps yada omuz girilmemeli.
Ama bende aynı gün göğüs ve triceps çalışıyorum.

Benim dediğimi anlamamışssın. Göğüste zaten triceps çalışıyor. Bi kas çalıştıktan sonra 2 gün dinlenmeli oyüzden ertesi gün triceps yada omuz girilmemeli.
Ama bende aynı gün göğüs ve triceps çalışıyorum.

bende göğüs ve triceps calısıyorum benımde bundakı mantıgım göğüse girince ısınması degıl göğüste calısınca ertesı gun bırde omuzla calısıp dınlenmesının engellenmesını kaldırmak ıcın:d cumle az kaydı ama rajev e katılıyorum :d

70 kiloyu gördüm yağlanma azda olsa hissedilir gibi birde siz bakın istedim

Işık ve pozdan dolayı karnım cok iyi cıkmamıs aslında fena değildir :D

Bir cesaret attık fotolar elestirin beni acımasızca :)

Bilmeyenler icin hatırlatıyım önce ki kilomu

86 dan 64'e düsmüstüm ve simdiki kilom 70 hedef 75-80

Devamı gelicek

Carmelo114 vucuduna beyaz ışık vurmuş benimde sevmediğim birşey o yüzden vucut hatları hiç belli olmuyor yağ oranın iyi bence kütle alıcaksan takma fazla 86 dan 64 'e düşmekte büyük mağrifet

Bir ara daha ayrıntılı pozlar ekliyicem ,evet yağ oranımdan oldukça memnunum o kadar karbonhidrata iyi bencede. Galiba bu gidişle mart ayına kadar 75,80 arası olurum diye tahmin ediyorum

Biraz genel gidişattan bahsedeyim.

Creatine bitti ve ara verdim simdi kilo kaybı olucak mı merak ediyorum.

Animal rage'de bitti rage için birkaç birsey söyliycem, rage içtiğim zaman uykum açılıyor nabzımın yükseliyor ve tuhaf bir motivasyon rahatlama odaklanma duygusu sarıyor vücudu,antreman anında dikkat dağılması hic olmuyor ve setlerde dinlenme süresini kısaltmamı sağlıyor. Ama pump etkisi yok

Gecen gün Nano vapor içtim göğüs -sırt antremanı sonrasında kollarımı tanıyamadım kasların sonuna kadar kanla dolduğunu hissettim.

Nitro tech'de bitti myofusion ile devam ediyorum.

Artık kahvaltıda ve antreman sonrasında kuru üzüm tüketicem bir süre

Fındık ve ceviz tüketimimi arttırdım sabah ve gece alıyorum

Aksam yemeğini erken yemişsem eğer Gece yatmadan önce 100 gr kaşar yiyip öyle yatıyorum :D

Bir ara daha ayrıntılı pozlar ekliyicem ,evet yağ oranımdan oldukça memnunum o kadar karbonhidrata iyi bencede. Galiba bu gidişle mart ayına kadar 75,80 arası olurum diye tahmin ediyorum

Biraz genel gidişattan bahsedeyim.

Creatine bitti ve ara verdim simdi kilo kaybı olucak mı merak ediyorum.

Animal rage'de bitti rage için birkaç birsey söyliycem, rage içtiğim zaman uykum açılıyor nabzımın yükseliyor ve tuhaf bir motivasyon rahatlama odaklanma duygusu sarıyor vücudu,antreman anında dikkat dağılması hic olmuyor ve setlerde dinlenme süresini kısaltmamı sağlıyor. Ama pump etkisi yok

Gecen gün Nano vapor içtim göğüs -sırt antremanı sonrasında kollarımı tanıyamadım kasların sonuna kadar kanla dolduğunu hissettim.

Nitro tech'de bitti myofusion ile devam ediyorum.

Artık kahvaltıda ve antreman sonrasında kuru üzüm tüketicem bir süre

Fındık ve ceviz tüketimimi arttırdım sabah ve gece alıyorum

Aksam yemeğini erken yemişsem eğer Gece yatmadan önce 100 gr kaşar yiyip öyle yatıyorum :D

Kararların çok iyi ama yinede kuruyemişi tam gece alma yani yatmadan önce değil. 2-3 saat önce al :D

iki büyük kas grubunu çalıştırmak zor iş bence ayır kanat-göğüs ü anabolizan kullanmadan çok zor ki kullandıkların yeterli gibi gelmedi bana ayırırsan daha net sonuçlar alırsın düşüncesindeyim başarılar

Bu göğüs sırt çok eleştiriliyor ama ben zorlanmıyorum bir süre devam etsin zaten program değişicek.

Bu arada anabolizan ne alaka konuyu nereye bağlamışsın :)

Bne salona yeni yazıldım hoca göğüs sırt verdi aynı güne haftada 3 gün salondan 1.5 saatten önce çıkamıyorum 10 tane hareket var iyi beslenme takviye olmasın over traning olma ihtimali yüksek

anabolizanlar aşırı derecede enerji verir konu çok sapıtmadı aslında bildiğimiz gibi anabolizanlar sadece gelişimi değil antreman kalitesinide etkiliyor :) animal rage-pump gibi ürünler kullanan biri olarak bilmeni umuyordum

göğüs sırt eleştriliyor ama rahatsan antremanda bi sıkınıt olmalı çünkü adam gibi göğüs çalıştıktan sonra ne kadar yüklersen yükle verim ister istemez azalır mesela tek çalıştığın günlere hesaba kat sırt kiloların artıcak antreman kaliten yükdselicektir sadece dene :)

Herkese Günaydın öncelikle ciddi bir iştah problemi çekiyorum beslenmek tam bir eziyet oldu benim için :(

Kahvaltıyı saat 7 de yaptım

sıcak su yulaf ve muz yedim

Miğdem almadığı için bugün kolaya kaçıp yumurta yerine protein tozu içtim 1 ölçek

Eki Görüntüle 17629 Eki Görüntüle 17630
Kardeş burdaki yulaf 75 gram sanırım. Sende hassas tartı varken sormak istiyorum. 1 su bardağı yulaf kaç gram geliyo acaba ?

anabolizanlar aşırı derecede enerji verir konu çok sapıtmadı aslında bildiğimiz gibi anabolizanlar sadece gelişimi değil antreman kalitesinide etkiliyor :) animal rage-pump gibi ürünler kullanan biri olarak bilmeni umuyordum

göğüs sırt eleştriliyor ama rahatsan antremanda bi sıkınıt olmalı çünkü adam gibi göğüs çalıştıktan sonra ne kadar yüklersen yükle verim ister istemez azalır mesela tek çalıştığın günlere hesaba kat sırt kiloların artıcak antreman kaliten yükdselicektir sadece dene :)

İyide anabolizan dediğin şey steroid. rage pump gibi ürünlr N.O tetikleyici anabolizan kavramı anabolik steroidden geliyo zaten :).http://www.netdoktorum.com/saglik/haberoku.asp?id=750

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:33 ----------

Kardeş burdaki yulaf 75 gram sanırım. Sende hassas tartı varken sormak istiyorum. 1 su bardağı yulaf kaç gram geliyo acaba ?

Biliyodum ama emin olmak için bir daha ölçtüm :) 1 dolu bardak 60 taşıçak şekilde 65 gr geliyo en fazla.

Son düzenleme:
İyide anabolizan dediğin şey steroid. rage pump gibi ürünlr N.O tetikleyici anabolizan kavramı anabolik steroidden geliyo zaten :).http://www.netdoktorum.com/saglik/haberoku.asp?id=750

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:33 ----------

Biliyodum ama emin olmak için bir daha ölçtüm :) 1 dolu bardak 60 taşıçak şekilde 65 gr geliyo en fazla.

hiçbir ek takviye almadığım için öyle belirttim :) yani içlerindekia yrımını bilmiyorum ama şöyle bir bakarsan zaten steroid türlerinin enerji gibi yararları olduğunu görürsün bu kullandığın ürünlerle kombinesiyle alakalı. Her enyse konu steroid değilki :D sen ene diyorum bi tek çalış bide göğüs+kanat hangisinde yüksek oluyorsa onu uygula

iyi forumlar :)

Eyvallah kardeş başarılar

ben böyle bir beslenme günlüğü yapsam toplanıp benim evi basar tüm dambıllarımı zorla alıp gidersiniz forum olarak :)

gece saat 2, uyku tutmadı 4 tane cheeseburger sipariş edildi :)
öğleden sonra uyanıldı , bol yağlı bir iskender sipariş edildi :)
karın baklavaları yağların altından el hareketi çekip n.h çıkarız dedi :p

20 ekim

Sabah:
3 bütün yumurta arasına brokoli ve kaşar
100 gr yulaf 400ml süt ve 1 avuc kuru üzüm

Ant.önce:nano vapor
Antreman: göğüs sırt mide
Ant.sonra:myofusion

Öğlen:
Pişmiş soğan domates biber ve yanında ızgara köfte makarna

Ara. Kuru üzüm süt fındık ve ceviz

Aksam:
Brokoli,100 gr lor 150 gr tavuk göğüsü

İyi besleniyorsun inşallah sonuçlarını alırsın nano vapor kaç ölçek alıyorsun ve iyi biyerde her ay vucut analizi yaptır ne kazanıyorsun ne alıyorsun cihaz markası: InBody230 bu markanın sonuçları sallama olmuyor

Back
Yukarı