En Sevdiginiz Bodybuilder ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi ?

• Total voters
    2.202
Kevin levrone-gunter schlierkamp

bu olayın piri

tabiki birinci arni. ondan sonra ondan dah hacimli olmasına rağmen ronnie, arni bu işin duayenii, badi olayını dünyaya yaymış bununla da kalmayıp body ile tanınmış, film yıldızı ve vali olmuş bir kişilik. azmin ve kararlılığın göstergesi.

Ben hala Frank Zane'nin olduğu bir anket istiyorum ama şıklardaki bütün sporcuları seviyorum. Hele rahatlıkla 3-4 kişi daha ekleyebilirim.

Ölenlere allahtan rahmet, geride kalanlarada sihhat ve selamet diliyoruz :D

Valla ankette bazilari ronnie coleman yazmis. Adamin nesini begeniyorsunuz anlamadim. Yani afedersin öküz gibi yaratik gibi görününce daha mi iyi oluyor.
Allah askina söyle bakin bir
Kevin levrone / Flex wheeler / Dexter Jackson ve birde ronnie colemana bakin. Hangisinde estetik ve güzel görüntü var? Eskilere gidip Arnold deseniz yine ok dicezde kardesim en fazla ikinci oyu ronnie almis .

...Evet ronnie bence tam bir görüntü kirliliği
gerçi bu biraz ağır kaçtı ama aldığı hgh ve steroidler yüzünden göbeği teras gibi öne çıkmış :D .Bundan yıllar önceki hali çok daha güzel görünümlüydü ;) ,,,
Bence en estetik vücutçula Arnold Schwarzenegger,Dexter Jackson ve Frank Zane
Mike mentzeri de unutmayalım ;)

Absolutely, definately, certainly ARNOLD SCHWARZENEGGER. O bu işi yaparken şimdi esamesi okunanlar kısa şortla dolaşıyorlardı. Tüm zamanların en muhteşem fiziğine sahip insanı...( Bence )
Öte yandan zamanımızın bir numarası simetrisi, porsiyonu vücudunun yakışması ile dexter jackson...
Lee Priest' i da üçüncü sırama koyuyorum...
1) Arni 2) Dexter 3) Lee

klasikleri sevmem - - - Frank Mcgrath (define dönemindeki hali--bulkuda çok iyidir)

701cx4.jpg

Back
Yukarı