Teşekkürler, çileklinin proteinin artırılmış ama simdi alacak olsam ben de kakaolu alırdım, fazla şekerli olmayan idare edecek tadı olsun yeter.Çikolata aldım ben çileklide 19 gr protein diyor o yüzden almadım
Neden böyşe birşey yapacaksınız?Arkadaşlar ben yaklaşık 1-2 hafta içerisinde genrise wheyin protein analizini yaptıracam çıkan sonuçları olumlu veya olumsuz burada paylaşırım.
Paylaşımınız faydalı olacaktır. Teşekkürler şimdiden.Hem forumdaki arkadaşlardan bazılarının isteğiydi hemde imkanım var burada bu testleri yapmayı seven daha önce birçok markanın analizini yapmış meraklı biri var yapalım dedi kabul ettim.
Spinat ürünün etkisini nasıl gördün ?bugün elime ulaşan 2100 gr whey spinat ve creatin 3 lü paket 169tl lik ilk kullanımda antrenman sonrası whey çok hafif tad olarak hiç baymayan rahat içimiyle beğenimi topladı Daha önce Hardline,Optimum,Nutrade protein tozlarını kullanan biri olarak genrise whey tad olarak şimdiye dek en iyisiydi diyebilirim tadı aynı bebek maması gibi içtikçe içesim geliyor kakaosu abartılmamış ben çok beğendim etkisine gelince şunu diyebilirimki diğerlerinden farkı yok içerik oalrak diğerleriyle kafa kafaya bu arada spinat ve creatin fg gayet başarılı özellikle spinat ürünü çok etkili bence kafanızda ki soru işaretlerini silip atın ve bu üçlü kombinasyonu deneyin bende ilk başta çok tereddütte kalmıştım ancak şu an gayet memnunum ilerliyen dönemlerde gelişmelerden haberdar edicem sizleri iyi forumlar..
bugün elime ulaşan 2100 gr whey spinat ve creatin 3 lü paket 169tl lik ilk kullanımda antrenman sonrası whey çok hafif tad olarak hiç baymayan rahat içimiyle beğenimi topladı Daha önce Hardline,Optimum,Nutrade protein tozlarını kullanan biri olarak genrise whey tad olarak şimdiye dek en iyisiydi diyebilirim tadı aynı bebek maması gibi içtikçe içesim geliyor kakaosu abartılmamış ben çok beğendim etkisine gelince şunu diyebilirimki diğerlerinden farkı yok içerik oalrak diğerleriyle kafa kafaya bu arada spinat ve creatin fg gayet başarılı özellikle spinat ürünü çok etkili bence kafanızda ki soru işaretlerini silip atın ve bu üçlü kombinasyonu deneyin bende ilk başta çok tereddütte kalmıştım ancak şu an gayet memnunum ilerliyen dönemlerde gelişmelerden haberdar edicem sizleri iyi forumlar..