Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Arkadaşlar tadını felan geçin yav etkisi varmı yokmu onu söyleyin yada ne bileyim Ultimate veya Nitrotech ile kıyaslanabilir mi bundan bahsedin

Şimdilik etkisi hakkında bir şey diyemem zaman içinde anlayacağım. Ama ben öyle yok protein içtim kendimi daha iyi hissettim diyenlerden değilim:)
Şimdiye kadar Dymatize Iso, Syntrax Whey, Optimum Gold, Carnivor Beef, American Pure kullandım hepsi hakkında az çok fikir sahibiyim bunun değerlendirmesinide bunlar üzerinden yapacağım.

Bu arada aroması çok baskın olmadığı için özellikle yatmadan önce bu wheyi lor (sütten yapılan casein içerikli) ve sütle karıştırıp içebilirsiniz tam kefir ve süt arası fresh bir tadı oluyor süt ürünü sevenler için. Protein miktarını hesaplamadım çılgın bir protein oranına sahiptir muhtemelen:) öneririm...

700 gr'lık Genrise Whey proteini 1 ay boyunca iş yerinde ara öğün yapma fırsatım olmadığı için tükettim. Whey'in etkisini bu şekilde anlamamız mümkün değildir ve diğer değişkenler çok önemlidir fakat, bu 1 aylık süreçte diyetime ekstra 20 küsur gram proteini Genrise sayesinde eklemiş oldum, 180 gramlık günlük protein tüketimimin içinde 20 gramın çok bir etkisinin bulunmamasına rağmen günlük protein makromu tamamlamaya yardımcı oldu. Kesin ifadeler kullanmam zor ama hissettiğim işe yarayan bir whey içtiğimdi.

Karbosu çok az özellikle kütle kazanmak istiyorsan antrenman sonrası en azından yulaf vs. katmalısın fikrimce. bkz: Syntha 6 gainer gibi ve ben oldukça memnun kalmıştım.

Arkadaşlar ben yaklaşık 1-2 hafta içerisinde genrise wheyin protein analizini yaptıracam çıkan sonuçları olumlu veya olumsuz burada paylaşırım.

Hem forumdaki arkadaşlardan bazılarının isteğiydi hemde imkanım var burada bu testleri yapmayı seven daha önce birçok markanın analizini yapmış meraklı biri var yapalım dedi kabul ettim.

Hem forumdaki arkadaşlardan bazılarının isteğiydi hemde imkanım var burada bu testleri yapmayı seven daha önce birçok markanın analizini yapmış meraklı biri var yapalım dedi kabul ettim.
Paylaşımınız faydalı olacaktır. Teşekkürler şimdiden.
Bol Şans.

bugün elime ulaşan 2100 gr whey spinat ve creatin 3 lü paket 169tl lik ilk kullanımda antrenman sonrası whey çok hafif tad olarak hiç baymayan rahat içimiyle beğenimi topladı Daha önce Hardline,Optimum,Nutrade protein tozlarını kullanan biri olarak genrise whey tad olarak şimdiye dek en iyisiydi diyebilirim tadı aynı bebek maması gibi içtikçe içesim geliyor kakaosu abartılmamış ben çok beğendim etkisine gelince şunu diyebilirimki diğerlerinden farkı yok içerik oalrak diğerleriyle kafa kafaya bu arada spinat ve creatin fg gayet başarılı özellikle spinat ürünü çok etkili bence kafanızda ki soru işaretlerini silip atın ve bu üçlü kombinasyonu deneyin bende ilk başta çok tereddütte kalmıştım ancak şu an gayet memnunum ilerliyen dönemlerde gelişmelerden haberdar edicem sizleri iyi forumlar..

bugün elime ulaşan 2100 gr whey spinat ve creatin 3 lü paket 169tl lik ilk kullanımda antrenman sonrası whey çok hafif tad olarak hiç baymayan rahat içimiyle beğenimi topladı Daha önce Hardline,Optimum,Nutrade protein tozlarını kullanan biri olarak genrise whey tad olarak şimdiye dek en iyisiydi diyebilirim tadı aynı bebek maması gibi içtikçe içesim geliyor kakaosu abartılmamış ben çok beğendim etkisine gelince şunu diyebilirimki diğerlerinden farkı yok içerik oalrak diğerleriyle kafa kafaya bu arada spinat ve creatin fg gayet başarılı özellikle spinat ürünü çok etkili bence kafanızda ki soru işaretlerini silip atın ve bu üçlü kombinasyonu deneyin bende ilk başta çok tereddütte kalmıştım ancak şu an gayet memnunum ilerliyen dönemlerde gelişmelerden haberdar edicem sizleri iyi forumlar..
Spinat ürünün etkisini nasıl gördün ?

Böyle bilmeden yorumlar yapıyorsunuz sonra insanlar çıkıp size o firmanın savunucusu diyor. Sizden rica ediyorum kullanıp bitirmeden faydalı ya da sıradan demeyin. 1 kullanımda hiç bir şey etki etmez. İsterse weider üstü bir marka olsun :)

İlk günden yorum yapmaktan ziyade, sürecin sonucunda yorum yapın lütfen etki konusunda (tat konusudur, topaklanmadır vb. bunlar hariç)

bu arada sitede 2 tür protein var biri isolat yazıyor ambalajı daha janjanlı :)

Peki fark nedir arada bir hayli fiyat farkı da var çünkü normal whey 111 lira iken diğer isolat olan 175 lira[DOUBLEPOST=1434099691][/DOUBLEPOST]birde arkadaşlar 2100 gr olan tek sipariş verilmiyormu illaki 2 adet mi almamız gerekiyor ben mi yapamadım yoksa?

Son düzenleme:
Hiç birşey seçmeden hemen al dersen kakaolu 2100 gr göndereccekler çilekli istiyorum dersen alt seçenekten 1 kutu çilekli olanı seçmen lazım.. Yani extra olarak 1 kutu kakao diye seçenek koymamış daha önceden çilek olmadığı için şimdide sadece çilek alacaklara 1 adet diye koymuş kakao istiyorsan direk sepete at yada hemen al diyebilirsin.

[quote="ammocihe,175 çok isolat kompleks demek istemiş olabilir misin? Komplekslerde leucin amino asiti ve papain vs. sindirim enzimleri ve başka şeyler eklenmiş. İsolat kana daha hızlı karışır. Leucin çok faydalı hatta bcaanın hikaye leucinin şahane olduğuna dair bizim de leucin için bcaa kullandığımıza dair dedikodular bile mevcut. Ancak o kadar paraya değer mi bilmem. Sizin tercihinize kalmış bir durum. Bana göre protein proteindir. Kutusu 85e gelen 4lüden alıyorum ben.

Back
Yukarı