Sirt arkakol total 45 dakkami surdu?
Selamlar ;
Evet , yukarıda ki antrenman tam olarak 41-42 dakika sürdü. Benim için uzun bir süre çünkü hocam @
Lethe552 deadlift , squat , bench dışında ki bütün hareketlerde 30 saniye ara vermemi söylüyor. saydığım ana hareketler ise 70 saniye. küçük bir hesapla
Barbell Deadlift 12-12-10 ( 30+70+30+70+30+30 )
Front Lat Pulldown 12-12-10 ( 30+30+30+30+30+30 )
One Dumbbell Row 12 x 3 ( 30+30+30+30+30+30 )
Close Grip Lat Pulldown 12 x 3 ( 30+30+30+30+30+30 )
2 dakika burada dinlensem. (120)
Close Grip Bench Press 12-10-8 ( 30+30+30+30+30+30 )
Standing Dumbbell Triceps Extension 12-10-10 ( 30+30+30+30+30+30 )
Rope Down 15 x 3 ( 40+30+40+30+40 )
Eğer yanlış hesaplama yapmadıysam antrenman toplam 23-25 dakika arası sürmeli

böyle büyük bir hesaplamayı yapma sebebim sizin altınızda ki yorumlar için çok heyecanlı olmamdır. Son olarak size nasıl hitap edeceğimi görebilmek için facebook sayfaınıza girdiğim doğrudur
sırt bayağı güzel duruyor abi tebrikler
Selamlar ;
Spora ilk başladığım zaman sırt için çok kötü diyorlardı bende çok yüklendim galiba

iyi yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni çok motive ediyorsunuz.
İyi günler.
bence sırtın genetik olarak çok iyi
şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünemiyorum
Selamlar ;
Senin gibi birisi bana üçüncü hatta dördüncü sefer güzel yorumlar yapıyor. Şimdi oruçlu oruçlu salona gidip çalışmaya başlayacağım

çok teşekkür ederim gerçekten yazdığınız her güzel veya kötü kelime beni çok daha fazla motive ediyor , buna emin olabilirsiniz.
İyi günler.
Geetik sağlam bence . Çalışıpta erişemiceğim bi iriliğin var tebrikler bro. Dostum bide bbg armyden personel trainig mi alıyorsun yoksa arkadaş mısınız ?
Selamlar ;
Öncelikle evet @
Lethe552 den yani BBG army den personel training alıyorum. Sadece antrenman aldım , beslenme düzeni için zamanım olmadığını söyledim. Ramazan sonrasında onada başlıyorum ve beslenme eklenince umarım güzel yorumlar artacak. Çalışınca olmayacak hiç bir şey olmadığını düşünüyorum bunu seni motive etmek için söylediğimi düşünme çünkü bende çok iri bir adam değildim. Yaptığım tek şey düzenli çalışmak oldu onun dışında ne düzgün beslendim ( yağlardan belli ) nede düzgün supplement aldım. Ama bundan sonra hepsini teker teker en iyi şekilde yapmaya başlayacağım.
Öncesi sonrası için saklıyordum ama nedense paylaşmak istedim bench sehpasında gülen adamdan ne bekliyorsunuz ki
31.10.2012 hop kardeş sen 2013 de başladığını söylüyordun filan derseniz salon'un sahibi çok yakın arkadaş olduğu için ziyarete gitmiştim hatta 3-4 gün hemen başlıyayım demiştim ancak çok uzaktı o salon bana