Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Selamlar ;
Şimdi sahurumu tamamlamak için kazein'imi hazırlıyorum. Birazdan onu içip yatacağım biraz erken uyumak istiyorum çünkü 10 gün gibi bir şey kaldı ramazanın bitmesine ve ramazan sonrasında uykumu çok üst düzey ayarlamam gerekiyor.
Kazein dışında 5 yumurta 2 sarı 100 gram lifalif light süt. yumurtaların birisi haşlanmış.. 4beyaz 1 sarı ise lor ile beraber omlet..
Uyuyabilmem için dua edin lütfen :) dün gece çok sıkıntı yaşadım.
İyi geceler..
Uyuyamadın herhalde, buralardasın =)

Uyuyamadın herhalde, buralardasın =)
Selamlar ;
Yok, maşallah diyelim 10-15 dakika dönüp uyuyabildim dün gece.. Herhalde site hatasından dolayı online gözüktüm :)
Şimdi ramazan sonrası için bir planım var. Normalde sahurumu 3 de bitirip , 4 de yatıyordum bir saat hazmetme arası bırakıyordum. Artık sahurumu saat 2 de yapıp 3 de yatmayı planlıyorum.. Ramazanın son günlerine doğru 1'e kadar düşüreceğim sonuç olarak kalkış saatimi de aşağı çekeceğim..
Yaz aylarını 12-8 olarak geçireceğim sonra 11-7 yapacağım kışın..
Tabi bunlar hala plan aşamasında önemli olan bu akşam saat 3 de uyuyabilmek :)
Herkese iyi günler..

Selamlar ;
Ramazan antrenmanımın en sevdiğim günü perşembe oldu çünkü geri olduğum bölgeleri çalışıyorum. Daha fazla konsantre oluyorum. Bugün sırt+arka kol günüm ve iftarı sabırsızlıkla bekliyorum. Ramazanın bitmesine on gün kaldı sayılır.
İyi günler.

Selamlar ;
Bugün anlamadığım bir sebepten dolayı antrenman günlüğü bölümü çok sessiz. Bende bir video paylaşıyım kimse olmadığına göre sıkıntıda olmaz :)

İyi günler , iftar sonrası görüşmek üzere şimdiden Allah kabul etsin.

Selamlar ;
Bugün anlamadığım bir sebepten dolayı antrenman günlüğü bölümü çok sessiz. Bende bir video paylaşıyım kimse olmadığına göre sıkıntıda olmaz :)

İyi günler , iftar sonrası görüşmek üzere şimdiden Allah kabul etsin.
bende hep bu tarz videolar izliyorum ne zaman boş kalsam açar açar izlerim iyi günler :)
birde şunu izlemenizi tavsiye ederim bağımlılık yaptı bende 5-10 kere izliyorum boş kaldıgımda sonra diğerlerine geçerim :D

bende hep bu tarz videolar izliyorum ne zaman boş kalsam açar açar izlerim iyi günler :)
birde şunu izlemenizi tavsiye ederim bağımlılık yaptı bende 5-10 kere izliyorum boş kaldıgımda sonra diğerlerine geçerim :D
Selamlar
o izlediğin video başka bir videonun isminin değiştirilmiş hali :) Türkler işte her şeyin ismini değiştirip paylaşmayı seviyorlar.

İyi günler.

Selamlar ;
Her zaman olduğu gibi tavuk suyuna çorbamı içtim , yanında 200 gram tavuk göğüsü ve 200 gram makarna yedim.. ekstra olarak her zaman olduğu gibi sınırsız salata yedim :)
Antrenman sonrasında görüşmek üzere herkese iyi akşamlar :)

Selamlar ;
Biraz geç yazıyorum çünkü kişisel işlerim biraz birikmişti.
Sırt-arka kol antrenmanımdan geldim ve antrenman hakkında şunları yazmak istiyorum. Genel olarak uzun sürdü antrenman bunun tek sebebi antrenman partnerimin olması yani çoğu hareketlerde beni hızlandırıyor ancak bazı hareketler tek olduğu için yavaşlatıyor. Ancak çok önemsemiyorum bu durumu ancak başkalarını beklemek beni sinirlendiriyor. Bütün antrenman 40-45 dakika sürdü ve zaman açısından iyi olmasa da nizamiyet açısından gerçekten çok iyidi.

Sırt
Barbell Deadlift 12-12-10
Front Lat Pulldown 12-12-10
One Dumbbell Row 12 x 3
Close Grip Lat Pulldown 12 x 3
Triceps
Close Grip Bench Press 12-10-8
Standing Dumbbell Triceps Extension 12-10-10
Rope Down 15 x 3

Fotoğraflar ;

geçenlerde olduğu gibi aynı açıdan bir iki foto atmış olabilirim kusuruma bakmayın.

Photo 17.07.2014 22 55 25.jpg Photo 17.07.2014 22 55 28.jpg Photo 17.07.2014 22 55 37.jpg Photo 17.07.2014 22 55 47.jpg Photo 17.07.2014 22 56 09.jpg Photo 17.07.2014 23 01 16.jpg

Herkesten iyi kötü yorum bekliyorum :) eksiklerimi bileyim ki geliştirmek için çaba göstereyim.

Herkese iyi geceler :)

Photo 17.07.2014 23 01 10.jpg

bence sırtın genetik olarak çok iyi
şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünemiyorum :)

Geetik sağlam bence . Çalışıpta erişemiceğim bi iriliğin var tebrikler bro. Dostum bide bbg armyden personel trainig mi alıyorsun yoksa arkadaş mısınız ?

Sirt arkakol total 45 dakkami surdu?
Selamlar ;
Evet , yukarıda ki antrenman tam olarak 41-42 dakika sürdü. Benim için uzun bir süre çünkü hocam @Lethe552 deadlift , squat , bench dışında ki bütün hareketlerde 30 saniye ara vermemi söylüyor. saydığım ana hareketler ise 70 saniye. küçük bir hesapla :)

Barbell Deadlift 12-12-10 ( 30+70+30+70+30+30 )
Front Lat Pulldown 12-12-10 ( 30+30+30+30+30+30 )
One Dumbbell Row 12 x 3 ( 30+30+30+30+30+30 )
Close Grip Lat Pulldown 12 x 3 ( 30+30+30+30+30+30 )
2 dakika burada dinlensem. (120)

Close Grip Bench Press 12-10-8 ( 30+30+30+30+30+30 )
Standing Dumbbell Triceps Extension 12-10-10 ( 30+30+30+30+30+30 )
Rope Down 15 x 3 ( 40+30+40+30+40 )

Eğer yanlış hesaplama yapmadıysam antrenman toplam 23-25 dakika arası sürmeli :) böyle büyük bir hesaplamayı yapma sebebim sizin altınızda ki yorumlar için çok heyecanlı olmamdır. Son olarak size nasıl hitap edeceğimi görebilmek için facebook sayfaınıza girdiğim doğrudur :D

sırt bayağı güzel duruyor abi tebrikler :)
Selamlar ;
Spora ilk başladığım zaman sırt için çok kötü diyorlardı bende çok yüklendim galiba :) iyi yorumlarınız için çok teşekkür ederim beni çok motive ediyorsunuz.
İyi günler.

bence sırtın genetik olarak çok iyi
şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünemiyorum :)
Selamlar ;
Senin gibi birisi bana üçüncü hatta dördüncü sefer güzel yorumlar yapıyor. Şimdi oruçlu oruçlu salona gidip çalışmaya başlayacağım :D çok teşekkür ederim gerçekten yazdığınız her güzel veya kötü kelime beni çok daha fazla motive ediyor , buna emin olabilirsiniz.
İyi günler.

Geetik sağlam bence . Çalışıpta erişemiceğim bi iriliğin var tebrikler bro. Dostum bide bbg armyden personel trainig mi alıyorsun yoksa arkadaş mısınız ?
Selamlar ;
Öncelikle evet @Lethe552 den yani BBG army den personel training alıyorum. Sadece antrenman aldım , beslenme düzeni için zamanım olmadığını söyledim. Ramazan sonrasında onada başlıyorum ve beslenme eklenince umarım güzel yorumlar artacak. Çalışınca olmayacak hiç bir şey olmadığını düşünüyorum bunu seni motive etmek için söylediğimi düşünme çünkü bende çok iri bir adam değildim. Yaptığım tek şey düzenli çalışmak oldu onun dışında ne düzgün beslendim ( yağlardan belli ) nede düzgün supplement aldım. Ama bundan sonra hepsini teker teker en iyi şekilde yapmaya başlayacağım.

Öncesi sonrası için saklıyordum ama nedense paylaşmak istedim bench sehpasında gülen adamdan ne bekliyorsunuz ki :D 31.10.2012 hop kardeş sen 2013 de başladığını söylüyordun filan derseniz salon'un sahibi çok yakın arkadaş olduğu için ziyarete gitmiştim hatta 3-4 gün hemen başlıyayım demiştim ancak çok uzaktı o salon bana :)

Photo 31.10.2012 20 52 39.jpg

Selamlar ;
Bugün ki güzel yorumlarınızdan sonra planlarımı birazcık hızlandırdım. İlk iş olarak ramazan sonrası supplement düzenimi çıkarttım. Berkay abi ile beraber yaptım tabi ki bunları.
Ramazan sonrasında ilk olarak optimum whey + optimum kazein olarak devam edeceğim. Yanına yine lcarnitine alacağım ekstra olarak sadece Dymatize BCAA almayı planlıyorum.
İlk iki ay bu şekilde devam edecek büyük ihtimalle. Definasyon sonrası lcarnitine çıkar yanına yeni şeyler eklenir ama bu üçlü hiç bozulmaz diye düşünüyorum.
İyi günler.

Selamlar ;
Bugün ki güzel yorumlarınızdan sonra planlarımı birazcık hızlandırdım. İlk iş olarak ramazan sonrası supplement düzenimi çıkarttım. Berkay abi ile beraber yaptım tabi ki bunları.
Ramazan sonrasında ilk olarak optimum whey + optimum kazein olarak devam edeceğim. Yanına yine lcarnitine alacağım ekstra olarak sadece Dymatize BCAA almayı planlıyorum.
İlk iki ay bu şekilde devam edecek büyük ihtimalle. Definasyon sonrası lcarnitine çıkar yanına yeni şeyler eklenir ama bu üçlü hiç bozulmaz diye düşünüyorum.
İyi günler.
Bcaa yi günün hangi kısmında almayi düşünüyorsun?

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bcaa yi günün hangi kısmında almayi düşünüyorsun?

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar ;
Bu konu hakkında bir planlama yapmadım , daha on gün var başlamama :) ancak kullanım talimatlarında antrenman öncesi kullanın yazıyor. İlk kez kullanacağım.
İyi günler.

neden Dymatize BCAA ve Glutamine niye kullanmıyorsun?
Selamlar ;
Dymatize BCAA hem ölçek olarak hemde içerik olarak rakiplerinden çok iyi. Fiyat olarak da muhteşem. Xtend alırdım mesela 30 servis bir ayda biterdi sadece 1500 mg fazla bcaa ve 2500 mg glutamine için. Ancak 5050 mg bcaa yeterlidir benim için. Neden glutamine kullanmadığıma gelecek olursak onu definasyon sonrasında almayı planlıyorum tamamen yüklenmemek için yoksa kullanacağım yani :) Whey+Kazein+BCAA+Glutamine bu dörtlü kesin olacaktır. Kreatin eklenebilir bu dörtlüye.
İyi günler.

Bcaa önerisini letheden mi adlın yoksa Kendi tecrüben mi (Sormamın sebebi yanılmıyorsam optimum kullanıyordu o) .Glutamine neyi seçmeyi düşünüyorsun . Kafamda deli soruluar bu ara bende supplement yatırıcam parayı o yüzden soruları bombardımanına tutuyorum seni :D kusura bakma
Teşekkürler.

Bcaa önerisini letheden mi adlın yoksa Kendi tecrüben mi (Sormamın sebebi yanılmıyorsam optimum kullanıyordu o) .Glutamine neyi seçmeyi düşünüyorsun . Kafamda deli soruluar bu ara bende supplement yatırıcam parayı o yüzden soruları bombardımanına tutuyorum seni :D kusura bakma
Teşekkürler.
Selamlar ;
Lethe optimum kullanıyor bana da optimum önerdi ancak sonradan bakınca Dymatize daha ucuz ve içerileri de tıpa tıp aynı olduğu için Dymatize alalım deneyelim dedik. Ben dymatizeye güveniyorum bakalım :) Gulutamine ve kreatin de dymatize olacak büyük ihtimalle.
İyi günler.

Back
Yukarı