Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
İç bacak için mi düşünüyorsun? Olur tabi de, onunla pek ağır yüklenilmez diye düşünüyorum. Parmak uçları dışa bakarak yapılan Wide Stance Squat daha iyi olur.
Yani, WS Back Squat, Front Squat, Lunge. Bunlar ve Extension - Curl Superset, tamamdır.
Resmen yüzün bile değişmiş vallahi tebrikler ne diyelim thums: Yalnız birşey soracağım saçma bi istek gibi gelebilir deBu kiloda müsabık olan sporcuların normal hayatta üzerinde mesela t-shirt varken nasıl durduğunu merak ediyorum hep. Foto çekildiğin zaman eklersen kendi adıma sevinirim
![]()
Tek diyecegim eger İstanbulda iseniz ogrenciniz olmak isterim![]()
tam bir azim ve çalışkanlık örneği ,önceki halinizde gayet iyiymiş başarılarınızın devamını dilerim .) kaç senedir yapıyorsunuz tam olarak .
Boyumun 175 olmasını isterdim demişsin ama eğer öyle olsaydı bu kilo ile çok bodur durmazmıydın?
Hocam ön kollarınızı nasıl bu kadar geliştirdiniz?Bildiğimiz herkesin yaptığı bilek hareketleriyle mi yoksa kendinize özel bir teknik taktikle mi?Saygılar.
tebrik ederim çok güzel bir vucut olmuş rica etsem belini inceltirken neler yaptgını anltır msn ?
ben side squatın dış bacağı etkilediğini düşünüyodum gerçi sormak istediğim hareketin adı side lunge da olabilir, google da ikisi için de aynı hareket çıkıyor.
mk7 bişe sorcam tricepsin çok iyi özellikle benim gibi triceps manyağı olan birisi için ne önerirsin özellikle uzun kısımın hacimini artırmak için ?
hocam benim de sorun yaşadığım bir bölge "long head" bu bölge için hangi hareketleri önerirsiniz?
mk7 bişe sorcam tricepsin çok iyi özellikle benim gibi triceps manyağı olan birisi için ne önerirsin özellikle uzun kısımın hacimini artırmak için ?