purulence
Üye
Madem sabah öğünü ile idman arası çok yok, ben senin yerinde olsam protein tozunu sabah, aminoasitin tamamını idman sonrası alırdım.
Aminoasit sonrası gelecek sağlam bir öğünle de cilâ atardım.
bencede daha mantıklı

Madem sabah öğünü ile idman arası çok yok, ben senin yerinde olsam protein tozunu sabah, aminoasitin tamamını idman sonrası alırdım.
aminoasiti 4 önce 4 idmandan 1 saat sonra almam tavsiye edildi idmandan 8 tane birden mi alim diyosun yoksa gene aynı mı kullanım sadece idmandan sonra protein içmiyim
Kliwaj yalan söylediğini düşünmesemde başlamanı 1 Mart alsak 53 günde yağ yakmaya çalışırken(2-3 kg vererek) omuzda 8-9 cm göğüste 8 cm artış...Ve sadece protein tozu kullanarak. Mucizevi.
arkadaşlar selam birşey danışmak istiyorum size. optimum u atıyorum günde 3 öğün alıyorsak her defasında yeniden hazırlamak yerine 3 öğün içilecek optimumu tek seferde hazırlayıp buzdolabında muhafaza etsek günlük tüketmek için belli bi süre beklediğinden dolayı değerlerinden herhangi birşey yitirirmi.
Merhaba arkadaşlar herkeze selamlar.ben siteye yeni üye oldum.uzun zamandır forumu takip ediyor ve paylaştığınız bilgiler doğrultusunda bilgi sahibi oluyorum.ben body buildinge kısa sürede başlamayı düşünüyorum sorum şu:whey olarak optimum nitrution whey alıcam ve yanında da twinlab amino fuel liqued kullanmayı düşünüyorum.kafama takılan whey ve amino asiti aynı anda kullanmam da bi sorun yok değil mi boyum 1.82 kilom68-69fit bi vücudum var ve yağ oaranım yok gibi amacım hacim kazanıp kilo almak.nasıl bi kullanım şekli öneirisiniz optimum ve twinlab 2 si kullanmam doğru mu ?amacım en kısa sürede kilo alıp kas kütlesi kazanmak.şimdiden teşşekür ederim.tavsiyelerinizi bekliyorum.kalın sağlıcakla...
eğer bu sporu daha önce yapmadıysanız başlar başlamaz bu ürünlerden kullanmak gereksiz olacak çünkü ben 1.5-2 senedir yapiyorum ve yeni yeni başladım bu ürünlere normali 5-6 ay sonra bu ürünlere başlamak en iyisi tabi
ama ben destek ürünlerine geç başladım bu yüzden etkisi çok daha güçlü oldu.
tavsiyem bi kaç ay önce başlamamanız zaten vücut çok ihtiyaç duymucaktır antreman sisteminizden dolayı.