overcomer
Üye
Merhaba,ilk önce ben kendimi tanıtayım ben spor iş ve okulu aynı anda götürmeye çalışan bir insanım toplamda 54 kiloyum şuan yaptığım spor kıcbox gayet iyiydim müsabakalara çıkacaktım 8 ay olmuştu ve arkadaşlarla konuşurken 1 aydan beri bb yapıyorum diyor vücuda bakiyorsun benden hacimli ama yumruk atamıyor koşamıyor vesayre ben daha çeviğim ama malesef o benden daha çok ilgi görüyor.Şimdi birde karın kasları yamuk belimde fazla çukur genetiğim berbat.Şuanda elim kırık ve anteraman günlerim pazartesi çarşamba cuma.toplam 3 saat.
Gelelim sorulara ben hacim güç dayanıklık kondisyon teknik hepsi bir arada olsun istiyorum.Antereman saatleri yada dışında ne yapmalıyım gücemi endekslenmeliyim hacimemi salı perşembemi kulanmalıyım protein tozunu yoksa ağırlık anteremanlarındamı moralim ve piskolijim çok bozuk yardımcı olun saygılar.
Gelelim sorulara ben hacim güç dayanıklık kondisyon teknik hepsi bir arada olsun istiyorum.Antereman saatleri yada dışında ne yapmalıyım gücemi endekslenmeliyim hacimemi salı perşembemi kulanmalıyım protein tozunu yoksa ağırlık anteremanlarındamı moralim ve piskolijim çok bozuk yardımcı olun saygılar.