ETİ Lifalif Yulaf Ezmesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben meyveli müsli aldım.yulaf ezmesini ona katıyorum her sabh 100 gram ..sonra süt ilave ediyorum bazende 5-10 tane kuru üzüm gdiyor valla..
 
Arkadaşlar bu lifalifin kalitesi mi değişti..
Ben normalde muz+yulaf+bal la karıştırıp puding kıvamına gelicek kadar da süt koyup yerdim.2 hafta ara vermiştim almamıştım geçende makrodan aldım (genelde migros'dan alırım) yulaflar talaş gibiydi hiç yumuşamıyordu.
Neden böyle oldu acaba.?

Küçük kaseye koyunca yumuşamıyor.
 
350 ml light süt 100 gram yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı bal 1 tam muz la beraber mükemmel yeniyor :)
 
Nesfit kuru meyveli ile karıştırıyorum. Ceviz fındık tuzsuz badem atıyorum 3-4 dk bekletiyorum.Ve severek yiyorum. Ağız tadım yoktur pek ama lezzetli oluyor.
 
Doğadan(ülker) yulaf ezmesini denedim.
Gerçekten etinin yulaf ezmesinden daha hoş.
Yulaf parçaları daha kalın.
Yoğurtla beraber yerken daha çok keyif alıyorsunuz.
 
bende bugun kullanmaya basladim sabah kalkar kalkmaz yagsiz sut ve whey protein tozunu koyup karistiriyorum.Ama ne kadar kullanmam gerekiyor tam bilmiyorum.Boy 1.76 kilom 73
 
Biraz önce aldım kaldırıldı dıyenlere kulak asmayın kent2 gıbı bıryerde bıle mevcut ızmır dısında
 
Pekala bunun disinda karbonhidrat tuketiyormusunuz?Demek istedigim bu tum gun icin yeterli bi karbonhidratmidir?

Tabiki tüketilmelidir amaca göre.

Yağ yakımında sabah 100gr yulafdaki karbonhidrat yeter de artar bile ama,

Kilo almak isteniyorsa, 100gr yulaf yetmeyecektir daha fazla karbonhidrat gerekir.

Günün diğer öğünlerinde de kompleks karbonhidrat alımına devam edilmeli (bulgur,makarna,pirinç vs)
 
Tabiki tüketilmelidir amaca göre.

Yağ yakımında sabah 100gr yulafdaki karbonhidrat yeter de artar bile ama,

Kilo almak isteniyorsa, 100gr yulaf yetmeyecektir daha fazla karbonhidrat gerekir.

Günün diğer öğünlerinde de kompleks karbonhidrat alımına devam edilmeli (bulgur,makarna,pirinç vs)
Yani sabah 100 gram yulaf sutle karistirip yedikten sonra bide kardio ve vgdan once bulgur, makarna,pirinc tuketilse yeter yag yakimi icin onun disinda tuketmesem uygunmudur?
 
Back
Yukarı